Нефтени платформи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Нефтени платформи
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1647 пъти
Здравейте пиша тук защото никъде не намерих точна и алтуална информация за работа на нефтени платформи. На 22 години съм работя на държавна служба но нито заплащато нито развитието ме удовлетворява тук. За да си докарвам приличен доход ми се налага да работя на 2 места а не винаги е възможно, заради това се интересувам от по високо платени професии дори и да са изключително тежки. Върпоса ми е към запознатите ако някой има познат който работи, или някой който работи и чете сайта да ми даде информация как става кандидатстването за подобна работа, някоя конкретна фирма или сайт да предложат, как се работи какво е заплащането и тем подобни примери за професията. Ще съм изключителнл благодарен за информацията!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 95b7ddb7e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако си скандинавец лесно става на хубаво място иначе може да търсиш някакъв стажант в Африка да ходиш избий си от главата че някой ще наеме българин за хубава заплата или въобще ще се интересува от българи. Ние сме трета ръка хора за развитите държави

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 427d34ab4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имаш ли висше инженерно образование ? Със сигурност ще е необходим образователен ценз за подобна работа като нефтена платформа. Ще ти трябва английски език с технически термини. Магистърска степен по сходно техническо образование от западен университет ще ти е от полза .
Може да започнеш от механик на кораб. Ако си психически издръжлив, умен , способен и имаш документи за правоспособност към 40 г. ще си натрупал достатъчно опит и контакти, за да се качиш на нефтена платформа.
Имах съсед- пенсионер, който още през соца е избягал зад граница нелегално и е работил на нефтена платформа, точно като по филмите, но заради естеството на работа беше останал без семейство, въпреки, че беше живял като по филм от Дискавъри.
Само с едно търсене в Гугъл попадам на прясна обява за кораб: https://www.zaplata.bg/morski-i-rechen-transport/varna/447034/koraben-ekipazh/ Но първото условие е кандидата да бъде сертифициран. Във Варна има средни училища, където преподават на децата тънкостите на моряшкото дело и после, най-умелите веднага ги привличат на работа. Същото важи за военоморската академия във Варна. Но сигурно има частни школи, където човек може да се сертифицира за подобна работа. Аз бих направила подробно проучване в гугъл като намеря информация за фирми, които са подобни на тази от линка, който ти пратих.
По лесен и доходоносен вариант е да се качиш на речен или круизен кораб като аниматор, рецепционист, обслуждащ персонал. Работата не е мръсна, но също е тежка и добре платена. Едно приятелче ходи на такова интервю за сервитьор, след като имаше 5 г. опит като сервитьор , включително и на бригада в Америка. Въпросът, който задават е защо искаш тази работа, защо смяташ, че е за теб. Меркантилният отговор - за пари, не е правилен отговор. Да обиколя света, също не върши работа, защото от цялото пътуване обикновено се вижда само безмитната зона на някое мръсно пристанище . Трябва нещо дипломатично, засукано и с либерален привкус, включително, да не звучи принудено и фалшиво. Имат дрес код, цвят на обувки, риза, други глупости. Моето приятелче не искали да го пуснат при генералния директор, защото бил с маратонки, но директорът чул патардията пред кабинета и го допуснал до интервю. Но не го избраха... интервюто не е за подценяване.
Минали са осем месеца, дали ще видиш този отговор?!!! Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker