Къде и каква работа мога да си намеря с тези умения и образование? Всеки съвет би могъл да ми бъде полезен, спешно е - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Къде и каква работа мога да си намеря с тези умения и образование? Всеки съвет би могъл да ми бъде полезен, спешно е
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1624 пъти
Завършила съм средно със сравнително слаб успех - 3.95, защото последната година от училище работих и заради отсъствия, не толкова заради незнание, ми нащъкаха 3ки почти по всичко. След училище записах висше в НВУ, но поради здравословни проблеми успях да изкарам само един семестър.
Малко по-нататък записах курс за част от професия офис-мениджър. Завърших го успешно и с добър успех, макар че не ми се учеше точно това, но се насилих с цел да си намеря прилична работа. Научих и руски, също и продължавам да го уча. На "ти" сме и с хотелиерството. В моя град, обаче, няма къде да работя, говоря за Габрово.
Професионалният ми стаж е предимно по заводите, в тях съм изкарала 4 години и още съм в завод. Работила съм също и камериерка, сервитьорка, но това е било за по няколко месеца. Не е моето. Парите, които изкарвам в момента не ми стигат за всичките ми нужди, живея доста, ама наистина доста скромно и съм сама. Плащам наеми, сметки, отопление и каквото остане за мен. Знам, че звучи нескромно, но смятам, че като началник в завод бих се справила добре, работила съм доста неща, но обикновено за такива позиции наемат или висшисти, или хора, които от дълги години работят там. Тоест, отпадам предварително. Чудя се къде и каква работа мога да си намеря с тези знания и дали въобще мога да намеря нещо такова за добра заплата. Работа онлайн също ми звучи добре, но това като че ли е твърде висока летва за мен, искам да кажа, че май не ми стига образованието за такава.

Ако имате някакви идеи ще ви бъда изключително благодарна! Идеи за допълнителна работа също са добре дошли. Весело посрещане на 2021!

ж/23

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: d4bcd7756e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всичко зависи от това, колко добре знаеш руския.
Важеш да си намериш нещо с руски макар и трудно, ако го знаеш добре и ако в твоя град има такава обява.
А това какъв тие успеха от средното не е от значение.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6a7cedd3bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   С твоята биография определено не ставаш за началник.Както сама си забелязала, назначават се хора, които са вече доказани работници или такива с нужния ценз.Виж продавач-консултант, или касиерка в Кауфланд или Лидл.От биографията ти не разбрах да имаш конктретни умения и съответния стаж.Обща работа майка и това е.Ако успееш от общак да се издигнеш на горе... но всеки е почнал от общак... Но в България положението си е такова от край време... ,,Много вожд малко индианец,,



Чингис Хан

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fdf299b63f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Това за началника ме разсмя. И аз като бях на 20 си мислех, че бих бил перфектния директор на предприятието, но сега 15 г. по-късно въпреки целия ми опит, не мисля така, защото видях какво е наистина. Ефект на Дънинг-Крюгер се казва - колкото по-малко компетентен си, толкова повече се надценяваш. Просто защото когато не знаеш нищо за професията, не знаеш и какво не знаеш. Колкото повече научаваш, толкова повече въпроси възникват в теб и разбираш, че има още много да се учиш. Като не знаеш, няма и какво да се питаш и си мислиш, че всичко ти е ясно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker