Винаги проблеми от колеги - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Винаги проблеми от колеги
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1832 пъти
Здравейте, искам да споделя, какво се случва с мен на работа! Не знам защо, но на последните ми три работи все се получаваше така,
че ставаха проблеми с колеги. Два пъти ми налитат на бой колеги, и един път шефа. Със средно техническо образование съм и бях започнал задочно в техническия университет, но се отказах. При всяка нова работа гледам да се държа добре с всички, не съм обиждал колеги, гледам да помогна на всеки който ме помоли за помощ или аз виждам, че трябва да се помогне. Сега на последната работа съм почти две години в един завод. Беше добре в началото, но сега усещам как ме изолират колегите умишлено. Направих доста услуги с колата си на двама, единият го черпих почти всеки ден и за капак ми налетя на бой. Поздравявах всяка сутрин, a те не, сега и аз спрях. Eдин koйто ми се води бригадир считах за точен, ще се окаже лицемер, защото усещам, че ми прави мръсно! Не съм нещо особено като човек - нито здравеняк, нито слаб. С поведението ми според мен всичко е било наред. Защо така се получава, ще ми бъде интересно да споделите. Toва е, поздрави от мен!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: e89f6d41b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Просто са комплексирани нищожества с малки п*шки.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 7dc6cb7897
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Как така ти черпиш и правиш услуги, а те ти налитат на бой? И най-големият малоумник не би хапал ръката, която го храни. Май спестяваш нещо в историята...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ab4491f6b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Винаги така се получава защото манталитета на масата е много подлярски. Това са едни подлеци, подлизурковци, натегачи и човешки отрепки. Тазбират от 3 неща, ядене пиене и еб@н. Органолептични проблеми знаят и разбират.
Какво ще им разправяш, че си учил в университет, просто още повече ги дразниш, направо ом вадиш очите, победняват. Затова скачат на бой.
Просто в такава среда не поздраввеай, не говори, не се занимавай, търси най-висши ръководни кадри и комуникирай само с тях, и те са хора и също слизат в цеха- често искат да са наясно кскво срава.
Така ще им издърпаш килимчето под краченцата на гадинките и те ще почнат да ти се мазнят. Подляри бе, нали ти ксзвам, мишки.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: cd150baeab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз също като теб все съм се държал добре с колегите. В началото бяха добри, после си показаха рогата. Ами според
мен с теб се държат така заради завист. Аз усещах как другите ми завиждаха и постоянно ме наблюдаваха да не сгреша случайо нещо, за да могат да злоратстват после зад гърбът ми естественно. Особено, ако си нов те виждат като заплаха. Едва ли не ще им вземеш работата. Работил съм в много фирми и те се всички прости отрепки. Айде, че са прости отрепки мога да го преглътна, но не мога да понасям злобата им. Просто не смятам, че като ходиш на работа трябва да чустваш допълнитело напрежение. За допълителни нерви не плащат изобщо. Като не ме харесват не ме харесват. Но да не ми навлизат в личото простраство и да се опитват да ме тормозят. Това е излишо хабене на енергия. За бригадирите какво да кажа? Ами по мои наблюдения са некомпетентни. Работех в цех и една дори объркваше поръчките. Може би дори и като им се мазнят те си затварят очите за грешките а другите.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0d03409d94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Според мен проблемът е в теб. Различни работи и колеги, а същия резултат. Разкажи как се държиш, че да налитат на бой.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 7e0117aa7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Виж приятел работата е за да си гледаш работата.Не си длъжен никого да караш и да взимаш колата и книжката са си твои.Трябва да умееш да поставяш граници, само тогава ще бъдеш уважаван.



Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: d2bfaf5bab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Завист, злоба, виждат заплаха в теб. Понякога намират заплахата в доброто отношение на човека, едва ли не, че правиш всичко със задна мисъл. Самопреследвачи. Иначе, ако се държиш обратното пак си лошия. Спазвай някаква дистанция, докато не видиш, че наистина са твоите хора. В момента съм в същата ситуация, да не кажа и по-зле. И много се чудя да напусна ли и да облекча себе си или да остана в неприятната атмосфера, но пък да не сторя това, което злобната ми колежка отдавна желае. Щото понякога на злото трябва да отвръщаш със същото :)
Щом някой си само живяли не оценява доброто... успех.


-

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 43681be1fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От 8: щом някой си саможивляк не оценява доброто. Аутокоректа си знае своето.


-

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 547d75c1d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не се занимавай с никого. Не говори много и не споделяй нищо лично. Умират от завист и всеки го е страх да не му вземеш нещо - я поста, я повишението...хората са много комплексирани. Аз работих във фирма няколко години и шефът сам си съботираше бизнеса. Качествените хора му напускаха и сега не знам как е, но след мен да се махнали още хубави колеги.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker