Къде ги намирате тези мъже ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Къде ги намирате тези мъже ?
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 3607 пъти
Здравейте. Искам да започна с това да не ме обвинявате, че съм материалистка или златотърсачка, от такива коментари нямам нужда. Работя в магазин да дамски дрехи и всеки ден гледам една и съща картинка, жени си избират много дрехи за големи суми и мъжете плащат с лека ръка. Имах клиентка, която имаше 50 години, но ходеше с токчета, намазала се с грим много непохватно, косата й проскубана от боядисване, старчески петна, иначе от горе до долу с маркови дрехи, прави се на мацка. Държеше се все едно е принцеса, все едно е на 20 години и сме наборки, избра си 3 парцала за 1000 лева и викна мъжа си който беше пред магазина, за да ги плати. Той беше видимо 10 години по-млад от нея и плати всичко с лека ръка. Също така тя спомена, че ще се върне за дрехи за НЕЙНИТЕ ДЕЦА, които не са негови деца, но той ще плати всичко. Така всеки божи ден срещам подобни жени между 20 и 50 годишна възраст, коя от коя по-зле изглеждаща, проста, не могат да се изразят какво търсят, общо взето тъпи кифли. Обаче са се уредили с хора, които им купуват каквото си поискат. Аз лично не бих могла да бъда с човек, който не обичам, само заради парите. Не мога да играя фалшива любов, но искам да бъда с човек с който вече няма да ходя на работа, ще си почивам, ще обикалям като тях моловете, ще ходя по почивки и ще живея безгрижно, но досегашните ми приятели не са ми плащали нищо, докато имам бивши съученички на моите години които са били вече в поне 15 държави, благодарение на мъж. Аз не съм излизала извън държавата ни. Не злобея, просто се чудя къде ги намирате тези мъже да са с отворено портмоне, дашни, да не са егоисти и да плащат дрехи, обувки, почивки и да търпят глезотии и кифленско поведение? Интересно ми е и да чуя мнението на мъже с висок доход дали те са го правили това за жена, дали биха го правили, намират ли го за правилно. Бихте ли си имали приятелка която да й купувате скъпи неща, да не работи, да я водите по света и да ходите с нея по моловете? Не знам тези които идват на работното ми място от къде извират. Всеки ден съм свидетел на такива неща. Засичала съм в паркинга една от тези клиентки, която приятелят й остави 500 лева само за едни обувки от магазина и едни чорапи. Той даде 55 лева само за чорапите. Без да му мигне окото. Срещнах я в паркинга на мола и тя редовно идва с него да й купува и се заговорихме. Имаше Порше Панамера 2018 година и тя попитах кой го е купил и тя каза, че той й го е подарил за рождения ден и е на нейно име. Побеснях вътрешно. На жените им купуват коли за такива суми, а не са нищо особено. Нито изглеждат като кукли, нито са образовани съдейки по бедния им речник, нито държанието им е уважително, а третират мъжете като банкомати. Аз може да не съм света вода ненапита, но уча, тренирам, имам уважение към хората. На мен най-много ми е подарявало гадже подарък за 50 лева и то за рожден ден. Мога само да сънувам Порше за подарък. Мъже, които купуват тези неща, къде сте? Къде да ви търся?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 600dbb33f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имал съм няколко такива жени през годините.
Ще ти разкажа по-късно, иска ми се да видя мненията на останалите, които не са били в такива отношения. :)

Адв. Димитров

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: a5003109f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Аз съм мъж на 25 години, много поддържан и добре изглеждащ.
Имам собствен бизнес и изкарвам много пари за годините си.
Ходя с момиче, което на 26 години, изкарва по 2000лв на месец, но за нищо не и стигат.
За 2 годишна връзка съм я карал на 8 места извън България ( включително и доста скъпи дестинации), не ми е проблем, защото много добре си следя финансите и знам какво мога и какво не мога да си позволя.
Купувал съм и много неща(скъп телефон, много, много дрехи и бижута), но чак кола не съм и подарявал и няма и да го направя.
В момента смятам да прекартя връзката си, тъй като смятам, че заслужавам жена, която да е финансово независима и ще търся точно това.
Общо взето, ако жената ме прави щастлива, бих направил всичко, за да се чувства и тя щастлива, никога не е изисквала никоя жена нищо от мен, защото все пак не съм 40 годишен чичка с корем и мога да имам много красиви и интелигетни жени.
Всичко е до човека.
Анастас, 25 Г.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 665ef0ff34
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А защо мислиш, че тези жени не могат да си позволят сами да купят 3 парцала по 300 лева или нова кола? Мъжете за които говориш обикновено се движат в определена среда, в която се намират и техните жени. Момичетата може и да не са особено умни, но имат общи възгледи и теми за разговор с гаджетата си. Както се казва всеки според чергата си. В днешно време са рядкост приказките за заможни момчета и пепеляшки.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 54a0e5f925
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   А защо веднага реши, че тези жени са с мъжете си само заради парите им, че не изпитват чувства? Не се заблуждавай - мъжете, богати или не, не са толкова тъпи, че да търпят дълго време до себе си жена, която е с тях само заради пари.

Преценката ти за жените, за които пишеш, също е съмнителна. Вероятно те имат нещо повече от теб, щом имат това, което ти нямаш, а искаш.

А ако толкова ти е интересно, според мен е въпрос на стандарт и себеоценка. Такива жени са си принцеси, независимо колко красиви или умни са според теб. Едва ли някоя от тях се е чудила и маела къде да намери богат мъж, докато продава в магазин, за да спре да го прави и да стане "принцеса". Не става така. Напротив, мъжете им са ги намерили и са ги спечелили по някакъв начин.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 54a0e5f925
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Само да допълня, че дори в приказката за Пепеляшка главната героиня не е родена слугиня.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: f165f428d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Първо не можела, после къде да ги търсела. Това са компаньонки за хора с много пари, питай ги как го правят. Аз взимам 700лв, и не ги водя на пазар, а им по давам 50лв и е същото, просто разликата в средите е огромна, до там че може и да не го разбереш. :)
Но в такъв материален свят, паралийте ги гледат първи!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: bebc8060ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Разбирам учудването ти, но ти препоръчвам да обърнеш повече внимание на себе си като начин на мислене. Мъжът на мечтите ти ще се появи и трудното е да имаш очи да го разпознаеш и да го задържиш.
Имах доста връзки в живота си, но за да намеря жената на живота си направих тест по моралност. Ожених се за Нея и я позлатих.
За това те съветвам да си обърнеш внимание какво точно можеш да предложиш на един мъж. Ти би ли избрала себе си ако си от другата страна?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 0ad9d897c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   До 7

Да, защото не са ито принцове мъжете, а често са зловеи, а смите "пепеляшките", са по зли от мащехата и двете сестри заедно, само дето им тярбва поле за изява.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 8efadcae1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

14.   За да имат някои мъже толкова пари за кифли, то много други трябва едва да свързват двата края. В случая ти си от преебаните. Тъпото е, че май не ти се иска масовото преебаване да го няма, а просто ти да си сред преебващите. Сигурно много ти личи и затова не ти върви.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 5f0b203204
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Аз съм от тези жени, които си плащат всичко сами - от екскурзията до дрехите. Имам достойнство, просто. Преди няколко години претърпях инцидент, тогава оставих мъжът до мен да плаща наема четири месеца. Не съм била с някой супер богат. За мъжа няма нищо по-хубаво от това да издържа детето и жена си. Ако тази жена е само разход и това продължава с години, рано или късно ще му омръзне. Права си, че тези жени не блестят с ум. Те се манипулират по-лесно, не се правят на интересни. Чакат си подаръците. А на други парите са им интереса, затова оставят все някой друг да плаща.
Имам една близка приятелка с родители милионери, има всичко. Хвана си мъж с не малка заплата. Постоянно му повтаря, че ако не й осигури това, което тя иска, той не е никакъв мъж. Преди време се тръшка в един магазин за едно скъпо палто и му казала, докато не й го купи няма да излезе оттам. Всичко в тяхното семейство се калкулира от нея, обиждаш афектиран мой роднина - плащаш ми, живееш в моята къща, нищо, че преди това аз без наем живях с години в твоята - плащаш ми, премълчаваш нещо - плащаш ми. Ще ти забавят заплатата с 5 дни, а на теб ти трябват пари днес - давам ти ги, но ми разписваш, че ще ми ги върнеш с лихви. Уловката, тя си събира пари за нея, а има и е добре обезпечена. Дори го беше карала да й плаща парите които дава за пътни до работата, а шефът й покрива въпросните разходи всеки месец. Е, имат дете. Никога не е отишла до магазина една торба манджа да напазарува дори за детето си.
Същата преди години ходи няколко месеца с един познат. Развалиха се нещата и след време се засякохме в един клуб. Познатия пийнал, за да не загуби 700 лева, които носил в себе си й ги дал. Оттам тя за една вечер му ги изхарчи, води го на ресторант - поръчвала само и само да му изхарчи парите, ходили на хотел - най-скъпата стая, накрая останали пари само за таксито да се приберат.
Тоя познат има брат, излизахме два пъти навремето, той видя, че с мен няма да е лесно и се отдръпна, уважаваше ме. Мойта приятелка се заканила, че въпросният само да си дойде от чужбина и ще излезе с него, доста след като аз бях излизала. Писала му, започнала някаква комуникация и, разбира се, братът се съгласил да се видят, то като ти се предлагат. Виждали се няколко пъти. Коментарът на моята приятелка до ден днешен е - единият брат ме чука, другият ми купува каквото поискам, колко са глупави. Коментарът на брата казан пред мен година-две след излизанията им без аз да съм повдигала темата по никакъв начин - абе, като я видиш от далече, бива, но съблече ли ти се, пълен отврат. Това не е к****, това е проститутка. Не й купуваш нищо няма да спи с теб, купиш й две-три скъпи неща и краката веднага 6 без 10. Тя отрича да е спала с него, аз вярвам на него, неговият коментар никога не съм й го споменавала.
Според мен това даване е до време, идва един момент, в който мъжете се усещат, че са банкомати и всичко приключва.
Както казах, аз си плащам всичко, това ми дава известна свобода. Нищо не може да ме задържи, ако реша да си тръгна.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 5ac1a884a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Понякога се радвам, че не разполагам с много средства :D
Не те упреквам, разбирам, че ги гледаш и се ядосваш, защото имат, а ти не. Но зарежи това, на тоя Свят сме колко години? Дори да няма нищо след това, не е ли по-хубаво да бъдеш добър човек и да бъдеш с добър човек, който не измерваш според това, което има материално. Разбира се, не говорим да е някой, който не може и не желае да се развива, но просто е доста кофти да се гледа само това. Намери нещо, което ти харесва, казваш, че учиш - супер! Работи нещо, което ти харесва, изкарвай пари и т.н. Не ти ли харесва идеята да се справяш сама, дори мъжът ти да има възможности? Не знам, чудя се на това мислене. Иначе, може да ги намериш на много места, поитересувай се ако толкова искаш. Само че повечето, които просто плащат, си имат и по нещо странично, ако им писнеш си купуват нещо по-добро от теб. Като с телефоните. Та, или си стока, или си човек, ти си реши :) Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 66dd1a17ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Аз съм жена, но ще се опитам да ти отговоря, авторке: ако си им достатъчно интересна, те сами ще те намерят и няма да можеш да се отървеш от тях. Но не всичко, което блести, е злато.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6c26007902
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Има много такива мъже, където се заплесват по хубави лица и тела, и си разтварят портфейлите. Може примерно тя да не блести с много акъл, но го кара да се чувства единствен, специален, добър любовник, мъж-мечта. И затова той и купува скъпи неща. Ама това е до време, ще и се насити и бързо замени. И аз съм се чудила как някои мъже обгрижват жените си, глезят ги като принцеси, ама това е и зависимост-финансова и емоционална. Той влага пари в теб, ама иска насреща любов, внимание и вярност. Ако не е щастлив с теб и не те обича, едва ли дълго би давал пари.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 93db032456
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   С тоя характер най-много да си намериш котка.
Шегата настрана, много е просто.
Тези жени са жени с главно Ж и карат мъжете до себе си да се чувстват мъже.
Това не е до външен вид, а до характер и възпитание.
Те са по-първични, повече следват желанията си, повече пилят на главата дори.
Като малки не са ги карали да учат и да гледат да са равни на мъжете, а да си търсят богат мъж.
Не се сравнявай с тях. Ти си друга категория човек. Представяш ли си да кажеш на някого: "Писенце, харесала съм си едно поршенце за рождения ми ден, ще ми го вземеш ли?".
За мъжа с такива възможности това са едни добре инвестирани пари. Особено когато мацката знае как да му се отблагодари после. Той самият се чувства много по-състоятелен, след като може да си позволи това. И е много по-добре да вземе на любовницата си "поршенце", отколкото на детето си. Защото ако едно дете получи за бала си "поршенце", какъв стимул ще има да се развива и да става успешен човек, след като получава всичко наготово?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 69d8c2ec00
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Достатъчно е един мъж да има пари и винаги ще се намери някоя жена, която да го прави на глупак.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: ce4e6c744e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Странно, щом не си златотърсачка, кифла и пр. к*во ти пука къде се намират мъже , които задоволяват прищевките на въпросните жени? И защо ги разпитваш тук и ги търсиш? Освен това завиждаш и злобееш и то е доста очевидно. Смяташ се за нещо повече от клиентките си, но ако имаш възможност би постъпвала като тях. Колкото до мъжете, парите са си техни и ще си ги харчат както и за когото намерят за добре. А такива като теб ще обслужват и ще се чудят как да докопат и те човекът с парите. Повечето няма да успеят, естествено, ше се хванат с някой от своята "черга", ще родят и ще влачат скучен живот на нереализирани принцеси, компаньонки, модели и пр. Като се посбабичосат най-вероятно ще ги изритат от лъскавите магазини и ще продават сирене и домати в някой хранителен магазин или ще бачкат в някоя фабрика. Какво да се прави, животът е несправедлив. Пепеляшки много, а принцовете са кът.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: c9c29483e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Тези жени за които говориш са три вида.
Млади кифли на по 20, които някак са успели да завъртят главата на някой чичко с пари. Втория вид, вече позастарели кифли, които навремето са завъртели главата на съответния чичко, но са били достатъчно хитри да го принудят да се ожени за тях. И сега му харчат парите с младия любовник. Третия вид са жени, които наистина са работили здраво и са постигнали нещо, но се съмнявам, че такива жени имат време да пръскат пари в мола, защото те продължават да се трудят здраво, защото знаят, че успехът изисква жертви.
А всъщност има и 4 група, дъщерите на въпросните застаряващи кифли и чичковци, които пък просто са получили наготово всичко и докато тате се претрепва от работа, а мама е кой знае къде с младия любовник, те вършеят из моловете.
Така, че ако искаш и ти такъв живот имаш два варианта, прежалваш се, загърбваш всичкото си самоуважение и ставаш любовница на някоя мутра-бизнесмен на 50-60 години. Ако си достатъчно красива и хитра, успяваш да оплетеш и сина на въпросния чичко и тогава поне се уреждаш с младо гадже.
Или работиш, работиш, работиш, рискуваш, започваш собствен бизнес и пак работиш, работиш, работиш... и се надяваш до 50 вече да си постигнала нещо, че да можеш да си позволиш такъв живот. Обаче това си е и до труд, но и до много късмет.
Това са вариантите, защото е ясно, че не си се родила в такова семейство, че да имаш всичко това по рождение. Обаче те съветвам да не завиждаш, защото 90% от тези жени не са щастливи. Да, може и да могат да си позволят луксозни дрехи и всякакви глезотийки, но ще ти е кеф ли да спиш всяка нощ, с някой който не понасяш и е на годините на баща ти? Да, не говорим, че ако знаеш много, може и бой да ядеш, защото щом въпросният чичко пръска пари по теб и си изцяло на негова издръжка, смята, че е в реда на нещата и да те контролира изцяло и ха си си позволила да си отвориш устата, ха си отнесла шамарите. Е, не мерси! И най-луксозната кола не струва толкова, че да търпя бой и унижения. Така, че не им завиждай, защото ти виждаш само светлата страна, лукса, скъпите коли, дрехите и т.н., но не знаеш как я третират тази жена вкъщи. А и ако не е била достатъчно хитра да накара въпросният да се ожени за нея, смятай, че във всеки един момент може да бъде заменена с някоя по-млада и по-напориста кифла. Така, че и този живот си има цена. Не е само лукс и забавления.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 69a8020b02
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   Тъй като не знам какво се случи с коментара ми, а не ми се пише пак, ще го перифразирам накратко по следния начин:

Не можеш да очакваш, че само защото "учиш, тренираш и имаш уважение", ще те вземе някой състоятелен мъж, който ще те обгрижва и ще ти прави скъпи подаръци.
Ти какво предлагаш насреща? Това, че учиш, е добре за теб, но в България всеки завършил с тройка продължава образованието си.
Това, че тренираш, също е хубаво за теб, но едно 80% от младите жени имат хубави тела.
Очевидно нещо ти липсва.

Тези жени, на които по цял ден завиждаш, са по някакъв начин ценни.
Дори да си с най-красивото лице, най-хубавото тяло и най-големите гърди, нямаш ли класа, нямаш шанс пред тях.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: e7819f2463
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Може въпросните дами всъщност също да имат доста пари. Откъде е друг въпрос.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: f3f229592f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Или въпросните дами правят едни неща, много хубави, във времето, в което ти не ги виждаш. Я си представи, че снимат филмчета заедно, ти би ли го направила? Чудя се как можеш да завиждаш на такива...

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: aef8972daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   От коментарите тук оставам с впечатлението,че повечето от вас смятат,че момичетата, които не са кифли не умеят да карат един мъж да се чувства такъв?!
Изненада - умеем. Аз например всяка вечер посрещам приятеля си гола, с прическа и грим, с топла и вкусна вечеря, за която често съчм пазарувала сама след работа, не му отказвам, а дори инициирам секс, какъвто той обича и той е супер щастлив. ане мрънкам, не фо ревнувам и каквото и да направи бива хвален.И изненада - работя и си плащам всички глезотии сама. Въпроса на авторката е защо тези кифли не го правят, а мъжете пак тичате след тях?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 91a2d3de20
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Чудех се дали да пиша..... но реших да си дам мнението. Може да се каже, че аз съм от тези жени които описваш. Карам Порше, е не е Панамера, а Кайен 2015г ( ако е от значение) мъжа ми ми го купи, без да съм го карала. Не съм правила мили очи, нито имам кифленско поведение. Също съм учила, бакалавар и магистър. 5г не работех, първо си гледах детето след това то тръгна на градина и близо 3 години бях от тези, които си седят вкъщи, ходят до мола да си купят нещо. Била съм в доста държави изцяло на негови разноски, никога не съм го молила да ме води някъде..... Преди раждането на детето започнах много рано да работя на 20г. започнах в офис ( стандартна офис работа) след това я смених с по-висока позиция и заплата. След като ми писна 5г да си седя в къщи реших отново да се върна на работа . Намерих си по-висока позиция от предишните. Искам да ти кажа, че за тези 10г откакто сме заедно един лев не съм поискала да ми даде. Давал ми е по-собствена преценка. Никога не съм била лишавана. Какво е видял в мен не знам ....... не съм типичната кифла с кифленско държание. Попринцип съм доста амбициознна умея да се нагаждам в бизнес средите и да изкарвам пари от различни дейности.
Мъжете далеч не гледат само външния вид ...... ако една жена е кифла и не толкова красива бъди сигурна, че притежава други качества. За мъжа най-важно е уважението и спокойствието което получава вкъщи.
Мисля, че доста злобееш и това няма да ти помогне да намериш това което търсиш. Продавачка в магазин...... искаш богат мъж и да спреш да работиш ...... звучи кофти комбинация. Моя съвет щом си учила се опитай да си намериш по престижна работа, понякога престижната работа носи по-малко пари от продавачка, но звучи по-сериозно. Следвай някакво кариерно развитие, подържай се и най -вече бъде Жена с класа!

Ж.28г

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1cd68055a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   "не бих могла да бъда с човек, който не обичам"

Искаш да кажеш - с който искаш да правиш див секс... Нека говорим с истинските имена. Реалността е, че има много мъже с възможности, които обаче не са "играчи", не са Дон Жуановци, не възбуждат жените, фокусирали са се върху други неща (например работа) и просто наистина си плащат, за да поддържат внимание.

Що се касае до това колко са красиви тия държанки и какво им е поведението... Според мен като цяло такова е днешното ниво. Повечето ДНЕШНИ български жени са грозни, лишени от женственост, с поведение на кифли, и малкото които по-блъскат на нещо, вече хептен не можеш да ги стигнеш... Обикновено те могат лесно сами да се издържат, като лица в някое по-елитно заведение, магазин, козметична или модна марка. И не са закъсали чак толкова, та още търсят "целят паркет". Но сигурно си млада и още не знаеш, че не можеш да го получиш и трябва да правиш компромиси. В крайна сметка това което описват са просто големи хора които правят компромиси.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 0090890242
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Към 33:

На жените, за които пише авторката и които ти наричаш кифли, едва ли им е необходимо да правят всички тези неща, за да са ги ценят мъжете им.
Една истинска жена не се бори за вниманието и любовта на мъжа до себе си, в противен случай той едва ли ще я цени за дълго. Освен ако не е някое разглезено мамино синче.

Надявам се, че един ден приятелят ти няма да те смени за някоя, която ти би нарекла кифла, само защото тя представлява предизвикателство за него, а ти не.
Все пак един непоискан съвет - продължавай да правиш мъжа си щастлив, но не забравяй да изискваш от него да те глези и да прави всякакви неща за теб. Повярвай ми, ако е истински мъж, той самият има нужда от това.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 0f9fb30294
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   Аз съм един от ези мъже. Пари - дал бог. Всичко постигнато с разумни инвестиции, целево образование и пр. Не съм мутра, нито политик, нито експлоататор. На заплата съм, която ми носи около 1/20 от доходите. Останалото - наеми, акции, фондове, дивиденти и пр.
Състояние - няколко милиона евро. Жена до мен - никаква. Защо ли?
Ами досега само работех и трупах състояние, за жени време не оставаше. Сега съм на 35. Смених си работата - преди работех на все отговорни и високи позиции в чужбина. Това по 10 часа дневно минимум. През нощта - игра на борсите. Миналата година зарязах всичко и се върнах в България, нарочно не написах в CV-то си какво съм правил досега. Почнах работа като обикновен служител в доста млад екип. Естествено, мога и да не работя, но за мен социалните контакти са по-важни от всичко. Колегите ми започнаха да завиждат от първия ден, понеже карам кола за над 100 хил. лв. и живея в луксозно жилище. Жените около мен - все простовати, посредствени момичета, които си мислят, че циците и задникът им са от диаманти и едва ли не кати завъртят дупето пред теб, отгоре трябва да падат столевки. Досега не попаднах на нито една свястна. Аз не търся красавици и манекенки, просто искам партньорка, с която да мога да водя разговори на различни теми и която да не ме натоварва с женски глупости (нямала какво да облече, майка и била болна, колко искала да има котка, дали мога да я закарам до маникюристката, ама тази чанта на онази витрина май е намалена.... ). Затова и предпочитам да си платя на някоя елитна компаньонка - поне са възпитани и образовани, може да си прекараш времето добре с тях, не те натоварват, не искат нищо освен хилядарката за вечерта. Две-три такива вечери на месец са ми достатъчни. Направо съжалявам мъжете, които тичат след някоя от гореописаните кифли и то ежедневно, само заради единия секс.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: e3b9ff9816
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   " Въпроса на авторката е защо тези кифли не го правят, а мъжете пак тичате след тях? "

Може би защото те няма нужда да правят каквото и да било, за да тичат мъжете след тях.
Има жени, след които мъжете тичат и жени, които тичат след мъжете.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 038c9a2cf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Доста си груба - тази била кифла, друга - грозна, третата била над 50 години... Дали не излъчваш злоба, която отблъсква? Защо непрекъснато се сравняваш с другите жени и не можеш искрено да се радваш за чуждото щастие? Да, има както интересчийски настроени жени, така и стиснати мъже, които ще направят чудеса от изобретателност как да не се харчат изобщо по жени. Не толкова, защото нямат възможности, просто не обичат да се грижат за жената до себе си. Като щедър човек смятам, че всеки трябва да полага грижи за половинката си. Показва уважение, отношение, в тежък момент ще можеш да се опреш на такъв човек и няма да бъдеш зарязан да се оправяш сам. НО и твоите изисквания ми се струват прекалени. Казвам ти го като жена. Чак пък някой да ми купува парцалки без повод, да не говорим за коли.. Нека все пак имаме предвид, че сме в България, а тук заплатите са срамно ниски не поради мързела на хората. От къде знаеш тези "мизерни" 50-100 лв. за подарък дали не са отгладувани от мъжа и не струват много повече от стотачките, които друг с лекота харчи? И дали мъжът, който е блъскал като ненормален цял месец, няма собствени нужди и не заслужава и сам да се поглези, а трябва всичко да дава за теб? Нека не гледаме така повърхностно на отношенията и да не бъдем прекалени егоисти. И бедният мъж може да даде много на една жена, ако има желание, и богатият може да пръска пари, за да я показва като трофей, но без уважение. И кифлата може да обича мъжа до себе си, а "некифлата" да мрази този, който уж по любов е избрала, защото е гледала портфейла. Важно е дали за основни разходи е щедър, другото е суета и показност в повечето случаи.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 0b26e32b90
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Замисли се малко. Ако те не са нищо особено пред теб, защо те са ухажвани и глезени, а ти - обслужващ персонал.
Гледай си образованието и работата, а недей да смяташ колко лева струват подаръците за теб или за някой друг.

С цялото ми уважение, но не се сещам за продавачка, която да е получила "Порше" за рождения си ден. Всеки трябва да си гледа чергата.
Съжалявам, ако това звучи твърде грубо, но онова, което прочетох в историята ти, е характерно за доста момичета и винаги ми се е струвало редно някой да ги свали на земята.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 500c5f5ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   На почти всяка жена това и е в главата, осъзнано или неосъзнано - да не работи и да гуляе по света за сметка на мъж. За много мъже това е доста отблъскващо, особено пък за богатите. Те имат огромни страхове, да не попаднат на златотърсачка която да ги дои, а при първата трудност да им обърне гръб. Да започнем с това, че мнозинството мъже няма как да ти осигурят, това което искаш. Работниците на заплата никога няма да забогатеят, независимо колко са квалифицрани и какви усилия са положили за това. И IT да си, и лекар да си, с техническа работа няма да прокопсаш. Трябва да си от висшия мениджмънт, който разпределя бюджетите или да имаш собствен бизнес. Последното трудно се започва, а още по-трудно се стига до там да ти носи добри доходи, а разправиите и рисковете са огромни. Ясно е, че само едно самообособяващо се малцинство ще има успех в това начинание. То ако беше и иначе, въобще обществото нямаше да функционира, всеки щеше да гледа само как да излъже другия да му свърши работата и нямаше да има балъци да учат висше за инженери и лекари или каквото и да е. Какво щеше да ти донесе богатството тогава - абсолютно нищо, защото ще трябва сама да знаеш и да можеш как се прави всичко, вместо да се шматкаш по моловете и летищата. Нямаше да има и кой да те откара до летището. Всички тези хора, които за теб не са достатъчно успели, правят така че да умреш от безпомощност. Така че, това че си видяла някоя си, която се е уредила не ти дава право на очаквания и не оправдава разочарованието ти. Все едно да се сърдиш, защо всеки месец падат шестици от тотото, а ти никога не улучваш. Кой е виновен за това? Ама защо била такава и онакава много по-зле от тебе? Ти не знаеш тя с какво го държи, но явно има нещо. Може човека да е геронтофил и да му харесват проскубани бабички, може да е педофил и да чука децата или внуците и, може пък да са отдавна заедно и на нейно име да има офшорки и друго имущество за да избегне данъци или конфискация, може да се още хиляди неща, но това на теб не ти влиза в работата, защщото не се случва в твоя живот. Престани да гледаш в паницата на другите и си помисли в какво сама може да успееш. Продавачка на дрехи, чакаща милиардер да и подари Порше... хайде нареди се на опашката, ама то края и не се вижда. Тия с парите не са прости. Само да те усетят минаващ в графата за еднократно чукане и то ако си много хубава, което също не е сигурно, а и не е вечно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker