Разбира и премазана съм!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Разбира и премазана съм!!!
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1789 пъти
Здравейте,
мили дами и господа.
Пише Ви една жена на 26г., просто искам подкрепа от някого може и съвет!
Загубих си последната си работа, в момента съм безработна, не мога да започна работа, защото съм некадърна постоянно ме уволняват заради моят старах да не се проваля, но от напрежение в работата си погубих нервната система и постоянно, съм притеснена!!!!
Най-големият ми провал беше в последната работа, която ме уволниха и трябваше да плащам голяма сума пари от мен!!!
Работих като сервитьорка в ресторанта вечерта бяха на смяна, имаше рожден ден на едно момиченце на 3г., но освен голямата компанията, ресторант беше пълен с клиенти, много.
Аз трябваше да занеса торта на рожденичката дадоха ми я аз я взех с две ръце, обаче трябваше да чакам около 5-6мин., докато пуснат музикалния поздрав, всички го знаете, докато чаках вече се уморих да държа торта, най-накрая пуснаха песента, аз тръгнах към трапезата всички хора се радваха, преди точно да стигна трябваше да запаля с едната ми ръка тортата, а с другата ръка да я държа, но аз докато взема запалката, торта ми се изпълнява от ръката ми и падната на пода и се разпльола на хиляди пърчета, цялата се изпотих и разтреперих, торта беше на пода, всички хора видях какво се случва, спряха музиката, дето (рожденичката)се разплака, аз стоях като статуя от стреса, не можах да помръдна!!!
Шефът ми всичко видя, започна да ми вика мършо, защото провали рождения ден какво направи, мърло!!!
Бабата на рожденичката беше в шок, развика се: "ПРЕСВЕТА ДЕВО КАКВО НАПРАВИ БЕ МОМИЧЕ, ТИ РАЗВАЛИ ПАРТИТО"
Аз почнах да рева!!!
Майката на рожденичката, взе стъклена купа и се опита да ме удари в главата с думите: "Убих те курво', барман хвана ръката и малко преди да ми я разбие в главата, каза спрете госпожо, тя го избута и каза време е да отмъща за тортата!!!!
Накрая извикаха полиция, но аз избягах сега се крият в друг град!!!
Какво следва да се случи???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: ff613ce4fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Тези клиенти са били пълни селяндури. Това не е нормално държание на цивилизовани хора. На всеки може да се случи да изпусне торта. В нета е пълно с такива клипове и хората се смеят и забавляват, вместо да се държат като зверове. Рождения ден са го провалили майката и бабата с крясъците си, а не ти.
Съветът ми към теб е да изкараш някаква квалификация, например за масажистка или друго, което те влече, и да си намериш нормална работа без толкова стрес, където хората ще ценят труда ти.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d32841fc22
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хаха, супер история, напуши ме страшно много на смях! Момиче, какво си се сдухала, това си е супер история да разказваш на приятели и да се смеете заедно. А тези от празника ако наистина са реагирали така са големи тъпири :)

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5720b22024
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Намери си друга работа, която не изисква директно общуване с хора. Учи нищо, за да имаш друга професия. Човек работи различни неща, за да изкарва пари. Не е въпрос на живот и на смърт. Да не би да си на война?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 060dcafdb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това ще мине, явно точно тази професия, не е твоята. Работих, акто сервитьорка точно 3 дни. Опитай да спазваш установените правила, бъди смела ще се намери подходящата работа. Учи, преквалифицирай се.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 9b08ace94f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Ти не си направила абсолютно нищо лошо! Трябвало е ти да извикаш полиция. Що за хора са това? За една торта и то пред детето да дават такъв пример
Тц.. тцц.. и бабата малеее била в шок. Това ли са ѝ грижите на стари години.. В кой град се е случило това?
Има грешки, които костват зрение, свобода, Животи, ти за една торта ли ще се стресираш? Разбира се че е лесно да ти дам такъв съвет отстрани. Работил съм като сервитьор и ако бях изпаднал в твоята ситуация, нямаше да ми е приятно няколко дни, но не заради тортата, а заради реакцията на тези хора. Потресаващо е за една торта да ти посягат.
Веднъж като отсервирах на пищна сватба, изпуснах мазен нож върху човек с костюм за много пари, погледнах го в очите и се разтреперих, беше много едър мъж, той ме погледна, махна с ръка и каза, хайде карай и въпреки че не му беше приятно се опита да си преправи гласа, за да се успокоя.... Тези хора са реагирали като завършени егоисти, може да ти е добър урок да не пренебрегваш себе си за когото и да било. Горе главата е твоят отговор на това неадекватно отношение, а шефът не заслужава да му плащаш. От къде на къде? Стават тези работи

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 9df7eb394f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Леле, просто търси друга работа, не унивай, на всеки може да се случи. Хората са се държали ужасно. Като цяло хората са по-зле от кучета. Не го мисли, другият път ще се справиш. Трябвало е друг да я държи, да си празнуват в тях си...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 2210703e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На всеки може да се случи това. Изобщо не означава, че си некадърна. Първо, шефът ти е абсолютен селяк, но те 99% от собствениците на заведения са такива, така че не се учудвам. Второ, празнуващите рождения ден са още по-големи селяндури. Полицията абсолютно нищо не може да ти направи. Даже, ако имаш добър адвокат, можеш да ги осъдиш за хулиганство, обида и опит за нанасяне на тежка телесна повреда. Да не говорим, че това посягане за удар с купа в главата може да се третира и като чист опит за убийство. Тогава направо свят ще им се завие.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 28ecd0a66a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   А ти с какъв акъл след като си уморена от чакане се пробваш да я държиш с 1 ръка? Малко от малко не можеш ли да прецениш рисковете. Или караш да видиш какво ще стане.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c4b68582b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Чак не мога да повярвам, че е истина. Значи, за да се успокоиш, замисли се за следното - всички тези простаци, които са били там, щяха ли да имат твоя нервен срив, ако бяха на твое място? Ами не, егоисти и дебелокожи хора, никога не вземат грешките си присърце, даже ги отричат. Не казвам, че трябва да си като тях, а че не трябва да ти пука от тях, защото те на твоя място, нямаше да имат твоите притеснения. Погледни нещата и откъм добрата им страна - барманът се е оказал човек и те е защитил.

Потърси работа, в която твоите притеснения, страхове, напрежение няма опасност да ти попречат да се представяш добре. Ти в момента си обсебена от мисълта как не се справяш, анализирай себе си в какво се справяш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker