Не намирам подход :) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Не намирам подход :)
преди: 15 години, 9 месеца, прочетена 4214 пъти
Историята е следната:
Аз съм от Пловдив и работя тук в една фирма, миналата седмица покрай панаира пратиха една колежка от софия тук. Тя трябваше да мине някакво формално обучение при мен. Така някъде час и обяснявах някакви неща, и тя ме попита какво ще правя довечера. Аз се стъписах :)..

И все пак и казах че може да излезем и т.н. Вечерта я взех, доста обикаляне падна и късно я прибрах... Аз хлътнах, без да искам, но когато я закарах до хотела аз незнаех как да реагирам, просто незнаех тя в крайна сметка защо поиска да излезем, от скука ли или просто де да знам.

На следващия ден имахме събиране на търговския отдел и бяхме заедно пак там.Т я пожела да се прибере защото била уморена и на другия ден се прибра в София. Не очаквах, но ми залипсва понеже много се влюбих в нея. Сега имаме някаква комуникация в скайп, имаме си телефоните, но това е.

Незнам как да подходя към нея, но искам връзка, нищо че е далеч, мога да пътувам постоянно. Аз дори не я попитах дали си има приятел, но нито веднъж не го спомена, ако го има. Аз на няколко пъти споменах бившата ми, но тя нищо.... разказвахме си за разни купони, вили, ала бала, но винаги казваше... с приятелите ми...

Сега се чудя в крайна сметка изпуснал съм шанса си ли, или просто тя се е увлякла но си е дала сметка че е от софия.. аз незнам на какво се далжеше интереса и онази вечер. Въпроса ми към вас е да ми дадете съвет как да подходя към нея, опитвам се да поддържам контакт в скайп но не е много успешно, ако и кажа директно рискувам понеже сме от една и съща фирма..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 9 месеца
hash: 4da10e06b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се обиждай приятел, ама това ми заприлича на един виц, дето едно маце, като го присърбяло много, си намерило един хубав пич и му отишла на гости. Тя също била толкова много красива, че когато се разсъблякла гола, заради "горещината", той не могъл да проговори и да помръдне, очарован от нейната хубост и изящество. Мацето чакало чакало да се случи нещо и накрая му, ударила една майна на ум, облякла се и си отишла. На въпроса на неговия приятел - какво е станало вечерта, пича отговорил:

- Еее.., чакай де - тази вечер я свалих ... но другия път като дойде... направо ще я скъсам от еб...

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 6e3b9b1aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това е само началото. Така се почва. Върви и на гости.
Дръж се като мъж, сериозен мъж, а не като някой
глезен фуклю. То е ясно, че има приятели. Трябва да знаеш, че има мъже които не спят. И да си има приятел хич да не ти пука. И да не стане нищо, голяма работа. Без да си поискаш
няма как да разбереш, какво ще стане. И по полека с това влюбване от пръв подлед.
ГС1

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 0993208d96
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Забрави я... Имал си шанс да прекараш една нощ с нея... Това можеше да ти остане-като сладък спомен,но си го пропуснал... Ако е хубава, симпатична и що годе интелигентна, още повече пък от Софя, няма начин да няма гадже или поне някой, който да и задоволява сексуалните нужди от време на време... Просто жените са такива, не говорят за други мъже в присъствието на мъж, освен ако не искат да го дразнят нарочно:)))

Дори и да успееш да започнеш някаква връзка с нея, разстоянието не е малко, няма да издържиш финансово:))) А и да ходиш достатчъно често до Софя най-вероятно няма да си единствен... Просто в твое отсъствие ще си развява байрака... А ти само ще се терзаеш... Не я познаваш добре, не познаваш средата и... Може някой от нейните т.нар. приятели да я чука от време на време... Ти като си в Пловдив и тя ти каже, че излиза с приятели в София, спокоен ли ще бъдеш???

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 4472f3ace7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Приятелю бил си самотен, а тя е търсила нещо което не е намерила в теб. Живота продължава. Ще срещнеш друга жена за която ще бъдеш най ... очарователния, забавен и мил мъж. Поздрави и успех :Р

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 0fd14cc7a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Благодаря за отзивите Ви хора. Въпроса е че се поозъзнах след първоначалния стрес и стигнах до извода че съм много тъпо парче :)) Сега много ме е яд че не я имах тогава.

Въпроса ми е .. има ли начин да поправя нещата, между другото ми се струва че тя се отдръпва вече.. не влиза много много и в скаип, как да възбудя интереса и отново, евентуално и не само него :)) Чудя се дали да и кажа директно, но е рисковано понеже е колежка...

 
  ...


...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 6c92e2d3c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз мисля, че момичето не е имало никакви намерения за интимна близост. Сериозните хора не влизат от раз в подобен вид контакти с колеги. Била е по служба в Пловдив и си е изкарала чудесно. Опитай се да запазиш тези колегиални и приятелски взаимоотношения. Не се обвинявай, че си пропуснал момента.

Едва ли едно момиче, което държи на достойнството си ще се забавлява по подобен начин с колеги. Имай търпение и се опитай да я опознаеш. Обаждай и се отвреме навреме. И не само по скайпа - има мобилни телефони, има стационарни телефони. Пращай й поздравителни картички по разни поводи по електронната поща и ще видиш, че ще има ефект. Когато отидеш в София - потърси я. Макар и за малко - пийте по едно кафе и си поговорете непринудено. Покажи й ,че ти е приятно в нейната компания. Успех.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 6e3b9b1aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм номер 2. Номер 6 ме допълни. Така се прави.
Ама ти май искаш някой посредник да ти оправи
работата. Стъпка по стъпка ще се научиш. Недей чака.
ГС1

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 9c4e839805
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Тя спря да се занимава, не дава никакви признаци на интерес. Спирам и аз. Нито съм и се обаждал нито съм и писал в скайп. Край на темата....

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 9c4e839805
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Днес ми се обади :) Поговорихме малко и каза че ще идва скоро към Пловдив. И сега какво да правя :)) Пак си глътнах езика днес.. как да и` кажа какво изпитвам към нея?

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: d02f7f66a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не бързай да и се разкриваш. Ние жените обичаме да бъдем ухажвани. Разбери повече за нея, за евентуален приятел, за интересите и, мечтите и, ласкай я. И ти гарантирам, че много бързо ще разбереш дали те харесва само като колега и събеседник или има и нещо повече. Просто запази добрия и колегиален тон като за начало. Никой не обича да бъде притискан. А и все пак вие сте прекарали само един ден заедно. Едва ли си влюбен. Увлечен и заинтригуван-да, но само толкова. Изиграй си добре картите и може да спечелиш. Успех!!!

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 442a487868
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Добре, но ако се получи нещо между вас - какво смяташ да правиш?? Да отидеш при нея или тя при теб? Мисли и в този аспект- не е лесно да сте от два различни града.. При евентуално преместване единият може да остане временно без работа и това усложнява ситуацията обикновено. Освен ако не търсиш мимолетни преживявания.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker