В търсене на работа. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (96760)
 Избор на редактора (166)
 Любов и изневяра (22754)
 Секс и интимност (11239)
 Тинейджърски (20200)
 Семейство (4843)
 Здраве (7805)
 Спорт и красота (4066)
 На работното място (2157)
 Образование (5920)
 В чужбина (1298)
 Наркотици и алкохол (931)
 Измислени истории (735)
 Проза, литература (1502)
 Други (13129)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от На работното място

В търсене на работа.
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 2149 пъти
Здравейте,

Мъж, на 26г. от гр. Пловдив.

От близо два месеца активно си търся работа и ходя по интервюта. Поне 3 интервюта имам всяка седмица, понякога по 2 на ден. За мое съжаление нещата не стигат до предложение за работа. Не мога да разбера къде точно е проблемът. Кандидатствам за позиции на който изисквания отговарям. По време на интервюто си говорим в детайли за изискванията им, какво аз мога да предложа. Всичко минава наред. Питат ме какво заплащане очаквам, казвам им, те ми потвърждават че им влиза в бюджета. Дотук супер. Но в крайна сметка не се спират на мен.
За да ви е по-ясно, търся си работа в сферата на логистиката и връзката с международни клиенти. В повечето случаи става въпрос за големи международни компании. Като заплащане искам 1500-1800лв. стартово, като съм склонен на компромис. Напълно възможно е причината да се крие в сравнително високото заплащане, което искам, но ако то е високо за тях, защо в повечето случаи не го изтъкват като проблемът, ами ми казват даже че е постижимо за компанията. Предполагам са намерили друг, който иска по-малко. Но след като не ми казват точна причина не мога да преценя дали да си коригирам изискванията от към заплата. Преди съм си намирал работа максимум за 2 месеца. Сега обаче имам по-високи изисквания, защото притежавам много по-сериозен опит и умения. Но доближавам този период от 2 месеца и сериозно почвам да се притеснявам и да търся проблемът в мен.

Не знам дали очаквам съвети от вас, за гр. Пловдив, а и не само или просто искам да си излея притесненията, но реших да пиша тук, тъй като не познавам никой, който да се намира точно в моето положение към момента.

Благодаря ви за отделеното време!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: ff70aefcb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Пич, аз едно време на интервютата като ме питат каква заплата искам - казвах им, че съм доволен на минималната. Така ме наеха... НО после ми я увеличиха, като се доказах, че съм кадърен !!! Така се прави ! Ти почваш по обратния път.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 28c40c62d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Може парите, които искаш да са проблема. Заблуждават те, че е ок, че няма проблем с това, за да не се излагат дето не могат да ти дадат толкова пари

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e88a582684
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Ми много ясно, че ще се пазариш или ще си търсиш по-висока заплата. Те дават масово 800-1000 и си мислят, че дават много. За 1500-1800 в Пловдив е добре. Ма за 1000-1200 нищо не става вече.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: cfa3219dc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Най-важно е да имаш опит. Щом фирмите са големи няма да имат проблем да ти дадат 1500 лева, но биха избрали човек с опит. Първо работиш в малка фирма и след време ще натрупаш опит и ще можеш да се прехвърлиш в голяма.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9a5422eb5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   От автора :

Към 1. Ти нещо май не си добре. Четеш ли въобше за кви позиции става въпрос. Каква минимална заплата те гони.

Към 2. Да, както подробно съм написал. Аз съм човек с опит, точно с опита, който им трябва и в количеството което им трябва. Също така идвам от вече големи фирми.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d2ea7c6041
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Авторе, хората искат да ти помогнат със съвет, ти ги обиждаш, че не са добре. Не съм 1, но просто прави впечатление.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9a5422eb5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   От автора пак:

Отговорът към коментар 2 беше по-скоро за коментар 4.

В общи линии. На вас какъв ви е отговорът когато ви попитат какво заплащане очаквате? Тъй като мен мен питат всеки път, на края на първото интервю. Давате ли им точна цифра или им казвате от-до, или пък им давате т и пна цифра и им казвате, че сте склонни на коментар?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ff70aefcb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Автора още хвърчи в облаците и си мисли, че някой току така ще му даде стартова заплата 5000 лв. без връзки!
Живота не е като по филмите... Вземи се образовай малко за икономическата ситуация в страната и не нападай - аз съм на управленска позиция и заплатата ми не надвишава 800 лв. нето, а върша работата и на други 2-ма лентяи!
Хайде не на мен тия!
Лек ден!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c077f5d362
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Ще ти кажа истината, ама изобщо няма да ти хареса. Много хора сме били в сходна на твоята ситуация, но аз имам късмета да познавам собственици на бизнес. Те, съвсем логично, наемат работници и провеждат много интервюта.
Ти може да си страшно кадърен работник, но имаш по-високи очаквания от други кандидати и това не се харесва на работодателя. Има хора, които са кадърни, но искат по-ниско заплащане от теб. Ето тук е разковничето.
Какво се случва? Работодателят има няколко кандидати, които отговарят на абсолютно всичките му изисквания. Да кажем, че сте трима и се вписвате отлично за длъжността, представили сте се добре на интервюто и всичко дотук е както трябва. Тогава вече работодателят трябва да избира между добро и добро. Демек, той е презадоволен от предложеното. Него не го интересува, че ти си работил в по-престижна фирма от тази, в която е работил Петър (примерно),защото и Петър има опит, стаж и си разбира от специалността. Да, ама Петър е съгласен да започне на 1000-1200лв, а твоят минимум е 1500лв . Е, вие и двамата ще му свършите работа, и двамата покривате всички критерии, защо той да дава по-висока заплата? Той не знае реалните ви умения, в очите му всички сте новаци в неговата фирма. Ти може да си по-добър работник от Петър, ама на хартия и двамата покривате изискванията, а Петър иска по-ниско заплащане. Така ти отпадаш от класацията. После Петър отпада, защото Сашо, третият идеален кандидат, също е искал малко пари, но е бил в пъти по-симпатичен на интервюто. Достатъчно е да имаш 1 конкурент, който почти не е претенциозен, но също се вписва идеално в изискванията на работодателя. Работодателят, ако може да плаща една идея по-ниска начална сума, ще се възползва. След време ще повиши заплащането, за да запази кадърния работник, но надали иска в самото начало да започне с големите пари.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d2ea7c6041
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Когато са ме питали с 3 езика колко пари очаквам, казвам 1200-1500, ако някой с 3 езика е готов за 800 - ще наемат него и такива хора има, не мислете, че няма. Те търсят човек, говорещ кадърно 3 езика и с минимум заплащане. Затова питат, което е много хитро - един ще каже 1000, друг 700. Ще вземат тоя, дето се е подценил. Истината е такава.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9f65c514e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ето защо работа се започва с "връзки", а не с интервюта по обяви - защото в 97% от обявите заплатата не е обявена, а питат на място какво очаквате... Взимат този, който отговаря на всички изисквания и е съгласен на минималната заплата... Дори да си се оценил реално, пак ще вземат този, който най-много се е подценил.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b7e54d52b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   авторе, мнението ми се доближава до това на номер 9. Ти хубаво имаш опит и умения, но работодателят не те познава, не знае какво можеш, а не си единственият с подобни качества. Затова когато види двама души със сходни качества, той естествено наема този, склонен на по-малко пари. Ти като търсиш майстор да ти направи ремонт, да не би да наемаш най-скъпия? Напротив, избираш този, който ще ти свърши работата за възможно най-малко пари, съвсем естествено е.
Не скачай и срещу хората, които отделят от времето си да те съветват. Ако нещата ставаха както очакваш, досега да са те лапнали като топъл хляб, а сам виждаш, че не е така, иначе нямаше да пишеш тема. Очевидно бъркаш някъде в подхода.
А и не е все едно да не работиш никъде и да работиш, но да не я харесваш по някакви причини. Поне за мен винаги е имало значение. Колкото повече време си безработен, толкова по-лошо стои дупката в CV-то ти.
Така че те съветвам да снижиш малко критериите си, да не тръгваш с голямата кошница, а да започнеш някъде на по-ниска от очакваната заплата. Не казвам да отидеш на минималната, но все пак не се изхвърляй. Когато шефът види, че си съвестен и свестен, сам ще ти я увеличи, за да не те загуби.
успех!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 13f8a67ada
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Авторе - направи това, кеото аз направих още на 19 - Запиши се да учиш в чужда и зразвит страна, изнеси се там и нека България ти е туристическа дестинация, в която имаш семейство и приятели.
Запиши някаква магистратура, хвани се на каква да е работи, избутай до стажа и просто спри, да се занимаваш с хора, които считат, че 800 лева заплата е приемлива, за хора, говорещи (кадърно) три чужди езика.

Където съм аз, имаш обратния проблем - кандидастваш за някаква работа, показваш, че знаеш пвоече от колкото искат, а ако поискаш и по-ниско заплащане отколкото повечето дават за подобни изисквания, направо ти сочат вратата.

И ако се притесняваш, че "няма да се бориш", ше ти кажа, че освен с вятърните мелници, няма с какво да се бориш, няма и за кого. А иначе, мотото на държавата ни трябва да е "Наведена глава не я секат, ама яко я доят!"

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2a2b524b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Добре де, защо не им поискаш отговор(феедбак)... по емейл или пък да им звъннеш и питаш защо твоята кандидатура е неуспешна. Какво не ти е достигнало и т. н.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9a5422eb5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   От автора към 14: искам им, ако въобще ми отговорят е нещо от сорта : Спряхме се на кандидат с По-подходящ профил на директен въпрос дали е заради исканото заплащане. Т. е. ала бала отговор, който не ми говори нищо


Към Номер 9 : Да, така е, напълно съм съгласен с теб. Аз също знам как мислят този тип хора. Но аз определям исканото заплащане на база сферата в която работя, град и Държава. Не съм си го измислил просто ей така, защото толкова ми трябват или нещо подобно. Също така в една фирма започнах стартово на такова заплащане, но трудовата характеристика рязко се разминаваше с реалните задължения, затова се махнах. Тъй че далеч не е възможно. Също така причината не е тази за да не ме наемат. На интервютата не знаят че за съвсем кратко съм бил някъде и съм се махнал. Според мен във всяка фирма трябва да казват заплащането, което предлагат и ти да сй тоя, който решава дали го устройва, а не обратното.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0e58990ed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Един мой познат е логистик в Либхер Пловдив. Заплатата му е 1000-1100 лв с над 10 години стаж е и над 3 години в Либхер (тоест заплатата не му е начална). Ти си някъде с 5 години стаж и искаш 1500-1800 лв. Никой няма да ти каже, че исканата заплата е голяма, просто няма да те вземат никога. Достатъчно форуми има виж как вървят началните заплати и искай такава, пък ако си толкова добър, колкото твърдиш никой няма да те изпусне.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: efc51bad66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   За съжаление в България нещата са така. Трудно е да получиш заплатата, която искаш в други градове, освен София. Аз в момента съм от обратната страна - на наемащия - и трябва да ти кажа, че даваме минимална заплата за счетоводител с 2 чужди езика. Има желаещи и то с необходимата квалификация. Ниската заплата е цената, която трябва да платиш, за да живееш по-спокойно в провинцията.
Има и опция да не са те харесали, защото изглеждаш прекалено самоуверен и взискателен. В България такива качества не се ценят. Предпочитат да наемат някой по-евтин, с по-малко опит, отколкото човек, който си знае цената. Възможно и да си прекалено квалифициран за работата, която предлагат.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 42d4309ce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Дали отговорът ми ще ти хареса или не - твоя работа, казвам нещата така, както ги виждам. Ти си участник в трудовия пазар. Щом не успяваш да се продадеш, потърси причината в това, както ако не си продал стока. Може цената да е висока (не сама по себе си, а в сравнение с цените на конкурентите), може опаковката (т. е. как изглеждаш) или пък нещо в поведението. Пак повтарям - това е пазар и си има своите пазарни закони.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0854625de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   1. По какъв начин напусна предходната си работа? Какви препоръки ти дава бившия ти шеф и като цяло какви препоръки имаш?
2. За натрупания ти стаж, би трябвало да си изградил връзки с партньори на предходните ти работни места. Тези контакти не са ли ти полезни?
3. Заплатата, която трябва да посочиш, трябва да бъде средна между начално ниво и достигнатото от теб ниво по твоя преценка.

По точка 1: Предходната си работа напуснах с 6-месечно предизвестие. Предадох нужните ни знания и доколкото е възможно опит на "следващото поколение". След като напуснах с шефът ми станахме много близки приятели и до днес все ме дава за пример като един от най-лоялните служители, които някога е работил за него. Препоръките и в писмен, и в устен вид бяха не просто написани ей така служебно, а съвсем искрени и чистосърдечни. Това е важно според мен!

По точка 2: Аз започнах работа във фирма, която вече знаеше за моето съществуване. Те искаха да започна работа при тях преди да ми изтече предизвестието, като разбраха че напускам, тъй като за 6 месеца аз се постарах да няма фирма, която да не знае, че го правя. Имаше и други, които ме поканиха при тях. Когато напуснеш от днес за утре, този ефект не може да се постигне. Та на настоящия ми шеф му казах, че се радвам на предложението, но е доста рано да се ангажирам с други задължения преди да обуча заместника си и т. н. В четвъртия месец вече ми тропаше с крак и питаше няма ли вече да ходя при тях, тъй като много неща бяхме уточнили. Въпреки че новия човек на мое място на старата работа вече се беше окопитил, все пак реших за уместно да изчакам целия период на предизвестието. Това беше уважено. Това показва и колко бъдещият ти шеф би желал да бъдеш негов служител и до каква степен ще те цени като част от неговия екип.

По точка 3: Аз не смятам, че заплатата трябва да бъде фиксирана толкова, че да няма мърдане ни надолу, ни нагоре. Показател и за теб е при нейното увеличение, че се вижда ефект от твоята работа и биваш оценяван не само морално. Когато ме питаха за заплата, аз отговорих че настоящата ми е (тук давам примерно числа) 1500, искам стартова 1000лв и след 6 месеца, ако е доволен, очаквам да бъде повишена на 2000лв. Както и че очаквам в случай на добри резултати бъдещи увеличения в размер на 10% на заплатата на всеки 6 месеца. И до днес си кретаме така. Ако не съм постигнала нищо особено в рамките на 6 месеца, нямам увеличение. Ако съм постигнала нещо много добро, имам. Това ме стимулира и мен да бъда по-добра, и шефът ми да ме следи стриктно, за да знае какво правя. А аз няма какво да крия - искам да знае с какво се занимавам, за да може да цени постигнатите резултати.

Пожелавам ти успех!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2ad9f48593
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Думата е проблем, не проблемът! Това последното е пълен член и не се слага навсякъде...

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c3f612b091
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Съветвам те да си някъде по средата, кажи 1600 нето, че очакваш. 1800 ми се вижда за начало малко вискоко за човек по обява. Нека сме реалисти. Точно за Пловдив си говорех с една позната как международна фирма не може да си намери служители и никой не кандидатства. Следващото което ти препоръчвам е, да извадиш всички фирми в района, да отсееш само международните, няма какво да се заблуждавоме работила съм и за български фирми, разликата е голяма. Все пак има стандарти, реални осигуровки.... и т. н. Изпрати на всички фирми и без да имат обяви и ще видиш, че ще има резултат. Препоръчвам ти да изчетеш и всичко за стандарти на св, мот. писмо. Сигурна съм, че ще попаднеш на нещо подходящо което не си знаел. Направи си снимка при професионалн фотограф, не случайно я има тази професия. Прецени дрехите, правилото е както ще ходиш на работа, така трябва да си на интервюто. За мен да се изтупаш с костюм е вече малко ретро, като се има предвид топ мениджмънта е с риза и пантолон/дънки.
Говори по-малко, като те питат само и ясно покаже, че знаеш, можеш и си готов да си коректен и да работиш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9a5422eb5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Благодаря ви за коментарите. Най - вече на 19 и 21.
Самият аз вече направих някои корекции по изискванията си. Прецених, че е било по-скоро изключение да имам предложения от 1700 и 2000 преди и че това не е извадка за пазара на труда в Пловдив специално. На последните няколко интервюта намалих исканото заплащане на 1500 с ясното уточнение, че подлежи на договаряне и желая и двете страни да сме доволни от тази гледна точка. Също така винаги съм натъртвал на факта, че за мен е по-важно да да получавам възможности за допълнително обучение, както и корекция в заплащането на определени периоди пряко свързано с извършената работа. Смятам, че е напълно честно ако компанията е доволна от мен и аз да бъда доволен от нея.

ПС : На човека, който каза че в Либхер за Логистик дават 1100 лв за 10 години стажа там. Братле, да си общ работник в склада не означава да си Логистик. Или твоя човек просто са го изгаврили много лошо. Моля, да не ми давате хора, които не са наясно с пазара на труда в собствения си град за пример.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4e31f96278
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   И в БГ ли почнаха вече с тия номера, "каква заплата искате"? Ако няма обявена заплата в позицията въобще не си губи времето или ги контрирай и питай те колко дават.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9a5422eb5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Към 23. Няма такъв филм. 90% от работите по обяви са без обявена заплата. Казват ти я чак на второ, трето интервю или чак ако решат да те наемат. Това е масовата практика в БГ от край време. Пишат заплатата единствено за по-нискоквалифицирани работи в малки фирми. Ако пусках само за обяви със заплата до никъде нямаше да стигна.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9a5422eb5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Здравейте,

Знам, че форумът е анонимен, но ще препоръчате ли компании за които знаете че условията са добри и търсят персонал в момента. Става въпрос за гр. Пловдив основно.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9a5422eb5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Отново е авторът на темата :
Вече след толкова откази не знам какво да променя или да правя. Отново след поредното интервю и значително чакане от моя страна получих отговор че са избрали другият човек. Този път заплащането се знаеше, съгласих се с него, отговарях на всички изисквания и пак....
При въпрос какво ми липсва получих отговор че нищо, просто да избрали друг човек... Два месеца все едно и също

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 7fff986f3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Не се отчайвай! Всяко зло- за добро. В момента минаваш през период, през който трябва да минеш, нищо, че не мислиш така. Спокойно. Твоето място те чака, въпрос на време е. Личен опит! Бъди търпелив и продължавай с търсенето. Успех и да пишеш после!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e6af685dbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   А бе ще си отстояваш и няма да се даваш. Който е съгласен на малко пари е съгласен и с други гаври. В България няма бизнесмени има селяци Ганьовци.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b7e54d52b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   авторе, защо не те избират може да каже само някой, който те познава лично. След като казваш, че си висококвалифициран и с опит, може нещо във вида ти да не им харесва, може в начина, по който се държиш (примерно надменно), може маниерите ти да са дразнещи, може много неща... Ние тук можем само да предполагаме. Не познаваш ли някой HR, примерно от агенция, той може да те оцени безпристрастно?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9a5422eb5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Към 29.

Съгласен съм. Причините може да са всичките, които изброи, но по една или друга причина не ми казват точната причина. Не, за съжаление няма кой да ме оцени безпристрастно. Особено тези от агенциите, които дори не знаят клиентите им какъв човек търсят.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9a5422eb5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Пак от Автора:

Това, че съм вече отчаян ви стана ясно. Поне се опитвам да не го показвам на интервютата. Засега резултатът е нулев каквото и да правя. Очевидно не са им чак такъв проблем парите които искам. Просто си избират някой друг в крайна сметка и отказват да ми дадът каквото и да е обяснение, за да мога да променя нещо в самият мен и да имам повече успех. Дори и за София почнах да гледам обяви, но офертите не изглежда много по-добре от тези в Пловдив.

Пп: На вас колко е бил най-дългият период в търсене на работа?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: efc51bad66
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Авторе - когато останах без работа преди 10 години търсих безрезултатно 7 месеца. Накрая се принудих да работя 3 неща на непълно работно време, и то предложени от приятели със собствен бизнес. След още 2 месеца се отказах и започнах да търся в чужбина. Взеха ме само с английски на начална позиция в международна счетоводна фирма - заплатата беше 1200 евро (държавата не е западна). За три години се издигнах до позиция на специалист и сега взимам 3400 чисто.
Братовчед ми - също специалист в работата си трябваше да търси година и седем месеца, като през това време се изхранваше с консултантски услуги. Мога обективно да оценя, че е много добър в работата си и много приятен като човек. Това, което му помогна е, че се свърза с HR фирма, която му намери супер работа за 2 месеца.
Според мен добрите позиции се намират или чрез фирми, които професионално се занимават с това, или чрез препоръки и лични контакти. Ако търсиш сам по обяви резултатът не е добър.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 07a5335601
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   31 Очевидно проблем в теб няма. Не виждаш ли какво е положението в цялата страна? Някой друг, макар и по-малоумен от теб, по някаква причина им е бил по-удобен. Това е. Те искат максимално да минат между капките. Колкото се може по-ниска заплата, колкото се може повече задължения и да им дойде наготово директно да върши работа и да им развива бизнеса без да го обучават и 5 минути.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: eb68e4443c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Бате, ти си некъв смешко. Че работиш за 600 стока и че пляскаш.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9a5422eb5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Към 33 от автора. Благодаря за насърчаването, въпреки че да се успокоявам с тоя истини не ми върши особена работа.

Вече се замислям дали на въпросът какво заплащане очакваш, който ми го снасят по средата на всяко първо интервю да казвам на колкото вие ме оцените и след тва да си преценям дали ме устройва предложението. Щото явно като им каже някои сума над 1000лв директно го отписват, независимо от позицията. Казвам в повечето, не всички случаи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker