Една колежка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Една колежка
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 2833 пъти
Работя от известно време във една фирма където сме 11 човека екип, повечето жени, трима мъже сме само. Всички сме или женени или обвързани. Аз съм на 39 г., с атлетично тяло, висок и привлекателен. В работна среда общувам напълно по друг начин, по който общувам с други приятели и познати. Някакси от самосебе си третирам колегите си само като колеги и не бих станал дори приятел с тях, с почти никого не обсъждам определени лични неща и не споделям всичко за себе си от самото начало. Излизали сме много пъти на обяд или вечеря с колегите, но всичко от моя страна е оставало по-скоро на колегиална основа. Самата фирма, в която работя е напълно против любовни отношения между колеги и ако случайно има такива, се стига до преместване в друг отдел в друг офис, или съкращение. Също и не се допуска секси облекло на работа, разголени рамене, къси поли и т.н.

Четири от жените, с които работя, са привлекателни, може би повече в лице, отколкото в тяло, две от тях са над мен в йерархията, и две са под мен. Всички без изключение са ми правили комплименти за тялото, дрехите, обувките, прическата и т.н., а аз не съм правил на никоя от тях. Единствено съм правил комплимент за добра свършена работа, или ако им правя месечна или годишна характеристика за работата им и личностните качества. Две от тези жени, които са по-ниско от мен, са ми споделяли по-лични неща и се държат по-свободно с мен, като уж неволно показване на снимки където са по-секси облечени, или пък как някой бивш се е свързал с тях искайки среща и т.н. От двете които са над мен не е имало нещо по-необичайно от оправяне или повдигане на косата в мое присъствие, някой и друг комплимент или закачлив коментар.

С едната жена, която отскоро докладва лично на мен, имаме доста сходни интереси, както на работа, така и извън, като хобита и други неща, и често говорим за тези неща, но не повече от 5-10 мин на разговор, един път седмично да кажем. Във връзка с едно от хобитата ни ме покани в нейния фитнес да пробвам някои от техните уреди, които са доста специфични и ги няма на много места (аз тренирам сам вкъщи, със собствени уреди, а също и навън - бягане сам и футбол с приятели).

И двамата сме женени с деца, тя е много стриктен човек, с изключително високо ниво на работна етика, има много добър нюх за всякакви потенциални неща, които биха могли да доведат до проблеми, както на работното място, така и изглежда в личния живот; във фитнеса е на път да възвърне тялото си отпреди двете си раждания, и то с много по-стегнат вид отколкото преди, съдейки по снимките, които ми е показвала; от опита ми с жените усещам, че е с голяма сексуалност, ако мога така да се изразя, с определени водещи или властващи функции в отношенията си с мъжете.

Въпросът ми е дали да ида с нея на фитнес, става въпрос за почти половин ден, което всъщност ще ми бъде в голяма полза за нещата които правя и целите ми за едно състезание, но ще трябват няколко посещения след това всъщност, за да има ефект. Това е най-близкият фитнес с тези неща, става въпрос за изкачване по въже, катерене по стена, халки, и т.н., които и тя прави. Там е изключително скъпо, но има големи отстъпки ако тренираш заедно с член на клуба. Жена ми е ревнива и никак не би й било приятно да ида на фитнес с колежка половин ден в събота, а и на мен ще ми е изключително странно да тренирам с колежката си, която ми е и подчинена. Усещам едно по-свободно отношение от нейна страна с мен, но не би ми минало и през ума да спя с нея, против изневерите съм и обичам жена си. В последно време се е случвало от нейна страна да си сложи ръката за кратко на рамото ми, ръката или на коляното ми когато се случи да говорим и работим по нещо заедно за малко, на един компютър. От друга страна както казах, е много стриктна на работа, изглежда и в живота, всичко върши с много високо ниво на качество, много добре работя с нея, допитва се до мен и уважава решенията ми като нейн тийм лидер и ментор. За натягане за потенциално издигане не може да става дума, заради сегашната структура на отдела ни, няма възможност за повишение в длъжност за нея в този момент, единствено годишното стандартно увеличение на заплатата, това тя го знае. Имам чувството, че ме тества, опитва се да упражни някакво влияние над мен или да види как ще реагирам на определени неща. На този фитнес със сигурност флиртът й с мен ще продължи. Друг е въпросът, че ако говоря с нея или я отрежа, доколкото я познавам може би ще реагира по начин, който няма да ми допадне или да е в моя полза, и пак ще бъде професионален така, че да изпъкнат тези етични нейни качества, които споменах. Тази как да я нарека...двойнственост в нея ме притеснява и ме поставя в ситуация, в която не искам да изпадам.

И така, имайки предвид нещата по-горе които разказах за мен и нея, как бихте ме посъветвали да постъпя? Отлагах няколко пъти, казвайки й че съм зает уикендите със семейството ми, а тя ми предлагаше различни варианти и часове, дори и много ранни. Мислех да кажа, че съм се контузил или се отказвам от състезанието, но не ме бива в лъжите много. Последният път по индиректен начин ми намекна, че все едно ме е страх или нещо подобно, един вид дали съм се престрашил вече. Направо взе да ми писва. С човешки ресурси не ми се занимава, защото и те са жени и може да извъртят нещата, а и както казах, всичко друго в работата й е супер. Взех да си мисля, ако ми се натисне, да й кажа, че не ми става или нещо подобно. Дали това върви?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2e679680a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Ми да ходи сама, ти си женен. А, ако жена ти отиде на фитнес с колега?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 987f59e713
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Съгласна с номер 1 .Изумена съм колко нахални жени има. Колежката не е много стриктна, авторе и не й е чиста работата. Наблюдавала съм такива. Според мен, ако държиш на жена си, трябва да откажеш поканите й и да не нараняваш съпругата си. Жените са хитри и лоши (някои), просто си чешат егото или искат да развалят щастието на други ей така за спорта и мъжете късно ги усещате.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2a6a8745ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не отивай, независимо какво казва: страх и т.н. Нещата няма да спрат дотук, а флиртът ще се задълбочи. Щом казваш, че може и да извърти нещата пред HR-ите, не отрязвай комуникацията директно, а по-скоро я разреди. Днес си зает, утре имаш семеен ангажимент, вдгугиден жена ти иска нещо... Постепенно ще се усети

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0dcef4438e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   К'ви такива пу вци ви раждат не знам. ''Не ми се ходи'' и точка. Чак три фермана изписа за нещо, което се решава с три думи..


Братан.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7be4ca88a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Като човек, минал през всички позиции в голяма фирма, от най-ниската до директор на фирмата: съветвам те да не се заиграваш с колежката….
Следващият път когато те натисне за фитнеса, просто кажи че когато решиш, ще и кажеш……
Прекалено много неща залагаш ако се заиграеш с нея, както в професионален, така и в личен план.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a1a4e5ed5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Много ясно, че не. Ама щом опря до някакъв сайт за споделяния, за да питаш, значи подсъзнателно, да не кажа съзнателно, го искаш. Ами разбий си семейството само защото не можеш да кажеш не. Виждам противоречивост в теб. Уж колегиални отношения, ама с нея си позволяваш нещо повече, уж си против изневерите, ама най-съзнателно очакваш нещо да се случи и въпреки това се чудиш. Значи го искаш. Яко манипулиран си, от километри личи, че ти се мазни и иска нещо от теб. Надявам се да си разумен. И прочети коментар номер 1 отново.


-

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6186821629
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Щом този фитнес е толкова важен, извади си сам карта, макар и да е по-скъпо. В никакъв случай не позволявай да задълбочи флирта. Или пък предложи да вземеш жена си, ако ще тренирате заедно. Не знам за какво изписа целия ферман, за да убедиш себе си или нас, че не искаш да изневериш. Щом си решил, отстоявай позицията си и не позволявай на тази или друга усойница да те сваля.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d896998c71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Недей да ходиш в този фитнес, ще произтекат само неприятности и усложнения за теб. А може и да ти разбие живота. Кажи й, че приятел ти е дал карта за друг фитнес и не се занимавай повече с нея.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c2be47d802
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Започваш с това, че си чисто колегиален, не споделяш почти нищо за себе си и т. н. С течение на разказа става ясно, че си говорите с определена колежка за хобита, имате общи, разбирате се даже да те води в определен фитнес.

Така се почва - не ме интересува, никога не бих, професионалист, но като започнете да прекарвате повече време заедно, тя ти се натяга по един или друг начин и т. н., нещата леко се видоизменят. Не те обвинявам, просто го имай предвид дори и сега да ти е неприятно. Ако оставим тебе, тя е пределно ясно за какво се бори. Един човек, който иска нещо повече от теб, ще приеме и най-обикновена любезност като сигнал, че споделяш същите желания. Ще ѝ донесеш кафе една сутрин на работа, защото е любезно и е нормално колегите да си взимат разни дреболии един на друг, но тя е в състояние да реши, че го правиш ексклузивно и само за нея, ще го изтълкува като ухажване и т. н. Винаги гледаш с по-специални очи, когато обектът на желанията ти е любезен, не може да е просто така, явно те харесва. Някакъв вид самонавиване е. За ходене на тренировки и т. н. заедно дори няма да започвам как изглежда в нейните очи, а и не само. Там, като се пусне по клин и потниче, като почне да се гъзи... ясно.

Щом си цениш работата и отношенията с хората, директно ѝ кажи, че си се отказал и сега не ти се занимава с това. Не е нужно да даваш обяснения, достатъчно е нахална. Даже, за да я попариш съвсем, обяви, че предпочиташ уикендите да прекарваш повече време с жена си и си счел, че това е по-важно, отколкото фитнеса. Не е нужно да е вярно, ама ще ѝ резне квитанциите. Няма от какво да се притесняваш - ако тази наистина е доминанта и толкова напориста, след тоя фитнес ще те преследва до гроб. Не я надъхвай, няма да разбере, че би отишъл за себе си, а не да я гледаш в припнал екип.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6ade9e9b08
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако не беше написал, че си на 39 щях да помисля, че си на 19.
Изписал си ебати ферманите с информация, за неква тъпа путка дето се мисли за коя съм аз.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e591e0792d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Явно колежката е доста упорита, а ти не си достатъчно проницателен, за да си обясниш нейното поведение. Тя сама се е издала-намекнала ти е, че си страхливец. Наясно е, че е привлекателна и хваща окото, ти си дръпнят и дистанциран, това я стимулиря. Не се поддаваш, това я предизвиква, защото е свикнала да бъде инак. Разбираш ли. Иска да си докаже, че може да те завърти. Много вероятно после, ти като клъвнеш да осъзнае, че не иска главоболия. Позната женска тактика
Не се занимавай, бъди по-рязък, ако трябва. Какви са тези глупости, една жена се чудиш как да разкараш. Има хиляди начини, тя много добре усеща, че си лабилен в момента и те е разклатила. Кажи й, че ще ходиш на планина, на басейн, че си обещал да водиш жена си някъде, че ще водиш децата на кино. 2-3 пъти и повече няма да те занимава.
Ако и тогава продължи, трябва много да се е надъхала. Казваш й в прав текст" Виж, не смятам, че е добра идея да се виждаме извън работното място. Имам приципи. "И това е.
Ще спестиш много и на себе си, и на нея.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: fc05d7153f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Питай мъжа и. Той ще ти изясни и на теб, и на нея нещата.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: cbc2af130e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ти си в същност който я подканя да продължава да настоява. Ти си поискал да ползваш фитнеса, ти си който сега не смее да каже не или просто не искаш да кажеш не.
Има го и варианта да отидете с жена ти, да се запишеш в друг фитнес със същите уреди или в същият дори, но без да зависиш от колежката като "поканен".
Просто на теб ти харесва идеята да флиртуват с теб въпреки че, честно казано аз не долових явен флирт в това което споделяш. Определено обаче виждам как ти превръщаш дори оправяне/повдигане на коса от колежки за флирт към теб.
За мен просто си правиш филми в главата защото имаш твои си нужди да ги правиш.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6508d3f113
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Следващи път като си сложи ръката на коляното ти, погледни първо там, след това я погледни в очите изпитателно/пренебрежително, без флирт или позитивна емоция. Ако не схване намека, вече действаш като съветите по-горе - не си измисляй фалшиви оправдания, просто заявяваш че нямаш желание и това е.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8dabd3a6d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Авторе, тази твоя колежка може да те съди после за сек*уален тормоз и да те прати в затвора.

Да не говорим, че може да предостави информация за аферата ви на жена ти, и тогава ще загубиш и семейството си, освен свободата си.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a8ce8e35e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   До автора: номер 17 е прав. Щом ти е подчинена във фирмата, дори не си го помисляй!
Дори да не излезе сексуален тормоз, ще бъде "възползване от служебното положение". Заебаване с колежки става само ако са изпълнени следните условия:
а) ти си необвързан
б) тя е минимум на твоето ниво в йерархията или на по-виско

Аз на твое място бих говорил с колежката честно и бих и обяснил ясно каква е ситуацията. Ако и откажеш с някакви калпави оправдания или я отрежеш хладно може да се почуства обидена и да те намрази. А какво ще предприеме след това само един Господ знае.

А пък и ти ако не я харесваше едва ли щеше да изпердашиш тук такива фермани тип "Радини вълнения".

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9209768d96
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Режи директно бе, какво се държиш като ощипана мома? Ако не искаш да си прецакаш семейството, стой далеч от нея. Никакви обяди и други извънслужебни отношения. Приказки само по работа. Жената е хитра лисица и отдалеч те обработва. Бъди мъж и я разкарай тая нахалница.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 2cec2a033a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Не се заигравай с колежката... че после както си казал "А"ще трябва да кажеш и "Б" и ще си развалиш семейството накрая. Кой знае в какъв филм може да те вкара тая хиена.

Няма какво да ѝ се обясняваш толкова. Просто и казваш, че си имаш семейство и не смесваш работните с личните отношения... и това е.
Тя сега те пробва дали ще лапнеш въдицата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker