Уволниха ме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Уволниха ме
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 3037 пъти
Здравейте! Накратко ще разкажа своята история. Какво се случи... в началото на годината се разболях от коронавирус и нямах възможност 2 седмици да ходя на работа по очевидни причини. Изкарах го сравнително тежко, но вече всичко е наред.
Както и да е... когато стана време да се връщам на работа ми беше съобщено, че вече не работя там. Примирих се, имам ли избор... В момента се опитвам да развия малък свой бизнес, но става бавно и трудно. Честно казано не знам какво да ви питам, просто исках да споделя на някого, опитвам се да съм силна пред близките си, но се оказа не толкова лесно. Понякога имам резки промени в настроението, също качих 4кг за около месец.... не се чувствам добре психически и физически, парите също намаляват и се притеснявам какво ме очаква от тук нататък. Понякога съм доста унила, а в друг момент съм добре и имам надежда, че няма да е все така.
Какво бихте ме посъветвали, вие изпадате ли в подобни дупки.
Знам, че хората имат много поз-сериозни проблеми от това, но такава е моята психика и колкото и да си казвам, че всичко ще е наред, несигурността отново изплува. Ще се радвам да споделите нещо... каквото и да е, просто имам нужда от вас.
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: feafd77011
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Знам, че е по-лесно да се каже отколкото да се направи, но има логика в това, което ще ти кажа. Истината е, че спокойствието е най-важния гарант за успех. Съветът не е за да не си неспокойна бъди спокойна. По-скоро имай предвид, че не си сама и не си само ти в тази ситуация. Много хора сме и заедно ще успеем да преодолеем пречките, които имаме в момента. Може да не се познаваме, но ще си помагаме взаимно. Притесненията ще изчезнат и след време всички ще сме израстнали като хора и по-щастливи. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 21fe127264
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Чудесен момент за собствено личностно развитие :)
Има йога упражнения за отблокирване на енергия, из ютуб ще намериш много. Отключи, покани, поглези креативната си енергия- пей, танцувай, рисувай.
Какъвто и бизнес да се опитваш да развиваш, не пречи да започнеш и някакъв курс, нещо което ти харесва, но и да е свързано с контакт с други хора (изглежда че, си социален човек). Фризьорски курс например, пък и ще си имаш в ръцете професия която ако се наложи ще можеш да практикуваш дори от в къщи.
Нямаш ли стари дрехи за "ремонт" да си поиграеш и си ги обновиш, например старо долище от анцуг да си го направиш на спортна пола или каквото ти дойде наум.
Наложи си да ставаш рано, излез навън по изгрев пък ако ще дори само за 5 мин да е, потичай 2- 3 м в една посока и още толкова за да се върнеш обратно, ще видиш как ще се изпълниш с енергия и желание за повече дейности.
Направи си най- обикновени рекламни листчета на компа за бизнеса ти, принтирай ги и раздавай на ръка или по пощенски кутии.
Абстрахирай се от негативни хора. Не гледай новини!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 532105dd20
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Когато си на прага на нещо ново винаги е така докато се утвърдиш.Не се давай,отпращай негативните мисли, мисли,визуализирай как успяваш...след време,ако си достатъчно настоичив и действаш в правилната посока и новото нещо е твоето...нещата ще се наредят.Всички минаваме през такива кризи...въпросът е да излезем победители от тях,а победа винаги има,защото има научен урок,независимо какъв ще е резултата....Успех,не се давай!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5b7e77c46e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мила, знам какво ти е и аз го преживях преди 8 месеца. След 2 месеца обучение и едва 4 смени същинска дейност във фирмата регионалната ме извика в офиса и ми каза, че не ставам. Преживях го доста тежко отначало, започна един близо 3 месечен период, в който ходех на интервюта и получавах вечния отговор ще ви се обадим, на други места ме взимаха пробно, но пък условията не ми допадаха. Сега да чукна на дърво съм на място където се чувствам добре. Трябва да мине време да се оттърсиш от шока, обидата, унижението. Не ме беше ад за друго а, че има двоен стандарт друга колежка е имала същите проблеми като мен, но са я държали 4 месеца и пак са и дали шанс преди да изгонят а мен директно ме поставиха пред свършен факт без въобще да ме изслушат ми връчиха заповедта за прекратяване. Някои момиченца току що завършили училище директно са ги уредили да работят в централно управление при положение, че за там трябва да си бил поне 2 г. във фирмата и да си изкарал необходимите изпити за квалификация а те я нямаха за сметка на хора, които наистина заслуажват да бъдат там . Как става това ако не са хора на някого? Горе главата приеми го като спасение, просто не е било твоето. Ако поне малко бяха хора щяха да то влезнат в положение в сегашната ситуация. Знаеш ли, че може да ги съдиш за това? Даже още сега се оплачи в Инспекция по труда да им се разкаже играта. Защото ако не се вземат мерки утре ше пострада някой друг. Ж. 27

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: eca0178e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Как така са те уволнили докато си била болна? ! Търси си правата!!

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5e4fda8f95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Как се развиха нещата?

В такива ситуации, бих те посъветвал, пренасочи си енергията (на страх, несигурност, отчаяние) към занимания с клиентите, които гониш. Имаш квартална баничарница? Като те налегне кофти настроение, тръгни из близките улици, представи си, че днес си служител от близък офис и искаш да хапнеш нещо наоколо. Обърни внимание къде какво се предлага, какви хора влизат, какви не влизат, ти от къде би си купила и т. н. Това е просто пример. Могат да се разиграят десетки такива сценарии. Мислейки за клиентите, а не за финансовата си несигурност, ще ти дойдат все някакви идеи и решения, и клиентелата ти ще се увеличи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker