Сексуален тормоз от професор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Сексуален тормоз от професор
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 2473 пъти
Здравейте!

Студент съм в университет в България и от няколко месеца имам проблеми с мой професор. Става въпрос за психически и физически тормоз. Не знам какво да правя вече. Обичам специалността си, но тя се превръща в кошмар.

Отначало си мислих, че правя добро впечатление и работя усилено. Скоро започнах да чувам комплименти, прогресивно все по-неуместни и сексуални, предложения за вечери и обяд, покани за почивки на вила, и гнусни среднощни обаждания, сред които "Чудех се дали си мислиш за мен?", подаръци. Следи ме. Звъни докато съм сред колеги и ме наблюдава как реагирам. Изолира ме от тях. Всички ми се възхищават как съм спечелила доверието му и получавам внимание, проекти и помощ, а си нямат и идея на каква цена е това.

От един месец пуска ръце - на кръста, ръцете, краката, лицето. Последния път, когато го видях ме хвана с две ръце и ми каза, че едва се сдържа да не ме целуне.

Говорим за изключително упорит човек на 70+ . "Не" не съществува. Дори и онлайн обучението не ме спасява. Иска да ходя в офиса му в не работните дни. Не му вдигам с дни и се обажда на колеги, лъже, че трябвам за документи и т.н.

Цялата ситуация е повече от гнусна. Развих параноя. Имам абсолютна травма. Всеки път, когато ме докоснат, изтръпвам.

Деликатното в ситуацията не е само обаятелната му личност. Става въпрос за известна фигура. Ако се разчуе ще бъде голям скандал не само за университета. На всичкото отгоре не съм единствена. Има още едно момиче, което тормози в момента от 5 години, и много, за които се е похвалил на колега пиян.

Какво може да се направи в такава ситуация? Искам да избягам, но това не е вариант, нито се получава засега. Другото момиче не може да се отърве от него също, въпреки своето дипломиране. Заплашва я със затваряне на всички врати в последствие. В нашата сфера това е краят. Нямаме и доказателства, а за събиране не искам о да чувам. Изтръпвам при мисълта да се засечем. Заради определени индивиди, които са отворили краката и са се възползвали, в момента не можем да се отървем. Моля помогнете със съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4e1df5808d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Видео и или директно го пускаш всички да видят действията на "хубавеца" или го заплашваш с видеото.
Но по-добре добре го пусни, направи го още по "известен" сам ще си напусне и покрие дъртото изчадие

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ffb16bc00e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Господари на ефира.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4620e9c613
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Официално заявление в полицията за сексуален тормоз.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8851a2ecf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Вариант едно, ако не се притесняваш да станеш публична, правите му курт-капан, снимате едно видео, няколко снимки на чатове и после гластност до дупка, такива трябва да бъдат сривани.

Вариант две, ако не искаш да се разбира, намираш някой приятел, който държи на теб, разказваш му и драгия бива с две счупени капачки на следващата седмица, прикован за инвалидната количка да преосмисли оставащото си съществуване.

Ако си ми близка и ми разкажеш всичкото това, повярвай ми, този няма да посмее да гледа в теб ако те види някъде... ще търси слънцето или мравки по земята докато не отминеш.


Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 98118e9956
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Събираш доказателства, записи и т. н., носиш ги на ректора и на декана, ако не вземат мерки, ги пускаш онлайн и правиш скандал. С такива, само така се действа! Публично ги разобличаваш. Като му се срине репутацията, ще видим дали пак ще тормози студентки.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8a170019b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За професор П...ев ли става въпрос?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 76da767f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторке, как вървят нещата?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5ee4336671
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката:

Искрено благодаря за интереса и коментарите.
#7, не, не става въпрос за този професор.

Как вървят нещата? Не знам. Изведнъж спря да ми звъни всеки ден. Май схвана намеква, че ако не вдигам 2 седмици, не се интересувам. За жалост стратегията да го избягвам включва пропускане на неговите лекции и важен материал, но не мога и да си представя отново да започне да ме търси след като изчезнах за 3 седмици безследно.

Прочетох внимателно идеите за докладване и честно казано засега съм ужасена да застана в стая само с него с цел събиране на доказателства. Мисли за това какво ми е казвал или какво е правил ме преследват достатъчно. В същото време време ме побързва и факта, че отворя ли си устата, кариерата ми ще бъде съсипана от връзките на този изрод, или че ако се покрия, ще има друга жертва.

Все още се чудя дали да прекъсна университета или да го накарам да си плати, но засега гледам да съм инкогнито и се боря с психическия тормоз и стрес, който последните месеци ми донесоха.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a81bbe8a27
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Оо, авторке, в никакъв случай не се отказвам от мечтите си заради един дърт, смешен сатир.
Посещавай си лекциите, учи си и се развивам въпреки напъните му, просто бъди подготвена ако се наложи да заснемеш.
Не позволявай така да ти деформира психиката някакъв стадион дето вече взел- дал. Той е съвсем наясно че, няма коя нормална да му пусне и за това бие натам, иначе ще се изложи яко ако някоя вземе че, се навие. Как ще се измъкне той от ситуация?!
А така манипулира и тормози чрез психиката момичета които знае че, няма да му клекнат, но ще му дадат нужната "храна" по друг начин, да се чувства "могъщ" и уж че, нещо ще може да свърши ако му пуснат, ама пустите не дават. Може и да си е намерил друга жертва. Докато някоя по- нахакана не го забие в земята с някое публично видео. Дано!
Жалка работа такива старчоци...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b61ed16d00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не, не никакви записи, никакви полиции, това не върши работа, тогава наистина ще тръгне да ти отмъщава. Макар че според мен преувеличаваш опасността да навреди на кариерата ти. Ще ти кажа аз как се отъврвах от един "жив класик", писател наистина с влияние и авторитет и също над 70-годишен. Какво му беше станало на този старец, не знам, но навсякъде, където ме срещнеше (аз също се занимавам с литература и това беше често), ми пускаше ръка и ми говореше мръсотии. Съпругът ми не ми вярваше, казваше: абе, внушаваш си, те старата школа каварели са свикнали да целуват ръка на дамата. Ама каква ръка ми целува, бре, той ми бърка под полата.... Веднъж двамата с мъжа ми сме на едно събитие и се появява този писател. Кимваме си за поздрав и това е. Но когато минавам покрай неговата маса на път към изхода, за да проведа един телефонен разговор навън, той ми взема ръката и я слага на чатала си. Инстинктивно в паниката си се обърнах в посока на мъжа ми. Никога няма да забравя лицето му, чак аз се уплаших! Той ме изчака да се върна, на свой ред стана, отиде при класика, хвана го за яката и го измъкна през вратата. Аз така и не посмях да попитам после какво е ставало там отвън, но този човек към днешна дата само като ме види някъде, се обръща и си тръгва. Но аз онази случка оттогава започнах да я разправям като анекдот из цяла София, така че старецът накрая стана за посмешище.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 34b2a1d5a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   " В същото време време ме побързва и факта, че отворя ли си устата, кариерата ми ще бъде съсипана от връзките на този изрод, " - еййй, страхливо племе сме. Как точно ще ти съсипе кариерата, ще звъни навреед и ще казва "тя не ми пусна, не я наемайте". Голям страх, голяма овчевина. Защо пък не го накараш той да си мисли "тази ще ми съсипе репутацията, тази ще ми съсипе капачките на колената".

Най-тъпото е, че много често такива жени, дето гък не смеят да кажат пред посегателствата на някакъв уж авторитет, някой нормален мъж са готови да го разкъсат с манипулаци и и заплахи, ако решат, че просто им е неприятен, без да им е направил каквото и да е.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker