Клептоманка или? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Клептоманка или?
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1663 пъти
Здравейте мерси, че качихте историята ми. Та аз съм на двайсет години момче, от скоро иамаме нова колежка на работното място, таа проблемът започна преди две седмици когато ми изчезнаха около десет лева таа помислих си, че просто не съм ги броил правилно или съм ги изгубил, което е малко вероятно, защото винаги си следя парите до стотинка, но както и да е може и да съм ги изгубил, след няколко дни ми изчезна пакет с тютюн, който беше в джобът на якето ми заедно с листчетата и филтрите. По-късно през деня помагах на въпросната нова колежка с нещо на и тя ми каза : Мерси златен си, ще те черпя една цигара, при положение, че знае че имам цигари и никога не съм и искал, три дни след това ми изчезна сандвичът по същият начин и пак тя беше на смяна с мен, и когато излизаше в почивка ми каза : Отивам да ям нещо много вкусно. И ме гледаше лукаво :D, след което пакетче с тапички за уши, вече започнах да си нося нещата само в мен докато съм на работа, защщото нямаме камери на работа, няма какво да направя нямам доказателства, че е тя, но съм сигурен, просто ако отправя отвинения без доказателства всички ще намразят мен, защото обвинявам в кражба, което е сериозно нещо, но ако не направя нищо вече каквото и да си оставя в багажът ще изчезне, незнам и защо го прави ппц тя има тенденция да се кара с колегите, но с мен винаги е била в добри отношения и дори се държи все едно нищо не е станало, според мен се опитва да ме провокира да се оплаквам на шефът ни и аз да го отнеса, което няма как да стане аз съм супер търпелив човек, според теорията на приятелите ми тя ме харесва и така се опитва да ми привлече вниманието, което е абсурдно да не сме на по петнайсет години :D, та да звучи комично и дори някои приятели мислят, че си измислям и не ми вярват, но ситуацията е деликатна ако все пак го докажа по някакъв начин ще я уволнят а не искам това да става, плюс това си има гадже който е полицай, което ме учудва, според вас има ли вероятност да е клептоманка или просто се заяжда скрито..??? Просто до сега не съм изпадал в такава ситуация и не знам как да реагирам XD

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: e2c106df68
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Категорично не е клептоманка! Клептоманите крадът вещи, без значение дали са им нужни, в повечето случаи дори не могат да им влезнат в употреба, тази краде пари, цигари /пушачка е/ и сандвич /който й влиза в употреба/. Клептоман би откраднал от портфейла ти по скоро визитна картичка от колкото само пари. Клептомана ще краде и от работното място и то вещи, които не могат да му влязат в употреба, той почти никога не ги ползва не са му нужни.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f71dc4ba95
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сложи повечко разхлабително в един сандвич и гледай шоу.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 973310afe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Тя те сваля бе човек. Както е тръгнало и теб ще открадне някой ден.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0fd4906c62
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, съветът ми към теб е следният. Оповести пред шефа, че ти изчезват неща на незначителна стойност. Че няма да подаваш сигнали и че не знаеш и не предполагаш кой е. Така шефът ти ще разбере, че имаш проблем, че си дискретен и коректен. Рани или не, ще се разбере. Дръж нещата у себе си.. Не казвай на колегите, ще стане интрига. Тя се държи добре към теб, защото все още те дои.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 57b2d7ff68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Най-вероятно е тя (агресивно поведение спрямо колеги, съвпадане на кражбите с появата и, подмятания), но МОЖЕ и да не е. Следи за всеки случай внимателно всички. Да крадеш пари, цигари и храна на тази възраст от някой, не е най-добрият начин да му покажеш, че го харесваш, това не е детинско, а психопатско. Така че, тази версия отпада. Защото ако е истина, трябва да се пазиш от психопат. Още повече, че въпросната има връзка с полицай (дали не са се запознали в участака?). Клептоманията също отпада. Това е заболяване, което не се връзва с това, което описа. При клептоманите, болният няма нужда от това, което е откраднал, нито подмята за него. Напротив - изпитва голям срам, че го е направил, просто не може да се владее. За мен в случая си имаш работа с крадла/ крадец - или човек, който е крайно нуждаещ се и няма средства за храна и цигари, или от човек, който има психично разстройство, но не е клептомания. Дръж се дистанцирано с колежката най-добре. Не и помагай с нищо, нито споделяй. И измисли начин да си заключваш вещите. Ако все пак ти изчезне нещо, направи скандал и кажи за всички случаи. Недей да посочваш имена. Току виж се оказало, че има и други случаи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker