Идея за работа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Идея за работа
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1391 пъти
Опитвам се да спечеля бас и проверявам дали другата страна има шанс да победи, затова ще ви ползвам за един бърз брейнсторминг. Търся идея за работа, която да е фокусирана върху дадени цели вместо да гони определен график и работно време /task oriented вместо schedule oriented/. Ако същата работа все пак има работно време, то да е по-нестандартно - от 12 или 13 на обяд до когато трябва /даже да е до полунощ, все пак почваш по-късно и е нормално да не приключиш с онези, работещи от сутринта/, пак става! Давайте, 500 души или колкото там четете сайта! Да ви видим идеите, за да разбера ще плащам ли на приятеля си мързел или ще ме крънкя да му опростя загубата!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 9acf468d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   За да ти даде някой такава креативна идея, трябва да му платиш! Не се опитвай да минаваш тънко, че уж си се хванал на бас, а в същия момент да чакаш готово решение от някого, за да ти каже какво да правиш в живота си.
Нека да чуем 3-4 твои предложения. Какво измисли?

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f39cc09ea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Копирайтинг например. Всъщност почти всички фрийлансърски проекти са такива. Не е важно кога работиш, а дали си си свършил работата.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 3e783e1a75
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Номер 1, капиталисте мили, басът е реалност! Но няма как да повикам мързела, дето ще ошушкам, защото това тук го правя за собствено спокойствие и идеята е да не му казвам за него. За щастие не е чувал за този сайт и не вярвам някога да се появи тук като му знам интересите онлайн, иначе ще е кофти. Никой не те кара да ми вярваш, впрочем! Съответно ще ти спестя предположения, защото и аз нямам такива - аз съм тоя, който смята, че пичът няма да си намери такава работа, т.е. на мен ми отърва да няма такава, а не да измислям начин да си загубя парите. Да не съм луд да си режа сам клончето, на което седя, братле? Както казвам ползвам ви, за да се убедя, че не пропускам нещо и няма да му давам едни пари в тия Ковид времена. Ако не искаш да ми помогнеш, твоя си работа!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0813420bee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Първото, за което се сещам, е работа в Call center. Там са с работно време, започващо от обедните часове 12-14 ч.
Имам и много познати програмисти, които са с нерегламентирано работно време, а работят с определени срокове за свършване на конкретна работа
Брокер също е вариант. Работа в рекламна агенция - дизайн на брошури и т.н.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 042bbb9f21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Преди работех в еди кол център по проект за маркетингово проучване. Нямаше знание колко часа стоиш в офиса, а колко анкетни карти си попълнил. Звъниш на опереден клиент от списъка и стискаш палци да ти отговори на въпросите вместо да те напсува и да ти затвори. Никой не го интересува дали звъниш сутринта ули в 5 часа, никой не го интересува колко пъти са ти казали да вървиш по дяволите, важното е накрая да имаш определения брой попълнени анкетни карти. Даже ако си постигнеш целта, може да си тръгнеш и по-рано. Обаче не е толкова лесно колкото изглежда, защото звъниш на големи фирми с натоварени служители и рядко някой е в настроение да ти отговаря на въпросите каква марка офис техника използват и доколко са удолетворени от принтерите си.
Някои колегите, които отговаряха за американския пазар даже си работеха от вкъщи заради часовата разлика. Те пък звъняха нощем, когато там хората са в офиса.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker