Патологичен комплексар или злобар? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Патологичен комплексар или злобар?
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1607 пъти
Наскоро започнах работа в един магазин като продавач. С един от колегите открихме общи интереси и се оказа, че е завършил Уеб дизайн в онези "университети" - свободните(ВСУ, БСУ) и за 4 години е научил.......HTML и CSS :D Аз съм завършил средно, но в 6/7-ми клас бях седнал да ги уча, но за съжаление не продължих с изучаването им(иначе нямаше да работя тук). Та, въпросният колега като разбра, че и аз владея някоя уеб технология и ме гледаше като гръмнал заек и оттогава вечно гледа да ме постави в патова ситуация на работата и да ми я разваля, под предлог че се объркал.......Как да постъпя с този човек? Той три години работи в тази верига, а аз отскоро и то само за лятото и естествено е по-ерудиран в магазина от мен. Аз ли съм му виновен, че се е лашкал четири години като изгубена лисица в гората и не се е реализирал като IT? Въобще хората с тея менте висшета трябва да се забрани да се наемат на такива нискоквалифицирани позиции, освен ръководните позиции на съответното място, защото яко избиват комплекси и злобата лъха от тях.......Засега се издържа някак, но сега се прибрах и понеже в квартирата сме стая до стая и установих, че е влизал и през отворената тераса(тук вината е моя!). Не им ли омръзна на хората вече с тези "висшета" и т@шак квалификации без покритие? Извинявайте, но като тръгне някой да си надува перките, че бил завършил еди какъв си малоумен университет у нас, а години след завършване работи на позиции, несвързани в областта му и ме избива на смях отвътре!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 160408402e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   И двете! Бягай от него колкото можеш по-скоро. Такива жалкари не се оправят, с времето стават все по-непоносими и долни, така че нищо добро не те чака. Не искам да те плаша, просто ти казвам истината. Работила съм с много подобни идиоти, някои и по-зле от този. Ако имаш възможност за друга работа и квартира - бягай оттам.


Нина

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: de950b7764
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Постави го на мястото му.И мойта щерка го беше закъсала с една колежка от Хасково,дето се пишеше софиянка,та й беше казала,"аз съм родена на жълтите павета,а ти къде си родена",и оная се беше сконфузила, и ти така"абе,смотан,като си толко голем ай ти,що работиш като продавач,"И те така.Не давай на никой да те подценява.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ac9b64fb3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Има едно много важно нещо което пропускаш, че той има все пак перспектива за по добро бъдеще на по добра позиция, а ти не или много по слаба особено в България.В конкретния случай просто страни колкото е възможно повече.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 667ba4ecaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Не му казвай открито мнението си за образованията му. Така го настройваш срещу теб и може би се страхува, че ще си загуби работата. Не етвоя работа какво е завършил и какво може. Това е работа на шефа ви и на Човеши ресурси. помоли да те преместят в друг отдел да си далеч от него.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9f1c056a8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   тук съм на едно мнение с 1, но продължавам да смятам, че не е никаква нина, а чист мъж.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker