Не се чувствам добре на работното си място - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Не се чувствам добре на работното си място
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1496 пъти
Имам нужда да Ви споделя. Работя в сравнително малък магазин който предлага както четири вида услуги така и продава същевременно и обикновени канцеларски артикули. Това ми е четвъртата работа, на 28 години съм и на другите ми работи са били винаги доволни и предоволни от мен и биха ме взели отново, но на тази работа не е така. Постоянно съм обект на нападки и критика колко съм флегматична,как не мога да си свърша работата, как ми има нещо и т.н.Шефоветете ми постоянно ме следят и контролират нямат ми доверие,но проблема е че работата е прекалено много за двама и аз се преуморявам но с действителността в България работодателите не могат да си наемат още един човек заради заплащането. И така моето заплащане също е много ниско за тази работа минималната работна заплата и аз постоянно оставам извънредни часове (незаплатени) за да наваксам "флегматичността" си и в резултат моят приятел ми прави проблеми, защото нямаме лично свободно време за себе си и заради това че не уважавам себе си и им мълча на нападките.Аз имам много ниско самочувствие и всичките ми проблеми са от това. Моля да ми помогнете със съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 8b971a412a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Проблемът е, че не си за там. Търси си работа в голяма фирма, тук нито заплащате, нито бъдеще имаш.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 9a225b96f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми, прав е приятелят ти, като ти казва, че не уважаваш себе си и ги оставяш да те разиграват. По-чувствителните и с по-ниско самочувствие хора обикновено са и тези, с които най-често се злоупотребява и те са първите с които си измиват ръцете, когато нещо се обърка. Те използват твоята неувереност, като те потискат още повече, казвайки ти, че си флегматична. По този начин у теб създават чувство за вина, а пък те от своя страна създават илюзорното усещане, че са с правото си да те държат извънредно без да ти плащат. С две думи - манипулират и използват те.
При условие, че получаваш минимално възнаграждение не виждам никакъв смисъл да хабиш енергия опитвайки да коригираш отношението и положението там. Просто бързо си намери нова работа. И бъди по-уверена.
Успех! :)

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 59b82a8a6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Слушай сега, на света няма едно конкретно работно място за всеки отделен човек. В 21 век сме, разнообразието е огромно. Не си длъжна да работиш точно в този магазин, при положение, че можеш да работиш на друго място, друга работа и каквото там пожелаеш.
Ти с това ниско самочувствие, ще се сринеш при подобно отношение. Неуверените хора нямат нужда да бъдат мачкани, те имат нужда да се чувстват спокойни, за да трупат увереност и да се справят добре. То това важи и за останалите хора, като се замислим. Имаш пълното право да напуснеш, нормално е, хората го правят постоянно. Ти не си вързана за тази работа.
Извинявай, ама минималната работна заплата не си заслужава ежедневно грубо отношение, незаплатени допълнителни часове и тонове труд. Хайде, стягай се и спри да си мислиш глупости. Твоите шефове с подобна практика, много бързо ще останат без бизнес, защото няма кой да ги търпи и да им работи с желание едновременно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: a4b8b91fc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Приятелят иска да гъчи,не го интересува на теб какво ти е.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker