МВР или военен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

МВР или военен
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1765 пъти
Здравейте! Въпросът ми е, че има обявени конкурси в нашия град за военни служби. Чувала съм, че бързо напускали или били уволнявани, или не са им плащали добре? Ако някой знае как седят нещата, моля за съвет. Иначе съм се насочила да пробвам за длъжност в МВР. Имам влечение към някоя от тези професии. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 99de51fa30
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   За жени работа в армията няма /тези, които са завършили военен университет - са добре дошли/! Аман от лигли и мрънкачки! Макар, че има и много жени по - добри от мъжете, но като цяло тези мрънкачки им сриват реномето. Истината е, че повечето са в армията заради социалните придобивки /майчинството поне три години първа категория; не дават дежурства до 7 години на децата си и т.н./. Много от тях идват и заради болничните и отпуските, мъжете не смеят да се оплачат, защото веднага ги обвиняват, че не са толерантни. Абе прекарани сме. Но пак казвам, ако си сериозна и наистина обичаш тази работа приеми я. Пожелавам ти успех! Не се засягай от коментара ми, но имай едно наум!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9599524fc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сигурно има и във вашия град. МВР си е с недокомплект и има защо. Ако мислиш че има голяма романтика в тая работа - ами не.
Постоянно се занимаваш с агресивни пияници, наркомани и цигани, гледаш жертвите на престъпления в очите и знаеш че няма как да им помогнеш, ходиш по ПТП-та и гледаш тела нарязани и заклещени в самчканите ламарини.
И всичко това за заплата като на касиерка в среден по големина магазин.
Тая романтика от филмите я забрави!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 81d88bfb99
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бързо се преориентирай докато е време.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: f81572efbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   При куките се краде всеки ден по малко. В армията за новоназначени няма такива "бонуси". Ако се позадържиш обаче можеш крадеш къде къде по на едро след време.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 75631767fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   1 От коментарата само разбрахме, че си комплексиран от жените женомразец. До авторката- ако стигнеш до армията ще видил, че жените са по-тренирани, по-добри и по-сериозни. ;) Обикновено мрънкачите и използвачите са тея като 1. Влизат там със шкембетата си, за да могат да се изфукат във фейсбук и барем малко да им се вдигне жалкото смачкано самочувствие. В МВР също можеш да забележиш, че жените скоро ще са повече от мъжете, а по стрелбищата, че са и по-добри с оръжията.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 99de51fa30
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6 сигурно много се е ядосал на моя коментар. Да поясня нито съм женомразец, нито комплексар с шкембе фукаш се във фейсбук. Има много жени по-добри от мъжете, но има и такива, които са там за всичко друго, но не и да служат пълноценно. За сведение, когато се пишат нарядите първо се питат колежките - ние се съобразяваме с тях, същото е и за отпуските / все на някоя се налага да ползва отпуска покрай децата/. Лошо няма, но това е системно /нашите деца все съпругите ни ги изпращат на училище/. Колежките вземат много по-често болнични заради децата /пак лошо няма/, но работата си е работа и трябва да се свърши. Мъжете не взимаме болнични за гледане на деца. Налага се често да оставаме след работа пак ние оставаме, а те си тръгват, защото имат семейни ангажименти и така. Обаче, когато дойде време за заплата всички сме на опашката нали? Познавам много сериозни жени и даже им се възхищавам как се справят със семейството си и с работата си, но има и такива, които петнят с поведението си. Наскоро познат ме попита за коя свободна позиция да кандидатства съпругата му при нас за да й е по - леко и спокойно!?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker