Жена търговски представител - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Жена търговски представител
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 1302 пъти
Здравейте! Ж 20 г. Може ли мнение или съвет за работа, като търговски представител/ диструбутор. Кандидатсвах за работа на няколко места, не знам със сигурност дали ще ми се обадят изобщо. На повечето места се изисква стаж на същата позиция. Имам желание за тази работа и знам, че мога да се докажа, ако ме назначат, само че в повечето места или са връзкари и наемат (близките си) млади момичета и момчета.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 1fe01b7922
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Работата на дистрибутора е свързана с шофиране и то най често на техен фирмен автомобил, разбира се, че не биха доверили автомобила си на 20г момиче. Аз не бих! Ако имам избор между момче и момиче бих избрал момчето. Първо заради шофирането, второ защото дистрибуцията е свързана с разговори с продавачки /те повечето са жени/ и купуват повече стока от момчета от колкото от момичета. Доказано! Става като флирт с майтапи, шеговити изцепки, които само момче може да прави с лелките магазинерки. Ако при продавачка отиде момиче на 20г вероятността да продаде от фирмената стока колкото и добра реклама да й прави е по малка, лелката дори няма да изслуша пледоарията. Ако отиде момче дори да не каже кой знае колко за луканката в буса, а само да се сприятели с лелята продавачка е по вероятно да й продаде повече стока и лелята да предлага нашата стока на клиенти, които се чудят от коя луканка да вземат.
Реалността в България е такава магазинерките са жени, в повечето малки магазинчета те решават по колко, от коя стока да заредят в магазина в който работят, и съответно, ако са заредили повечко от дадена стока, предлагат нея на клиентите, които се колебаят. А целта на работата на всяка фирма е колкото е възможно повече стока да продадът.
Може би само ако става въпрос за дистрибуцията на козметични продукти една красива и поддържана млада девойка ще свърши по добра работа, но пък за да се поддържа добре ще й трябват пари, а дистрибуторите не вземат много големи заплати.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 55490fbd65
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Зависи за каква стока става дума. Приятелят ми работеше като дистрибутор на безалкохолни напитки и вода и да ти кажа направи мускули от качването на стековете и тубите с вода, така че това съвсем не е работа за младо момиче, освен ако не си някоя културистка и не ти е проблем да натовриш цял камион. Обаче ти явно не си представяш точно това. А иначе аз работя в офис и кафето за машината ни го носи едно много симпатично момиче на около 25, та най-вероятно си представяш нещо такова. За това, много си зависи дистрибутор на какво ще си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker