Изпортиха ме на управителите. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Изпортиха ме на управителите.
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1554 пъти
Здравейте,

Както се подразбира от заглавието, имам проблем на работното място. Отскоро работя там, известна верига бензиностанции....Та, в началото бях "примерно дете", не съм си и помисляла да "пипам" от инвентара...дори и сега не го правя, но забелязвах с всеки изминал ден, че масово колегите ми цакат с кафетата и други дреболии, за да си изкарват допълнително някакви пари.
Студентка съм, работя там, защото смените ме устройват, но работата е адски много, 12-часов (почти 14ч. с времето за придвижване) работен ден, а парите са малко и свършват бързо....На няколко пъти ми бягаха с гориво или клиенти са ме лъгали , че не зареждат, при което изгубих достатъчно голяма част от заплатата си, защото никой не защитава работника в такива ситуации. И в края на краищата ми писна, и започнах и аз с "циганските номера", защото трябваше да си възстановя загубеното. Не съм прецакала шефа си, защото лъжех с кафето на принципа - което падне от цедката, го събирам в чаша и го ползвам за моя полза впоследствие. Въпреки брояча на машината, аз успявах да не пускам повече кафета от отчетените.Колегитв го правят същото, че дори и не се крият. Не ми прави чест подчертавам, но това е положението.
Както и да е...имам недоброжелатели, които са ме следили, въпреки, че се пазех и внимавах (същите тези са правели мизерии и на други хора, заплашвали са с "връзки в офиса", а и имат имат някаква вражда с родителите ми, за която сега си плащам аз)....Та, очевидно са ме изпортили, защото днес управителката (любовница на шефа, не реална такава....има друг управител официален) ме извика в офиса и ми каза директно, че знае какво правя и, че ме е видяла на камерите как не маркирам всичко от кафетата. Признах си, не излъгах....не се опитах да се защитя. Знам, че постъпих долнопробно...лошото е, че изгорях покрай сухото. Не знан дали да продължавам да работя там, атмосферата е ужасна....аега сигурно ще стане и по-зле, особено за мен. Знам, че заслужавам порицание, но все пак ми се разкайвам и искам да се поправя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 7f6dafa983
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "На няколко пъти ми бягаха с гориво или клиенти са ме лъгали , че не зареждат, при което изгубих достатъчно голяма част от заплатата си, защото никой не защитава работника в такива ситуаци."
Стига бе, нали имате видео наблюдение!? Това е за полицията, как ти ще покриваш загубите. Каква известна верига е това? Като студент съм работил на ОМВ. Там колега беше заредил дизел вместо бензин на кола и дилърът, това не е въпросният колега а шефът, покри разходите за нов двигател. Нещо шефовете или управителите те цакат здраво! Нас пък ни цакаха с поне няколко допълнителни смени, една от които не заплащаха. Ако направиш повече от 5, може и да са 2. Уж не достигаше персонал. Права си, 12-14 часовите смени са ужас. Те масово наемат персонал под златната среда-западния стандарт за качество на компанията и така ти се полагат по-малко почивки. Не знам как може за бензинжиите да няма вредни, цял ден да дишаш тези изпарения от коли и колонки. Каса и Гастро поне едната може да дремне някой час на нощна, после да се сменят.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a6e6508d64
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вече са те нарочили, едва ли те очаква нещо добро, при положение, че и до сега положението не е било цветущо. Недопустимо е ти да плащаш нечие гориво, понеже някой си е решил да мине гратис. Нали затова са камерите - с регистрационния номер на автомобила бързо би се стигнало до собственика му. Вече друг е въпроса, че най-лесния вариант е да цакнат теб с парите и да не се занимават. С "паднало кафе от цедката" няма да си избиеш една солидна сума гориво. Наистина няма смисъл от такива "цигански номера", както ти самата се изказа. Ако колегите не са читави и не се чувстваш добре в този колектив, си е мъчение. Никой не харесва портите, които при първа възможност тичат при шефа, с цел да се издигнат в очите му. Не си хаби нервите, това е за хора, които не ги бърка от развоя на събитията, а като те чета, оставам с впечатление, че си съвестна.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e7e743c0a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ужас.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker