Безсъние преди започване на нова работа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Безсъние преди започване на нова работа
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1571 пъти
Здравейте,

Как да се справя с един основен проблем. Съвсем скоро, от понеделник ще започвам нова работа, но ме глождят разни мисли (какво ще бъде, ще се справя ли, какво изискват от мен) и не мога да заспя. Пробвах с разни хапчета за безсъние, но не става. Имам още 3 дни докато започна и все се въртя из леглото и си мисля какво ли ще е.

По-принип съм малко притеснителна преди започването на нова работа, но мисля, че н авсеки се случва. По принцип нямам голям късмет с работите досега, не съм се задържала много (поради различни причини), нямам и голям трудов стаж, дано този път е различно.

Вие как се справяте с тези неща? Благодаря Ви за съветите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5d4c7d53a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей!
Аз се чувствам така, но като имам тест, тъй като съм ученичка. Притеснението го знам какво чувство е-ще ти олекне чак като се запознаеш със средата. Пожелавам ти успех на новото място и не се притеснявай! ;)

Evansitasa

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 37f07bde65
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще ти кажа на мен какво ми помогна в такъв момент. Едни билкови таблетки "Невротон". Взимаш 2 вечер преди лягане и заспиваш. Успех на новата работа.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 027b3dab8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ами настрой се, че може да не си струва и да напуснеш. На принципа "както дойде, ще видим". И ще спиш спокойно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5a90a0ed8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Лицеви опори, коремни преси и накрая 3 хапчета глог, мента, валериан. :)

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f12fdb2a6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   След като започнах първата си работа(засега все още единствена), всеки ден в течение на половин година ходех с яко напрежение, докато стигна до там(сега какво ли ще ме карат да правя, мислех си...)
А работата си е сложна и трябва много време докато се усъвършенстваш, още повече, че баща ми е с име в тази фирма. Но след започване на работния ден сякаш напрежението минаваше, защото не се случваше нищо кой знае какво. Дори началника явно се опитваше да ме откаже, като ежедневно ме развеждаше из машините да ми обяснява някои неща(повярвайте ми от толкова информация избушвах направо) и след това да ме изпитва :D
Същото беше и с кормуването, преди да дойде моя ред яко напрежение, но седна ли зад волана и видя, че няма какво толкова страшно си карах спокойно.

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9bac49e3f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 5, много добре звучи, същия проблем го имах и с кормуването. Сега с работата.. излиза, че основните ми проблеми в живота са тези двата. Така и не си звех книжката за съжаление, и с работата нз какво ще направя, явно съм неудачник.
Номер 3, точно така съм се настроила, защотот то иначе наистина не се знае какво ще излезе. Много е вероятно да не си струва. Както дойде. А за начинаещ като мен.. мина една година от последната ми месторабота.. как се настройвате за работа отново след такава дълга почивка. Аз все още не мога, особено за по 9 часа на ден на работа.. струва ми се много. Хаха.
Благодаря ВИ

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f12fdb2a6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От номер 5.
А защо докато беше една година почивка не се опита да изкараш книжката? Ако не кормуваш в София, а в друг областен град и го знаеш наизуст ще ти е доста по-лесно. Аз пътувах от малък град всеки ден по магистрала Хемус за да кормувам в София на напълно непознати места за мен и то с доста строг инструктор, който вкарваше допълнително напрежение, късаха ме 2 пъти за дребни работи на кормуването, но все пак я взех тая пуста книжка. Дори нямах желание за тая книжка, но нашите ми надуха главата тогава. Сега, като се сетя дори ми е смешно, а аз също не съм спал нормално от притеснения тогава.

С тези излишни мисли преди новата работа или кормуване само се затормозяваме и притесняваме без да има реален проблем все още пред нас.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f9e7c53388
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей!
Няма нищо ненормално в това. Аз съм до голяма степен същия. Има една дума в английския език "overthinking" - мисля, че тя много точно характеризира чувствата и вълненията ни в такива моменти. Мозъкът ни е залят от мисли, колебания, съмнения ако щеш. И подава сигнали на безпокойство на тялото, което пречи на мускулите да се успокоят и отпуснат. Затова не можем да заспим.
Не знам какво да те посъветвам - може да пробваш медитация, четене на книга Опитвай се да си наложиш мисля, че няма от какво да се притесняваш и че ще се справиш на новото място.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 22e447dc86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И аз имам същия проблем. Впрочем, много хора го имат! Аз от години пия хапчета и когато всичко е нормално ми помагат да спя. Но когато предстои нещо ново - не! Единственото, което има ефект е когато дойде момента да кажеш "майната му на всичко и всички... "

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker