Досажда ми много по-голям мъж! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Досажда ми много по-голям мъж!
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 2856 пъти
Става дума не точно за колега, не и за пряк шеф, а за мъж на висока позиция във фирмата, в която работя (голяма международна е), който обаче нищо общо няма с моя отдел. А аз съм студентка и тепърва започнах повреме на пандемията тъй като и без това съм онлайн, а работата ми е с чужд език и има много възможности за развитие и добро заплащане. На 21 съм да подчертая.
Обаче и тук, където би трябвало такива истории да ги няма, аз съм карък. На обедната почивка чисто колегиално се сближих с този човек и впоследствие развихме силно казано връзка на баща и дъщеря, но на ментор и ученик може би. Разбирателен и не сухар. И да за възрастта си е добре изглеждащ доста - все пак е швед, но нито ме привлича, нито искам на работното място глупости, а и по принцип не ми е до задявки в момента.
Тъпото е, че развих точно дъщерно доверие и в един момент тоя ми се изцепи, че има чувства и дали съм усещала същото. Аз съм 99 набор, знае го идеално - а той е 65, на 55 години! Що за човек изобщо си го мисли? Има деца по-големи от мен! Това е педофилия, независимо, че съм пълнолетна. Аз като съм се родила, той е бил на 34... достатъчно казано. Не признанието, а това, че не ме оставя на мира е проблем. Била съм ясна и категорична, но мине-не мине време, старата песен на нов глас!
Не ми пише сексуални работи, не ме сваля по грозен начин, но ми е взел номера от работата без да съм му го давала, което веднага ме отвращава. Звънка да ме кани на вечери, праща ми цветя и бонбони. Така и аз се чувствам тъпо, но нищо не може да има между нас. Аз дори малко по-големи не харесвам, сякаш предпочитам по-малки, а то това си е огромна разлика! Не го показва в работата, но не го и крие. Аз се отдръпнах. И не, никога не съм флиртувала, не съм му давала надежди. Не знам какво му е има на тоя човек. Обаче ме притеснява и искам да се спре. Казала съм го, той замлъква и след няколко дни пак дрънка, че е влюбен, би ме взел да живеем заедно и такива.
Притеснява ме общо взето и не мога да се концентрирам, а не искам да си губя работата. Не искам да правя сцени, защото не съм такъв човек, а и дефакто не е сексуален тормоз, щото той за секс нищо не ми е говорил. Другото е, че е по-голяма риба и аз ще изхвърча, ако има нещо. А и като цяло ако реши, може да ми направи проблем. Не мисля, че е толкова долен, но всичко трябва да очакваме. Да напусна, ама работата просто е супер и другата опция е да игнорирам, което е трудно, защото е дразнещо! Намеквала съм, че си имам човек, не и не. 2 дни ме остави и пак звънка. Не знам в момента има ли жена до себе си, няколко пъти е разведен, не ме и интересува. Нито какви са му намеренията, аз искам да се разкара. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 19892e8992
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спрях да чета на "Това е педофилия, независимо, че съм пълнолетна".


Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ac4cb6d1dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Говори с шефовете над теб да му кажат на саме да се взима в ръце. Просто вкарай още хора на по-високи позиции да говорат с него. Може да говориш и с HR, имат провомощия за такова нещо да се намесят и то доста ефективно. Ако нищо не направиш и му станеш гадже ще ти тръгне прякор че си курва и още по-зле. Колегите ти ще те имат за парцал и ще се дистанцират от теб и ще странят. Още по-лошо ще е щото тогава ще видиш какво е дискреминация.

Фирмата не си я слагай при сърце. След 1-2 години си търси нова работа за повече пари.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: bb427ded95
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Така, твоят колега изобщо не е "разбирателен", както си се изразила. Защото ако беше "разбирателен", нямаше да ти признае чувствата си.

Не е и педофилия обаче. Това е сериозно обвинение, а ти си пълнолетна и то от няколко години, пък и не си писала да те е опипвал или да те е насилвал нещо.

Според мен тук проблемът не е разликата във възрастта, а фактът, че ти изобщо не го харесваш, обаче явно не си успяла да го (по)кажеш ясно, кратко и категорично.

Виж как се обясняваш, сравняваш годините ви, оправдаваш се с това, че не ти е до връзки.

Момиче, имаш право да не харесаш и най-перфектния мъж на твоите години, дори същевременно да си решила да търсиш любовта!

Когато почнеш да се оправдаваш по този сложен и подробен начин, мъжът не чува "не те искам", а чува "има пречки пред нас, разликата във възрастта, не е моментът, не е мястото...". И той тръгва да се "бори" за теб, да ти се доказва.

И още щом първия път отговориш с "Аз не те искам, защото...", вместо просто "Аз не те искам", после става страшно. На мъжът му дай мисия и предизвикателство, а после му гледай сеира.

Но стореното, сторено. Освен да го игнорираш, няма какво друго да направиш. Само не се вкарвай в безкраен цикъл на обяснения, защото този явно е дърт Ромео и препятствията го настървяват още повече. Игнор и това е. Щом поне се държи уважително и не прекрачва физическата граница, все ще спре в един момент. Не му вдигай телефона в извънработно време. Игнорирай съобщенията, НО НЕ ГИ ТРИЙ. Защото ако нещата ескалират, ще е добре да имаш доказателства, за да не излезеш накрая такава, каквато не си.

И занапред промени начина си на заявяване (дори невербално). Ще видиш, че ще се отърваваш по-лесно от досадниците. Бъди категорична, имай вяра в преценката си. Не си длъжна да се оправдаваш като малко дете. И аз съм ги правила тези грешки - мислех, че съм категорична, но все се промъкваше по едно оправдание, за да не нараня човека отсреща. И се научих по трудния начин, че не винаги нещата са черно-бели и мъжът е виновен и нахалник. Понякога просто е дърт наивник и си мисли, че има шанс.

А що се отнася до разликата във възрастта, не забравяй, че някой ден ние младите ще остареем, но пак ще забелязваме готините хора около нас. Да не станеш на 50 и да се влюбиш в някой любезен 30-годишен колега и ти?

Успех, дано успееш да се заявиш категорично и той да те остави на спокойствие без това да ти увреди отношенията на работа.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4c77fea30a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Удари му шамар щом не разбира от дума , или кажи на приятеля си да той
ще знае как да действа .

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c72e4153bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Маци, като жена която е била в подобна ситуация:. Смени си номера, кажи за проблема на hr, обърни се към психолог.
1. Не му вдигай. Ако иска комуникация само писмена, така че да се вижда черно на бяло кой го праща.
2. Кажи му че имаш гадже, ако ти има фб тагни го това гадже. След това всяко писане го документирай.
3.Спри да го търсиш
4.Поговори със психолог как да постъпиш. Заради моята ситуация на доста абюзив шеф тръгнах на психолог и това доста добре ми се отрази.
5.Смени си номера. Или блокирай неговия.
6. Говори с твоя тийм лидер какво може да направиш в ситуацията.
7. Преди това игнорирай го , помоли да те затрупат с работа и му кажи че си заета...
Евентуално смяна на работа но се надявам да не се стига до там

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5820b09ade
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Човекът иска секс от теб. Това е сексуален тормоз на работното място, тъпо е да си мълчиш. Какво ти е по-важно- парите или това да си спокойна? Явно първото. И да ти направи мръсно, какво от това? Работа винаги ще има, млада си. Кажи на пряк ръководител, че това, което прави, ти пречи. Има вероятност да не си единствената. Истинска грешка е да се сближаваш с мъже на работа, чисто колегиални трябва да са ти отношенията и това е. Никакви такива близки, менторски и т.н, защото мъжете го приемат като знак, че си навита. Но явно ти харесва да те гледа похотливо и да те ухажва този чичо. Не си мълчи, ами направи нещо. И да загубиш работата е по-добре, отколкото този да те тормози години наред.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 986c0604cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Бъди категорична , най- добре му го напиши , за да го имаш черно на бяло . Пиши му , че това е сексуален тормоз , той много добре знае това как се третира в западните фирми .

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7f1d721417
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ами помоли го да спре, или сменя номера.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e11ce83df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пусни му,може пък да ти хареса. Те зрелите мъже са хиляда пъти по-потентни,мъжествени и плодовити,в сравнение с тия вчерашните пикльовци и пишлемета на твойта възраст. Знаят къде да пипнат,как да те зарадват сексуално,как да те задоволят и как да те накарат да се почувстваш жена. Ето аз например съм по-млада от тебе,на 19 съм и съм вече омъжена за един 65 годишен мъж и имам 2ма сина от него и си ги гледаме двамата заедно спокойно и си имаме страхотна химия,пламнала между нас и никой не ни се меша от обществото да ни казва кое е нормално кое не. Така,че опитай,нищо няма да изгубиш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c7ca284a2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Това не е педофилия. Педофилия щеше да е, ако ти изглеждаше като дете.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 25783f94b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Чичаците и старците са най-нахални. Като ги удари менопаузата и гледай сеир. Виж ги и тук как колкото и да плюят, колкото и да повтарят, че си били хубави и на стари години, пак не могат да си избият комплексите. Смятай какъв яд ги яде старчоците. И колко пъти тук им се каза, че никоя млада не иска смръдлив старчок, те пак синзнаят тяхната. Както някой беше казал, мислят си горките, че ще вменят на някой, че са млади батковци аполончета и ще превъзпитат жените да ги харесват. Като и оня старчок, който беше пуснал тема, че се навира между двойка младо момиче и момче, пита старчето дали тя го харесвала. Да си умреш от смях с тея нелепи твари.
В краен случай пускай една жалба, чичаците и дядовците трябва да си знаят мястото. Бива наглост и психопатия...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 921c387ef7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Не епедофилия, не го съди нормално е мъж независимо от възрастта си да бъде привлечен от красива жена на 21. Не е нормално, алвд катонси го отрязала, да досажда. Кажи му ясно да те остави. Не му вдигай, блокирай го, не приемай подаръци. Ако ти досажда в работно време, оплачи се в Човешки ресурси.
А за възрастта, за мен никога не е била от значение. На 34 съм, приятелката ми е на 20. Преди се виждах с жена на 47. Смятам, че е до човека. Но след като не го харесваш, не му позволявай да ти досажда. Ако трябва потърси помощ пт приятел, брат, баща.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8f960a2598
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Ще ти се! ;)

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2302b73572
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Нямаш ли майка да ти даде акъл?! Хвани се с някой българин тогава да видиш как ще те направи дива и щастлива! По-добър мъж от западноевропеейца няма.
Ж21

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: de1367a3c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Поредната попрезряла хахавела с отдавна паяжинясала п..ка, чиято единствена цел в живота е да дискредитира и уязви мъжете...

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1f40b3c0af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Явно по някаква твоя си причина не си достатъчно ясна с него!
И ти си знаеш че, когато за теб е приятел, но за другият е друго- трябва да преминеш към строго служебни отношения. Но ти харесва да е около теб и явно ти харесват и намеренията му, в такъв случай ти харесва да поддържаш интереса му към себе си "за всеки случай".
Щом след 2- 3 дни затишие започва отново, то ти подаваш противоречиви сигнали.
Живея в чужбина и съм сред хора от цял свят. Нормално е да пробват, а приемат без проблем и с нужното уважение- категорично НЕ! Със сигурност ти не си категорична!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1293b286a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Номер 3 ти е дала много добри съвети. Бъди твърда и категорична без излишни обяснения и оправдания. И не допускай разни колеги прекалено близо. Той е мъж, не ти е ментор, а още по-малко баща. Нормално е да си покаже мераците, щом си скъсала дистанцията. Отдалечи се от него и поддържайте само колегиални дипломатични отношения.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: dddcc14d31
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Аз съм авторката. Значи не съдя човека, че е привлечен от мен, a че не осъзнава, че аз НЕ съм. Причини съм му давала, защото той е питал освен възрастта има ли други. Ами не ми харесва просто. Може Брад Пит да е, като не ми харесва. Плюс това той много ме изненада, защото ми го сервира от раз, аз по друг начин го приемах. За мен възрастта има значение. Не съдя тези, които се обичат въпреки големите разлики, но аз се чувствам комфортно с момчета на моята възраст. Майка ми е 73 набор, баща ми 72. Има деца както споменах. Едното 2 години по-малко от мен, другото - 4 години по-голямо. Ами не искам гаджето ми да е по-голямо от нашите, в зрелите мъже нищо не ми действа възбуждащо, ако ще да изглеждат супер - мога да им се възхищавам и това е. Може пък аз да искам по-малък. Какво правим тогава? Ако и на мен се яде агнешко? Просто ми е по-досадно, когато възрастни мъже не се усещат. Ако е достатъчно зрял, какво иска от момиче на 20? Поласкана съм, но не искам. И никъде не съм казала, че народността му е проблем, даже похвалих, защото скандинавските мъже са генетично богопомазани, но харесвам момчета като мен, не зрели мъже. Защото това е редовното оправдание на всеки педофил - че е по-зрял и знае какво иска. Така ги наричам, защото, за да сваляш момиче, чието родители са по-малки от теб, а твоите деца по-големи от момичето, то си си педофил. По-добре със сина му да ме срещне, накрая това ще му кажа от яд. Може би звуча смешно и заядливо, нито съм си измислила, нито преувеличила обаче. Ако дам малко подробности, може и фирмата да знаете, но така той може да се разпознае. Става дума за компания с много чужди езици и много различни чужденци. И да, имам нужда от пари и много по-приятна е работата от предишните ми, където за половината на сегашната заплата съм се скъсала от сервиране например и занимавка с пияни и заядливи клиенти. И не, няма начин да легна с него обаче, не съм проститутка. Просто изяснявам, защото имаше по-заядливи и странни коментари.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0b7e09c942
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   спрях да чета след Харесвам по малки...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3c5f6369a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Тегли му една п*тка ма*на на дъртия джендър! Ж21

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 090e14a2b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Като те свалят българи-за нищо не ставали.
Сега те сваля швед-ама и той не ставал.
Ами върви в Тамбукту или Френска полинезия белким кандисаш с някой туземец нашарен с краските на войната и лингамен символ в гащите достоен за поклонение и всеобщо възхищение.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ca78907383
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   И какъв е проблема? Ти сама си го допуснала до себе си, а после ревеш. Като искаш блокирай му номера - лесно е. Но май другаде е проблема...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fd7b9f51c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Сбъркала си още от начало. На работа си за да работиш, не да си създаваш "бащинско дъщерни" отношения с шефове-старчоци. Поласкана си била от вниманието му, ясно, но той го е приел като знак за нещо друго. Възможно е в родината си този да се пази от подобни "доверия" и "менторства", но е разбрал, що за работни отношения царят в нашенските офиси. Блокирай го и го игнорирай от всякъде. Не приемай абсолютно нищо от него. Но бъди готова и за търсене на друга работа.
Поне да ти остане урок- в работата се дръж на дистанция. Без разговори за личния живот, доверия и сантименти.
Непрофесионалните отношения на работното място завършват кофти в 90% от случаите. Особено за низшестоящия.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5820b09ade
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Такива разчитат, че нищо няма да направиш, че ще си мълчиш. От страх за работата няма да дадеш гласност на този сексуален тормоз, защото си е точно такъв. Тук няма значение толкова възрастта, а самият факт, че колега те преследва и ухажва без твоето желание и при многократни намеци да спре. Грешката ти е била, че си го допуснала твърде близо. Друг път с мъже колеги внимавай. Явно този смята, че се правиш на труднодостъпна, но го желаеш, защото все пак сте били близки. Сигурно си мисли, че още малко и ще се огънеш , че твоето нежелание е някакъв вид скромност. Силно разчита на това, че ще си мълчиш и, ако преспите, че ще си дискретна. Няма да си му първата жертва, такива се пробват често. От теб зависи дали ще му дадеш отпор и кое ти е по-важното- парите или спокойствието. Кажи на някоя жена, на мениджър, на HR , раздухай работите.Нека този да не те подценява. Не прави грешката да си мълчиш и търпиш. Да, шефовете може да не ти повярват, да се застъпят за него, той да отрече, но ти поне пред себе си ще си се защитила. И да загубиш работата, нима искаш да работиш във фирма, където не обръщат внимание на подобни оплаквания, където има подобни мазни свалячи?! Където някой чичо вижда в млад човек, който е неопитен на работа и търси съвет и помощ, сексуален обект и гледа толкова повърхностно на служителите ?
Просто не си мълчи, не бъди жертва. Успех и пиши какво е станало!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7ea5444cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Някой тук не е спрял да съчинява истории за я сексуално насилие, я за пиян баща, тъпо е да се чете, втори трети ред и до там!

Гнусно!
И колко хора вярват, е те това не е за вярване!

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 03c05593d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Тя го почувствала като баща и ментор, за да почувстваш някого така трябва да се сближиш с него, пък после се оплаква. Майките ви не ви ли учат да се държите адекватно с мъжете, за да не си помислят нещо и да не чувствате стари мъже като бащи. То е модерно да си малка неадекватна пикла, която търси внимание от всеки, пък като й го дадат не го иска. Дала сигнали, сближила се с него, човекът си въобразил нещо, напълно нормално, очаква се. И после, ма откъде ми дойде.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 356f1b0308
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Било педофилия, хахахаха

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c62a44bacc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   От цялата работа - вж. 19., разбрах, че авторката е педофил. Да, чувал съм че имало и жени педофили :)
Нормално е да се дразниш на околните, да намираш външен обект, към който да насочиш гнева и страха, който таиш в себе си...
Впрочем, колко по-малки момченца харесваш, студентке? Да не би някоя от досегашните ти работи да е на детегледачка?

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1e81d86fe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Не е нужно да има разговори за секс, за да бъде това сексуален тормоз. Самия факт че ти досажда по такъв начин е кофти и имаш право да се оплачеш. Какъв ще бъде резултата от това обаче е друг въпрос - ти трябва да прецениш дали фирмата е наистина сериозна и би заела твоята страна. №5 ти е дала доста полезни съвети.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3909815540
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Надали в собствената си държава би се държал така с някоя на твоята възраст. Тук просто виждат, как едва ли не навсякъде са на почит чужденците и айде, "очевидно и жените лесно ще си легнат с такива" (то че има основания и за тая приказка, има..., ама далеч не всички жени са готови да си легнат с някой само защото бил дошъл от богата държава...). Аз също съм се сблъсквала с такива случаи, но не мога да ти дам съвет, защото естеството на работата ми е такава, че съм работила най-дълго месец и половина по определен проект и съответно в един момент не се е налагало да виждам дразнителя повече.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 044c39e46b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Обзалагам се, че ако темата беше пусната от момче на 21, на което се пробва 55 годишна, щеше да има само подкрепящи коментари към него и нямаше да има такова негодувание към думата педофилия..

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4e99d43ee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Първо - ти си му дала повод да се надъха. Ако не си го разбрала, твой проблем. Второ - каква педофилия е, да не си на 12? Хората с 40г разлика се женят, а ти драматизираш. Трето - като гледам е въпрос на време да се изкушиш да се пуснеш. Така че не се оплаквай ами гледай какво можеш да изкараш. То ясно, че няма да се жените и той ти предлага сделка. Ако е важна клечка във фирмата ще излетиш нагоре.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1b5bd9009b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Абе номер 34, ако ти така си проправяш път "нагоре във фирмата", продължавай в същия дух. Девойката си е казала, че не й допада да се държат към нея като сексуален обект. Трябва да ти е ясно, че за повечето нормални жени не всеки, на който се усмихваш или с който говориш, е в списъка с "желаните" мъже. Откога да си любезен и приятен човек означава, че едва ли не искаш да спиш с тоя, с който комуникираш. Това е толкова първобитно мислене на някой самозабравил се. Точно кубратовата селяния, която видяхме в САЩ. Определено тоя малоумник си позволява много, защото е в източноевропейска "евтина" държава. В своята държава или друга западна държава няма да си позволява такива волности.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: bfcd06703a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Иска да топне малкия човекът. Пусни му веднъж-дваж, после сам ще се откаже. Никой на тая възраст не е луд да се обвързва с момиченца. Просто му се е....е. Нормално е.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker