Мъж с пистолет на кръста ни заплаши със саморазправа в центъра на града - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Мъж с пистолет на кръста ни заплаши със саморазправа в центъра на града
преди: 15 години, 10 месеца, прочетена 4837 пъти
Здравейте от скоро чета този сайт и много ми харесва искам да изразя недоволството ми от хора, който вместо да се държат любезно и да предразполагат хората те се държат просташки!

Историята която ще ви споделя е от преди няколко часа. С мъжа ми отиваме да вземем кухнята на сина ни /който е на 7 месеца/ и се налага да спрем на улица, на която се намира и банка. Мъжът ми се гарира и никой нищо не казва докато в един момент излиза от банката някакъв мъж с пистолет на кръста и почва да крещи по мъжа ми да си махне колата от там че това било място за клиенти на банката и тои не трябвал да спира тук.

Мъжът ми се качва в колата, за да я премести и му казва че си е платил синята зона и може да спре на тая улица, след което последваха една камара обидни думи по адрес на съпруга ми, закана след работно време да го чакал та да са си уредили нещата саморъчно и такива простотии.

След което аз се заядох и повиках полиция, за да укротят тоя побаркат чичко /да така го наричам защото ние сме на 24 год., тоя беше към 55 год/.

И така, само че като дойде полицията попитаха го какво е станало и той взе да лъже и да казва че ние него сме заплашвали, което ме изуми зверски много, че тоя където до преди броени минути казваше на мъжа ми че е свършено с него се изкара светец, оше по фрапиращото нещо беше, че полицаите казаха, че няма смисъл да се месят и те -всичко било приключило, че ние сме били в грешка, че сме спряли пред банка, а сме нямали такова право. Само, че аз не ги повиках да дойдат да гледат саир, а да си сваршат работата, което за жалост не направиха.

Значи извода е че всеки може да си обижда хората на публични места, да пери оръжие, да си рита чуждите коли и никой няма да бъде наказан за такива просташки прояви!
За такова поведение в чужбина вкарват в затвора провинилия се, но в бг всичко е разрешено!
БЛАГОДАРЯ ЧЕ ПРОЧЕТОХТЕ ИСТОРИЯТА МИ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 10 месеца
hash: 44bc9cf7e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Съгласен съм с теб, но направи ли си извода какво представляват нашите ченгета? Може да ти се стори странно, но ще ти кажа/припомня, че можеш да подадеш в МВР жалба и срещу ченге ако можеш да посочиш номер на патрулна кола или нещо друго. Дали ще има резултат е друга тема.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 6a4ef69300
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Това е Бай Ганьо скъпа :)))

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 0e8c35a117
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Кво да ти кажа така е в тая страна, аз скоро я напускам и не знам дали да се връщам и дали преди да съм си отишла нещо ще се е подобрило! Ми съжалявам хора ама мене не ми се живее в тая държава, кво да правя тук? Ниски заплати, нисък морал, ниска култура, безредици, мръсотия, бездомни животни... Какво бъдеще и живот ме чака тук? Съжалявам тая страна, ама хората са си виновни:) Аз опитах да променя нещо милярд пъти, на хората тук не им харесва да им е чисто, това е истината!!! Мърльовци, Цигани:)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: f5de23c552
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кой е тоя бе? Къде е тая банка, ще го смачкам пенсионера смотан, пазач на банка.. ако го плесна веднъж и ще ревне.. :) Това е някой пенсиониран военен или полицай, който има разрешително за оръжие и затова е там. Добре че не сте се заяли защото не се знае как ще реагира, тук в пловдив един военен застреля майка и син заради междусъседски скандал заради торба боклук. Прави си сметка за диващината тук.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: e799ac703b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Всеки да си носи по няколко ракети стинг или скъд! Ако е по-богат може и ядрено оръжие! Това е страната на побърканите чичковци и червени бабички, на разни бандитски мениджъри, на всекакви изтрещели идиоти!така че споко:)))

 
  ...


...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 44bc9cf7e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   За съжаление твоя случай не е единствен. Веднъж (дано да не станат повече) на мен посегна не друг, а ченге без да е имало физическа разправа. Извадих свидетелство от съдебна медицина, подадох жалба и го приложих, но се оказа, че аз трябва да доказвам, че той го е направил, а не те да направят проверките и да установят.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: e799ac703b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Добре дошла в България! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker