Желание за убийство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Желание за убийство
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 2671 пъти
Здравейте, заслужава ли си да убия един много подъл и мръсен колега? Този боклук прави интриги и се опитва да ме унижава. Веднъж му се опънах при поредния опит за заяждане и тръгна да ми налита на бой, но се спря. После чух от колеги, че едва ли не аз съм му налетял, и че още веднъж ако му скоча щял да ме утрепе. Става въпрос за алкохолик на 50 и нещо години, който обаче има гръб от един шеф. Аз съм добър и не обичам такива неща, но този направо ме предизвиква! Има и друг вариант с наемането на хора за пребиване. Моля кажете какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: 8e6b4b4824
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Някоя вечер му начупи прозрците на колата или му напукай гумите и му счупи огледалата. Боя може да ти излезе солено, ако те разберат, че ти стоиш в основата.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 010810bc41
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Намери си работа другаде - не си заслужава да се хабиш да водиш каквито и да било битки с такива хора. Не си заслужава да си съсипваш нервната система и живота заради някакъв чичак.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: a575e0813a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Просто напусни мястото където работиш и си намери друга работа, Авторе! Няма смисъл да го търпиш този човек и да се изнервяш. Или внимавай и винаги имай едно на ум край него или просто напускай работа и търси нова. То просто вече вкякакви хора има, тоя може да е със психично отклонение и затова да прави така. С бой нищо няма да постигнеш, а може да стане по-зле, ако влезеш в болница. Или накратко - Не се занимавай с такива хора!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 40c5e06d51
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Няма човек, който да си заслужава отнетата свобода.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 4a94c9958e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Oт автора. Повечето ми давате съвет да напусна, но не е ли това отстъпване пред злото. Aз ще напусна и следващия след мен ще пострада по същия начин! Не е ли по-мъдро да се даде урок на боклука, за да не прави повече така!

 
  ...


...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: f50aca37fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Нека следващият път като те унижи да бъде публично така че да го чуят всички останали колеги. Ако трябва подчертай няколко пъти думите му особено ако са обидни и лесно биха изкарали човек извън нерви. И след това пред всички му изкарай въздуха с юмрук или коляно в слънчевия сплит. Демонстративно му кажи че всички са ти свидетели ако продължи да те обижда в същият дух няма да му останеш длъжен и ще му затриеш физиономията. Бъдете мъже! Убийство тръгнал да ми планира ... ступай му праха пред всички, измети пода с него и след това да видим дали и гък ще може да ти каже без да му паднат гащите от страх.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: a60e7fe2d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Не се занимавай с глупости. Търси друга работа, ако трябва. Ще ти дам личен пример. Мой приятел с добро образование и сериозна професия. Беше около 30 годишен и на местоработата му се появява някакъв много неприятен тип, назначен като някакъв началник на отдел. Този същият започва постоянно да унижава и да тормози персонала, който започва постепенно да напуска. Не закъсняват и жалбите срещу този човек. Не е бил човек на някой висшестоящ, а чрез познати се е намърдал на свободно място и се е взел на сериозно. След жалбите по-големите началници му вдигат мерника, но този продължава да тормози. Един ден не далеч от работното място случайно се засичат моя приятел и началникът му. Сакрават се и моя познат си изпуска нервите и му нанася побой. Но наистина го е бил сериозно. Поради липса на свидетели този не успя да го осъди, но моя приятел бе накаран да напусне работа по взаимно съгласие, а битият му началник също беше прогонен уж по взаимно съгласие. Е така да се каже нещо като победител излезе моя приятел, защото хем хвърли здрав пердах на началника си, хем вторият бе изгонен от работа, макар че и така нареченият победител също загуби работата си. Проблемите с бой не се решават. Може да се биеш, ако те нападне някой физически, но за други неща да тръгнеш да се биеш е голяма глупост. Може да удариш някой лошо и това да му коства здравето или не дай си Боже животът му. Тогава какво ще правиш? Ще отидеш в затвора, защото някой ти се е озъбил? Както се пее в една песен "махни с ръка и дай нататък, злото забрави!".

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: ae93098ab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Е не, не се занимавай с ненормалници. Човека е комплексиран и янво останъл без 1 мозъчна клетка от тоя алкохол, възможностите са следните:
1.НЕ му обръщаш внимание и си работиш, ако реши да ти налита отново го бии и направо отиди и си подай молбата за напускане, какво ще седиш при тия диваци.

2 започни да си търсиш друга работа и си подавай заявлението за напускане

Също не забравяй, без саморазправа, побойща и най вече убийства, ако го убиеш ще идеш в затвора, няма смисъл да лежиш за такъв боклук. Моя съвет е най добре да се махнеш от там

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: c8ca1bb6f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ще смениш работата. Успех, всичко ще се оправи. Аз познавам живи и неживи хора, които си смениха работата, всичко ще е наред накрая. Ако не е наред, не е краят.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 8e6b4b4824
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Да сменял работата. Ами то почти на всяка работа има поне един ненормалник. Ако на следващата работа има пак такъв, пак ли ще сменя работата? Всеки месец нова работа ли ще почва? Една нова гума струва струва стотина лева, едно странично огледало поне 50. 2 огледала и 4 гуми са 500 лв. Изводите оставям на вас.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 789f930ed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ако се познаваш с някое проКУРорче, не е нужно и да ни питаш. Виждаш сам кои ги пускат, и кои ги тормозят за мижави "престъпления". Най-добре е да им парираш простотиите на място и да не се занимаваш. Ако вече ти налети някой, гледай да е пред камери (не че и тях няма да ги обработят), но поне ако ги пропуснат имаш някакво доказателство какво се е случило, защото иначе всичко е празни приказки. Ориентирай се към друга работа, а през това време си гледай собствената и обръщай особено внимание на всички подробности понеже може да те изработят - я нещо изчезнало, я повредено и н.з. какво си. Винаги гледай да се подсигуряваш със записи в книги предал/приел, карта за достъп и т.н., защото най-много да искат да не ти платят заработеното. Не се набутвай и да правиш нещо, което не ти влиза в трудовата характеристика. В БГ е пълно с такива боклуци. След това може да му "разкрасиш" бричката, защото иначе всички ще се окажат срещу теб и от "неизвестен" извършител, ще станеш пръв заподозрян и ще трябва да му плащаш (в случая може да му дадеш повече от колкото му струва и въпросното возило). А и така ще му направиш кеф, явно никой не му обръща внимание. На такива тотален игнор и си излизай от там, направо се ориентирай извън граница за реализация - само гледай да не те метнат нашенци или др. мошеници с някоя примамлива схемичка.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: d57c93208e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Началник с началник се плаши, стани дружка с неговия началник и ще почне да те заобикаля и да гледа отдеч.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 9ccd2a1dca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Да, авторе, отстъпване пред злото е. По-добре го убий и го лежи 20 години. Някак по-смислено е, така "злото" няма да победи. Иначе, "аз съм добър и не обичам такива неща", но мислиш да го убиеш. :D

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: e93806cfbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Абе кво се правиш на голямата работа, остъпваш на злото, пълна комплексарщина и простотия. Като не ти харисва ставаш и си тръгваш. На кой се доказваш Господ ли си.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 33c00430b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   5, авторе, не си ти този, който "се бори" и въобще менажира злото в тази вселена! Има си други инстанции - по-висши от нас, които се грижат за баланса...
Гледай на хората около себе си като на Учители! Бъди благодарен за всичко - и доброто и лошото, защото лошото калява душата ти, а доброто я храни.
Всичко, което не може да те унищожи, те прави по-силен!

В конкретния случай по-добре поработи върху това, как самият ти възприемаш неговите неговите действия и простотии? Погледни на него като на слаб, на болен човек, който не може да разреши проблемите си по никакъв друг начин, освен по начина, по който се опитва да го прави... Насилието е последното средство на некомпетентния!
Това не е отстъпване пред злото, не е примирение! Това е осъзнаване, че човек винаги прави най-доброто, на което е способен, и просто (духовното) нивото на колегата ти е такова! Той нито може да си представи, нито пък може да действа по начин, различен от неговия си. А по осъзнаването на последствията от действията си (нарича се Карма) ще рабере на прав път ли е бил или не, какво е причинил на хората около себе си, и следващия път (или в следващия си живот) ще бъде по-мъръд...

Ако не можеш да разбереш това, което ти пиша, или пък го разбираш, но не можеш да се съгласиш с него и да го въприемеш, значи и твоето собствено ниво е далеч от идеалното... В такъв случай, не бих могъл да ти помогна. Виж другите колеги какво ще ти напишат.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 2a50344499
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Просто го поръчай.
Има хора за всичко. Не е и скъпо. Ако не е някоя важна клечка - за 1000 лева ще го направят див, щастлив и красив.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 1ed339db7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Ти сериозно ли мислиш да убиеш човек, дори и да е някаква нагла отрепка?

Определяш се като "добър", но същевременно мислиш да убиеш човек?

Имаш някакви проблеми с агресията, явно прекалено много я потискаш и те избива на насилнически мисли.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: e77ab07e83
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   да го убиеш значи че той те е победил, а не обратното. защото той ще съсипе целият ти живот.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 8509e6203b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Да убиеш боклук - какъв е смисъла? Има милиони боклуци за убиване. Ако беше само един, щеше да си струва и да го излежиш, но са милиони. Така че изводът е - не си струва да си усложняваш живота. По-добре напусни. Явно работиш сред скапаняци.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 498122f307
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   На другото място пак ли, каго някой ти пречи ще убиваш? Утре ще ти пречи детето ти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker