Работа от вкъщи - freelance - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Работа от вкъщи - freelance
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 2642 пъти
Искам да попитам нещо. Бих искал да се занимавам с някаква работа от вкъщи, като инвестирам време в научаването на някоя програма. Там е работата, че повечето програми са много трудни и изискват прекалено много време за да се усвоят напълно. Та искам да попитам, към каква дейност мога да се насоча, която ще ми коства по-малко време и ще изкарвам повечко пари? Коя е най-търсената онлайн професия вмомента? Графичния и Уеб дизайн според мен вече не е актуален, понеже страшно много хора се занимават с това и има голяма конкуренция. Аз мога да рисувам и със сигурност би ми било интересно, но просто виждам, че ще ми трябва много време да науча програмите и не виждам перспектива някак. Насочил съм се към 3D дизайнерските програми. Според вас какво да избера ? Къде има най-голямо търсене и е високо платено?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: daa00342dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Щом можеш да рисуваш - идея е да направиш фирма за изработка на фирмени лога. Цените започват от 180лв и нагоре за изработка на 2 или 3бр. варианти на лого.

Друг вариант е дистанционна работа с чужд език към колцентър, но само ако знаеш говоримо чуждия език.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5cf540db95
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Може да правиш портрети и карикатури по поръчка. Не всеки става за програмист или графичен дизайнер. Развивай своите таланти, а не гледай какво правят другите.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5cec64b8b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Много бих се радвал да мога да рисувам портрети и карикатури. Но може би нямам чак толкова голям талант, а и не съм учил това в училище, а съм самоук художник. Рисувам само графики и не умея да расувам цветно. Номер 1, Това за логотата би ми било интересно. Можеш ли да ми дадеш подробности. До колкото знам трябва да владея за лого дизайн адоб илюстратор и фотошоп? Друго какво трябва са направя?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 6dced8dc2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Хем пари искаш да печелиш, хем от вкъщи, хем много време отнемало да научиш нещото, с което би могъл да изкарваш много пари...

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f6789e0e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Н 4, да... "дайте нещо наготово, без труд, без учене"
Щях да сложа един линк, но и там хората искат все пак работа да се свърши..

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: bb59f676b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Най-много се търси качествената работа. Това изисква много добро владеене на графични програми, и многогодишен опит с тях и дейността, която ще се практикува. Уменията за работата с клиенти също е много важна при Най-много се търси качествената работа. Това изисква много добро владеене на графични програми, и многогодишен опит с тях и дейността, която ще се практикува. Уменията за работата с клиенти също е много важна при фрийлансърството. Ако те мързи и не ти се учи, най-много да те наемат от дъжд на вятър или да работиш за жълти стотинки и безплатно. Работата с логата наистина може да е доходна, но сайтовете са окупирани от организирани азиатски фийлансъри, с които трудно може да се конкурираш по цени, продуктивност и денонощна поддръжка.. Ако те мързи и не ти се учи, най-много да те наемат от дъжд на вятър или да работиш за жълти стотинки и безплатно. Правенето на лога наистина може да е доходно, но сайтовете са окупирани от организирани азиатски фийлансъри, с които трудно може да се конкурираш по цени, продуктивност и денонощна поддръжка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: b44104bdaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Здравей.

Аз работя от вкъщи вече 2 години. Програмист съм, одтелно се занимавам с търговия на криптовалути.

От опит мога да ти кажа, че подобно нещо което да носи добри пари и да изисква малко усилия, няма. Хората плащат добре за услуги, които малко хора могат да предоставят, а не за неща които всеки втори може да направи.

Това, че можеш да рисуваш е плюс разбира се, но както сам каза, днес архитекти и дизайнери бол. Трябва не просто да иневстираш време, а до толкова да се занимаваш, че да започнеш да предоставяш по-висококачествени услуги от фирмите с изградени имена днес.

Аз примерно, имам изгледани 1000 часа платен видео материал, и мога да кажа, че едвам разбирам от това с което се занимавам. Така, че ако наистина ти е мерак да работиш от вкъщи за добри пари, се приготви не просто да инвестираш време, а и доста средства.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 99f7b9e42a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   4, иска да клеца дявола във въздуха.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5cec64b8b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Хора, като не можете да помогнете спрете да спамите и да пишете глупости. Благодаря на всички, които помагат с идеи. Наистина съм много благодарен

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 6157d90b0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   След като прочетох темата, мисля, че за теб ще е най-добре да постъпиш в манастир и по цял ден да се молиш за спасението на душата си.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 4477ed7a5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   4 и подобните на него, ако ти кажа, че претърпях инцидент и се налага да се лекувам, тогава ще разбереш ли, че си глупав или няма как да стане тая работа? Благодаря още веднъж на всички. Налага се да се адаптирам бързо и имам нужда от идеи

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 2e688bc040
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Без нкаквао умение, никой няма да ти плаща.
Най-голямо търсене и плащане, ако говорим за работа, която може да се практикува дистанционно и изключим разните му представители на висшият състат, са тези, дето обработват данни, най-често финансови. Говоря за позиции, дето отговарят на титлата Data Scientist. Лошото е, че бариерата е огрмна. Хубавото е, че минеш ли я, можеш да правиш по 200 лева на час.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 6d85789f1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   11, съжалявам за инцидента, но това не означава, че някой ще ти плаща много пари, без да отделиш достатъчно време за придобиване на умения. Разберете, че хората плащат, защото сте им полезни. Колкото повече сте им полезни, толквоа повече ще ви плащат. Ако ти не си отделил кой знае колко време за придобиване на умения, няма как да си и супер полезен Ще ти плащат за колктоо си полезен. Не може хем да не отделяме много време за учене, хем да искаме пари като за хора, отделили години за учене и опит. Ти защо не плащаш много пари на някого, който не ти е чак толкова полезен? Хората цял живот учат и се развиват и много от тях чак до 40-50 все още не изкарват чак толкова много пари. Не че нещо, ама едно учене в университет или академия отнема 2-5 г., за някои професии и доста повече. И като излезеш от университета, без опит пак нищо не знаеш. Трябват ти още едно 2-3-5 г. опит, за да имаш горе-долу някакво ниво, казвам горе-долу. Ами като теглиш чертата, това са си общо 5-10 г. учене за ниво горе-долу. Не знам как някои хора си представят, че за 1 г. ще станат супер високо платени специалисти, че и от вкъщи.

Извинявам се, ако обиждам някого, но не е зле да погледнете малко по-реалистично на нещата.

Това, че си претърпял инцидент, не означава, че някой ще ти плаща, без да имаш кой знае какви умения. Иначе евала, че въпреки това искаш да работиш.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5cec64b8b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Хора, като сте решили да се заяждате си има други теми- специално за хейтъри, където можете да проявите най-големия си талант. Претърпях катастрофа и дълго време ще се възстановявам от нея. Писах, че трябва бързо да науча бързо нещо, което да практикувам, не защото ме мързи, а защото нямам време. Реално ще се посветя на това да науча някакво умение и ще уча по 16 часа всеки ден, защото просто друг избор нямам. Трябва да оцелея, защото друго не мога вмомента да работя. Хайде спрете се вече с вашите глупости. Особенно номер 10..

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 6d85789f1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Аз съм номер 13 и изобщо не се заяждам, ами обяснявам как стоят нещата. И на мен, не ми харесва действителността, но тя е такава.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5cec64b8b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Автора: Моля хората, които четат тепърва да се абстрахират от безполезните диалози и да се върнем към въпроса. Търся идеи, какво мога да науча при интензивен курс на обучение, възможно най-бързо, което ще ми докарва някакъв доход.
-Уча бързо и съм адаптивен
-Мога да рисувам
-Владея Sony vegas 14 pro, Word, Exel
Ще съм благодарен за всяка идея и информация, която би ми помогнала

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f6789e0e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Н 11, и какво общо има обучение с лечение? С какво пречи едното на другото? Предполагам не си претърпял лоботомия, иначе нямаше да пишеш тук.
Твоят "инцидент" се нарича мързел!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 2e688bc040
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Важното е да имаш интерес в нещо или поне силен вроден талант, защото иначе е доста непосилно. Лошото е, че повечето подобни професии изискват професионален опит.

Иначе си права - ако ти трябват средства е най-добре, да се насочиш към отва, кеото ще плаща най-много с най-малко усилия. За мен лично беше писането на уеб сайтове. Спрямо това, което съм правил преди, е много по-лесно, а плаща много повече, от далеч по-трудни неща.
За съжаление, лесно е относителен термин. А и за мен беше временно. Научи React, която е доста популярна и все още широкотърсена библиотека, за изграждане на уеб сайтове и пробвай отново.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 94744cbff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Какво стана, авторе, как си и с какво се захвана? Записа ли курс или си намери работа? Желая ти бързо и успешно възстановяване от контузията ти!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 8b7f52c77d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Авторе, има ли напредък при теб в последните месеци, откакто не си писал тук?
Ако все още не, но си твърдо решен за в бъдеще да се занимаваш с нещо в областта на рисуването в програми, то някои хора правилно ти препоръчаха най-търсените и доходоносни начини, но задължително това изисква отделено време за научаване на програмите, а и да придобиеш опит с изготвянето на проекти така, че да бъдат харесвани от тези, които поръчват и плащат пари.
Естествено, винаги я има вътрешната борба от типа "Колко да му искам?", само че при твърде голяма лакомия хората може да се откажат и е хубаво също да си изградиш правилна представа за време и трудоемкост на проектите, така че да съумяваш да определяш достоверни срокове и съответното удовлетворяващо те заплащане. Препоръчвам ти в никакъв случай да не подценяваш труда си, дори и да нямаш в началото поръчки, защото иначе рискуваш да се окажеш в капана на тонове работа за прекалено малко пари и само ще се изтормозиш да работиш на безценица на разни чужденци. По-малко от 20 евро на час не си заслужава.

Може да погледнеш и една тема, която бях пуснал относно нещо подобно: http://spodeli.net/9/story-129519.html

Наред с големите поръчки, които съм изпълнявал, периодично изскачат и някои по-малки, които също са добър начин да се изкара някой лев отгоре. Онзи ден, например, с мен се свърза поредният човек, желаещ да му преподавам триизмерно моделиране с една програма и вече действаме трети ден по Скайп. Вземам му евтино - по 30 евро на час за начинаещ, като и двамата сме доволни от това. Понякога съм качвал и до 50 евро на час, но зависи за какъв тип работа или обучение се касае. А преди седмица пък един друг поръчител, за когото съм изпълнявал поръчка и преди, ме пита за колко ще му моделирам една броня и аз му казвам 2500 евро и срок за изпълнение 2 седмици (сигурно ще ми отнеме 5 дни, но се презастраховам винаги с поне 2 пъти по-дълги срокове, защото понякога наистина има забавяния поради нужда от преправяне на това или онова). И той е радостен, че е евтино, защото други от неговата Англия му искали 10 000 лири за същото и му казали някакъв бомбастичен срок от 2 месеца; явно с едничката цел да си оправдаят исканите пари.

Поръчки лесно могат да ти дават, като за целта дори не е нужно ти са си търсиш такива. Просто качваш периодично по нещо сътворено от теб в https://grabcad.com/ и хората малко по малко ще започнат да те забелязват и ако търсят подобни на твоите услуги, ще се свързват с теб. Не редовно всеки месец, но достатъчно, че да имаш заетост покрай другите проекти. Силно препоръчително е и да поместваш там видео уроци, които преди това си качил в канал ти в YouTube, тъй като аз така вече няколко човека обучавам, които са се впечатлили от поместени от мен видеа, в които показвам някакви дребни хитрости кое как да се моделира. На моменти се налага да отказвам поръчки, защото се оказват повече, отколкото имам време и желание да изпълнявам при един натоварен график. Ако можеш да се научиш на SolidWorks, ще имаш доста добри възможности да заплащане, тъй като уменията с тази програма се търсят усилено в чужбина и от чужденците, които плащат от разстояние.

- Кифлоприземител

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker