Обичам да мастурбирам в тоалетните на работа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Обичам да мастурбирам в тоалетните на работа
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 2513 пъти
Прочетохте заглавието и знаете за какво сме се събрали тук. Трябва да призная нещо, което Бог не би одобрил.

Една колежка има много големи гърди. Харесват ми. Мисля си за тях по цял ден на работното място и много ме разсейват. Когато ходя до тоалетната колегите си мислят, че сера, защото много се бавя но аз всъщност играя с къртицата. Понякога използвам дясната си ръка, но предпочитам с лявата. Ако дрехата и е по разголена бих се възбудил много и тогава става супер сейан като от наруто. Тогава използвам и две ръце.

Това нормално ли е? Трябва ли ми помощ? Бих се радвал, ако споделите какво мислите в коментарите. |: - )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: da2298ba8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Модератори! Как може да одобрите подобно жалко "писание" на нечий извратен мозък. Че даже и споменава за Бог? !! Този сайт вече удря дъното с подобни "дълбокоизляния"!!!

Мод: разбирам Ви. Много се колебах дали да одобря. Борех се между омерзението си и свободата на словото. Ако ме псувате за тази тема, ще ви разбера и няма да се сърдя. Човекът може да е извратен, но това не означава, че трябва да му отнемем правото на изразяване и споделяне. И все пак се колебая дали да не изтрия темата.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: da2298ba8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До модератор от номер 1. Да така е съгласен със свободата на словото и че всеки има право да пише, колкото и да е извратен. Но тук в този сайт влизат хора да си споделят истински и сериозни проблеми и болка и съответно търсят някой за съвет или подкрепа. Аз лично в тази история не виждам нещо такова. Публикувайки такива истории по скоро бихте отвратили нормалните хора като мен, които влизат с желание да помогнат с нещо на някого, ако могат разбира се. Нали това е основната цел на вашият сайт - Да си бъдем полезни едни на други, а не да четем болните фантазии на някой индивид! За тях си има други места и най-вече специалисти!

PS аз лично бих изтрил тази "споделена история"!
Хубав ден,Модератори !

Мод: съгласен.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 0feca2f43b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Как ще триеш темата, бе, модчо. Да ви пикая на цензурата. Кой си ти, че да заклеймяваш кое е извратено и кое не?
Тука според някои да налапаш нечия пи*ка е супер извратено и заслужава легло в Курило. "Извратеността" е спектър, вече колко е морално също е субективно.

Сто про сигурно масово тоалтните в офисите са покрити със спермиш на заухарите, които си мечтаят за колежките, големо важно.

Проблемацията на пичагата е, че е заухав и не му връзват, от което е развил комплекси, либидото му бие ток по платката в кратуната и чакрите, и е поизперкал. Нормално. Помощ не ти трбва, трябват ти протитутки на тебе, да олабиш. Като почнеш да шиеш ще видиш, че цицорестите колежки всъщност не са голямата работа.


Братан.

Мод: ами ето вие самите не сте единодушни дали да се публикува темата. Сега ако я изтрия, автора и такива като теб ще нададете вой до небесата и ще ме споменавате до девето коляно. Ако пък я оставя, такива като номер 1 ще се чувстват омерзени и също ще ме заклеймят. Потребителите казвате "просто спазвай правилата и няма проблеми". Ето че правилата не са еднозначни, относителни са, субективни са и тази тема е живия пример. И сега в задачата се пита аз какво трябва да направя в случая. Защото каквото и да и направя все някой ще ме псува. И после "ама модератора е тъп". Ами тъп е. Защото все има някой недоволен и обиден. Ако не е той, ще е друг.

В друга тема един писал, че жената трябва да се бие. Другия мод го е одобрил, жените надали вой, аз го изтрих. После онзи ми писал гневен коментар, че съм бил мъж под чехъл, слаб, смотан, феминист, че съм ограничавал свободата на словото, че той имал мнение и какво ли не. Преди да го изтрия пък жените ни направиха на парцал. И какво да правя аз сега в случая?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 390b414706
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Модератора явно е някое трвамирано, плашливо 5-годишно, както се тръшка под всяка тема точно с аргументите на 5-годишно.
Та... Всичко е относително ама има една граница, която подсказва кога чашата на комплексите, простотията или злобата е преляла, нали?! И какво като злобеят простоватите ганьовчета, че си им изтрил коментарите и темите?! Има прости и ясни правила. Просто не одобряваш расизъм, сексизъм, мнения далеч от темата, обиди, нападателни мнения. Кое не разбра?! Собствените си правила не асимилират ама станали модератори. Като не вдявате елементарни неща какво се мъчите тук?

Мод: и кое точно правило нарушава тази тема? Колкото до тръшкането, вече не се тръшкам, ами направо такива като теб им трия всички коментари наред, както и ще правя с теб от тук нататък.

А това "И какво като злобеят простоватите ганьовчета, че си им изтрил коментарите и темите?!"
Братан например би го казал същото за теб. И ще е прав, като ти гледам изразните средства.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 71c52834e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си болен. Трябва да те уволнят или да ти назначат служебен психиатър. Ама като чета, май за теб няма надежда..

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8b9c8dd958
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Няма угодия да го ева. Все някой Ганьовец ще мрънка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 302264909f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Офф... Хора, какво се впрягате толкоз? Темата била такава и унакава... Модераторът е прав. Темата не нарушава никакви правила, колкото и да е шантава, в сравнение с повечето нормални теми тук. Кой е казал, че сайтът е само за споделяне на проблеми и за съвети? Не! Можеш да си споделяш най-различни неща, като философски разсъждения например, и да се допитваш до хората какво мислят те. И в това няма нищо лошо. Относто тази тема:
Всеки човек си има някакви странности или срамни тайни(макар, че в случея няма нищо странно и нечувано;всеки маструрбира)и не може да сподели с никого от срам. Ибаче пък като го таиш само в себе си, то те натоварва психически и дори не знаеш дали въпросното нещо(навик) е нещо нередно или не. И понякога, за да ти олекне имаш нужда да си признаеш на някого, колкото и да е странно. А тука е идеалната възможност да го направиш и то-анонимно. Така дори и да се изложиш никой няма да те знае какъв си, що си.
Да, аз примерно по обществени тоалетни не правя такива неща, но като цяло не е нещо кой знае колко извратено. Човекът се е възбудил от въпросната жена и го прави. Нищо нечувано и нищо ново. Извинявам се, ако имам някакви грешки в коментара...

Мод: разгеле някой да ме защити. Благодаря! Твоите коментари ще ги одобрявам приоритетно. :)

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d325625e1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Седя си аз, чета си и си казвам:
" По дяволите, кой знае каква е била реакцията на модераторът? " Хахахахаха по отношение на темата ... всеки луд с номера си
(така като гледам някой са даже с цяла програма).
Само не разбрах как от тема със заглавие
"Обичам да мастурбирам в тоалетните на работа" , стана така , че пак модераторът ви е виновен за нещо?
Като някакви кифли сте - нямате угодия.
Имам въпрос към мода, ако може. Коя е най-смешната и абсурдна тема (освен тази) , която си публикувал?

Ронин

Мод: по-добре ме питай какво НЕ съм одобрявал. Че за това ако почна да говоря... Много пъти съм се изкушавал и едва съм се стърпявал да пусна тема с примери за това, ама ще стане много хард, ще обидя много хора и админа 100% ще ме банне.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 50bc54ec90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   9 не всеки мастурбира, ти да не светиш на всички.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 302264909f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От номер 9:
Към модератора:
Благодаря Ви от сърце! :)
Към 11:
Примерно казвам. Мнозинството го прави. Чувал съм за а-сексуални, които не го правят никак, но те са изключения. Сред всички останали, включителни сред нормалните и морални хора, маструрбацията е факт и не е нужно да съм свидетел, за да го знам.Място за съмнения няма. В противен случей, това е като да се съмнявам в това дали всички ходят по нужда...
И в крайна сметка, дори и не всеки да маструрбира, маструрбацията сама по себе си не е нещо извратено. Извратени се нещата, които правят в тъмната мрежа, например. Има хора, които се възбуждат от болката и самонараняването или нараняването на други хора. Това е извратено. Изнасилването на животни и деца, дори и на мъртъвци, както и сексът между роднини(забравих думата за това;на езика ми е, не мога да я кажа) са извратени. Има хора, които изпражнения ядат...много неща има по света наистина извратени и гнусни, а някои-дори и жестоки. Щом за това нещо реагират някои хора така, не мога да си представя как ще реагират на нещата, които изброих...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker