Нервен постоянно от както почнах работа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Нервен постоянно от както почнах работа
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1875 пъти
Здравейте. На 12 юли започнах работа по морето в кухнята. Помощник готвач съм и отговарям за блок масата. Работата си я има, прибирам се леш всеки ден, но не е това, за което ще говоря. Факта, че откакто почнах, започнах да ставам все по нервен и нервен напоследък. В мене таи жестока нервност и жалкото, което правя е, че го изкарвам на нашите (вкъщи), за което съжалявам, но не мога просто да се контролирам. На 19 съм.
Дразни ме факта, че в кухнята, повечето работници там просто се скатават и всичко им правя аз. Допреди няколко дена единия готвач ( началото ) ми крещеше постоянно за щяло и нещяло, и накрая се ядосах и му обясних, че с викане нищо няма да постигнеш, и да ми викаш , и да не викаш файда няма, и просто млъкна. За няколко дни не се чуваше, но след кратко време беше ми казал да му нарежа едни гъби. Не ми каза как и аз автоматично ги нарязах по мой си начин. Като му ги донесох ми вика - "За какво тей ми ги наряза" и му отговорих "Сливи ли в устата имаш, за да ми обясниш как" и от там нататък вече има някакъв респект ли как да го нарека до сега. Но просто има някаква гняв в мене от самата работа, защото допълнително ме изнервят и другите, и няма къде да ги изпускам, освен вкъщи ( за което съжалявам ), но понякога и на работа. Важното е, че шефовете поне са маниаци и ме кефят ( за сега.. ) Нямам и време да ходя да тренирам, за да изпаря част от нервите, защото като се прибера, се прибирам изморен с супер много болки и просто лягам да спя. Всяка сутрин ставам в 5.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 25a19f05bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Вероятно, всички сте преуморени, а сте много хора и не се познавате, не си знаете стила на работа и общуване. Опитай да комуникираш нормално, приеми, че хората са различни и не са от пластелин, да ги направиш според твоите желания. Колкото повече се нервиш, ще ти бъде още по -трудно.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: af2fc9771e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Ами може да те разочаровам но това е нормално поне докато свикнеш.Предполагам това ти е само сезонна работа,както и да е съвсем млад си още и тепърва ще има да гориш в работния процес,повярвай ми един ден като узрееш ще се сещаш за тези моменти и ще ти е смешно ;)

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 7537d8bcfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ами излез от рамката, излез от средата. Много от нас са, като кон с капаци. Гладен ли си, жаден ли си, наем ли те чака. Просто напусни. Отвори си договора, виж колко ти е предизвестието, пусни си такова, вземи си болничен или говори с шефа, може да си в неплатено предизвестие. Какъв ти е проблема? Така няма да вършиш работа на никого, хора бъдете гъвкави и си извадете главата от пясъка, казани думи трудно се връщат, отношения с родители трудно се оправят, днес си 19, утре ще си докараш някоя нелечима болест за цял живот от простотия. Четене, осъзнаване в отношенията с хората, спираш да съдиш кой, колко работел, спри да анализираш, да оправяш света, просто ки тръгни и си намери работа , която ти харесва, са имаш време за здраве, спорт и ЩАСТИЕ.
Един реален пример, мъж недоволен от работата стои на тази позиция, има други възможности и предложения, но щял да стои там, ще го съди, защо го бил работил там много години, не било честно и бил свикнал там. Простотия на квадрат. Оцеляват най-гъркавите, а не най'рогатите и знаещите.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 7805a50d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ако работата не ти понася физически или психически, просто напусни, не е срамно. Всеки човек трябва да знае къде са му силните и слабите страни и да си търси подходящи позиции. Аз не бих се задържала на място, където се чувствам зле, защото с времето това се отразява на здравето, а то е безценно.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 20d1d00b8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От автора до номер 3 и 4.
По принцип си имам и здравословен проблем от няколко години ( скоро научих ). То това е, че имам изкривяване на лумбалната част. Самата депресия от както научих за това не съм я преживял и отделно когато се натоварвам, когато се прибирам с жестоки болки, просто отново си връщам депресията.. Работата е сезонна, така че ще го карам до край. Просто ще гледам да не им обръщам внимание и да си върша мойта си работа.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: b0bdb82fb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Като си добър ти се*ат на главата. Това от личен опит го знам. Трябва да имаш баланс. Тоест, трябва да си добър с тези, които са добри към теб и не ти се качват на главата. Към тия, които се правят на такива, каквито не са, жега до крак и това е. Трябва да си знаят мястото и че с теб ебавки не бива.

Гаро

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 3b5627025a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Напусни... повярвай ми, не си струва. Вървяла съм по същия път... работих на морето две лета, докато бях на 18-19 години. Сега съм на 24 и мога да ти кажа, че нищо от това не си струва. Ще има да си бъхтиш цял живот, не започвай да се затормозяваш от сега и то заради някаква кирлива работа на морето, от която я вземеш 400-500 лева, я не. Напусни и си намери нещо друго по морето, или направо се прибирай у вас! И без това сезона е на приключване... психиката и здравето ти са по-важни от някаква си кухня и някакви дебили, които никога повече няма да видиш през живота си... а и някакви си стотин лева също. Повярвай ми. Късмет!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f026845b57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Пич аз на всяка работа в България дето съм работил съм бил изнервен не си ти проблема. А папагалите ако не ги слагаш на мястото им няма да са научат. както е казал номер 8 на тея години не се трови с глупости ами отивай да учиш ако родителите ти имат възможност да те издържат. Щот аз от 15 годишен бачкам на 23 съм и не от хубаво ами да свързваш 2-та края.Ако ш са бъхтиш като грешен дявол отивай в чужбина поне ш изкараш пари.Been there done that.Иначе не се хаби. Намери к'во та кефи развивай са в тая насока и почни да изкарваш пари от него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker