Търся си работа! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Търся си работа!
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 1608 пъти
Здравейте! Аз съм момиче от София и си търся работа! На 15 съм все още, но след 4 месеца правя 16! Проблемът е там, че семейството ми е зле. Майка ми е безработна от 3 месеца, брат ми не иска да работи и не иска да си намери някаква временна работа, понеже учи за университет, а положението е много зле. Имаме страшно много сметки за плащане, а никой не ни дава пари, най много приятелят на майка ми, който и дава тук таме по 20-30 лева колкото да напълни хладилника. Баща ми има сравнително добра заплата, но не ни дава почти нищо от нея(ние не живеем с него). Плаща само телефоните на мен и брат ми и ми дава джобни два пъти в месеца. Вчера си взех парите от него и всичките заминаха, за да напълня хладиника с храна. Моля, дайте съвет, или ако имате някой познат, който би могъл да ми уреди някаква работа почасова или някакъв линк, пращайте! Мислех да работя през лятото, защото исках първо да завърша, но спешно ми трябват пари! Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: 433af4b9ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   в Пирогов в момента търсят доброволци, не знам дали е подходящо за теб понеже си на 16, но за майка ти със сигурност ще стане. на граждански договор е, но все пак е нещо и са включени хранения.
Асен Балтов беше публикувал пост с телефонен номер във фейсбук, на който да се звъни при интерес.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: d190796957
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миличка, съчувствам ти много. Никое дете на твоите години не би трябвало да има такива грижи и да се притеснява дали хладилника е празен или пълен и дали ще можете да си платите сметките. Разбирам, че си притеснена и искаш да помогнеш на майка си, но в случая няма какво да направиш, майка ти (и баща ти) е тази, която трябва да се мобилизира и да намери начин да излезете от това положение. Успокой се и се концентрирай върху уроците, прочети някоя книга, намери си хоби, спортувай! Като станеш на 16 можеш да пообиколиш кварталните магазинчета и да питаш дали търсят хора, да се хванеш почасово в някоя сладкарница (гледай да е приятно и спокойно местенце, не тип каса на кауфланд, също декатлон си търсят почасов персонал. Успех, миличка, не се притеснявай!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 53f881b8f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Какви познати какви линкове,сайта е анонимен, търси в вестника или в джобса.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: a0305d5a6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1, ти тъп ли си? Първо, доброволците НЕ получават пари, второ, точно в „Пирогов“ съм работил, там е ужас, кървища, трупове, зарази, за голям човек е тежко, та камо ли за момиче на 15.

До авторката: Съдбата ти не е лека. Аз съм момче на 22 години, имам доста приятели и контакти, мога да ти намеря нещо. Но не знам дали ще искаш да ми станеш гадже и дали вашите ще са съгласни.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 328029172c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 4 , болен мозък ! Нима предлагаш работа срещу гадже ? Хаха , абсурден си !
Къде в Пирогов работи ? Щото не само там има кръв и трупове . То сякаш от твоите думи се препъвал из коридорите и двора на болницата

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 125758943b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Детегледачка, чистачка по блокове, домове и разни такива, но макар и да не е тежка работата, пак има риск за здравето предвид ситуацията в, която се намираме. Можеш да търсиш по вестници, приятели, познати да се обадиш и да разпиташ. Като за хлапе като теб, това е най-подходящото според мен, макар че не е въобще добра идвя да работиш! Майка ти и баща/пастрок ти трябва да се справят!! Те са родителите, не ти!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: a0305d5a6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 5, работих в спешното отделение като санитар, но ходех кажи-речи навсякъде, освен в кабинета на Балтов и в операционния блок. Бях човек за всичко. Настаняване на болни, прегледи по кабинети, носене на проби за Cito, сваляне на трупове в моргата, чистене на гнусотии. И да, препъвал съм се, по-точно съм се подхлъзвал върху човешка кръв, понеже на чистачката не й се работело, та няма кой да изчисти в коридора. Не е приятно.

Да, предлагам да й намеря работа срещу това да ми е гадже. Нали всички тръбите, че нямало безплатен обяд? Ако не я устройва, никой не я кара насила. Но на тия години може да бачка единствено нещо за има-няма 300 лв месечно. Все пак почти всеки избягва да наема хора под 18, а в нейния случай тя няма дори 16. А, и да не забравяме, сега покрай кризата с короната до есента ще е мазало, в момента хора на по 30-40 не могат да си намерят работа.

Ти щом си такъв моралист, може би ще извадиш няколко хиляди и ще направиш дарение на момичето, понеже си много благороден и нямаш никакви задни мисли. Или греша? Май е много лесно да се раздава морал от дивана вкъщи, зад клавиатурата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker