Криптоборса? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Криптоборса?
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 1252 пъти
Здравейте някой може ли да ми обясни как мога да си направя депозит в Kraken.Благодаря за съветите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: 70238318e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Ами регистрираш се в кракен, ще искат да си снимаш личната карта и сметка за ток или нещо подобно, за да докажеш, че си резидънт в България. Иначе е елементарно, но минава малко време, докато те одобрят. После вече като имаш регистрация, се регистрираш и в icard.bg. Това е банка с лиценз от БНБ и една от малкото, която разрешава преводи от/към криптоборси. Там се регистрираш само с приложение. Ако нещо не ти е ясно, имат чат на живо. После подхранваш сметката си там с банков превод или дебитна карта с 3d защита. За първото е 1 лв таксата, за второто е 0,5%. После влизаш в кракен във Funding и му даваш депозит в евро. То ти показва банкова сметка и какво да пишеш в основанието (reference) и правиш превод от айкард към кракен с 1 лв такса и готово. За 2-3 ч парите са ти на борсата.

После задължително си купи Ledger от самия сайт, пристига за макс. 5дни. Никога не си дръж криптото на борсата, защото може да ти го откраднат. Дръж го на Ledger, 20-тина лв е таксата за прехвърляне към Ledger.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 0ac575e3fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Номер 1 всичко е обяснил, аз само да допълня, че препоръчвам Ledger Nano X за студен портфейл. Струва около 240 лв. и е двойно по-скъп от предната версия Ledger Nano S, но определено си струва парите. С вдигането на цените на криптовалутите има все повече опити за хакерски атаки и измамни схеми, така че и аз силно препоръчвам студен портфейл, особено ако смяташ да инвестираш повече от 1000 лв.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 70238318e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   4, каква е разликата между X и S? Аз си купих S и си ми върши идеална работа и си поддържа същите валути като Х. Доколкото знам, разликата е само в това, че има батерия и блутуут. Ако е само това, не виждам смисъл да се дават 100 лв отгоре.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 7cdeef2000
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Между Nano S и Nano X разликите са доста. По отношение на фунционалност - Nano X може да работи с блутуут. Освен това Nano X поддържа по-голям брой приложения, които може да се инсталират, докато при Nano S нещата са ограничени до 6 на брой, паметта също е малка - т.е. освен, че са 6 само ще трябва и да селектираш. За мен предимството на Nano S е единствено в по-широкото ушенце, което ми позволява да го държа като ключодържател :)))). Аз лично считам блуттут-а за недостатък и дори, когато работя с Nano X пак не го позлвам, а само с кабел. Има и някои койни, които не се поддържат от Nano S. Аз имам и двете, ползвам и двете. Освен това има и друг уолет - Trezor. Там пък имаш сензорно екранче, без копчета, няма блутуут (Model T). Колкото до банките - хахаха, искам да ви кажа, че в България само една банка знам, която е анти-крипто - Райфайзен. Тя прави проблеми при трансфери от криптоборси. Всички други са без никакви грижи, правил съм много тегленета и никога не са ми правили проблеми. Криптоборсите са регулирани повечето, Бинанс е в ЕС, както и Битрекс например, с тях проблеми никога няма тук. Кракен са регистрирани в офшорна зона и не знам как е положението, но Кракен скоро ще имат клон в ЕС и със сигурност ако има проблеми - отпадат.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 70238318e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   6, не е само Райфайзен. Знам, че са правили проблеми от ДСК, ОББ. В моята банка ЦКБ ми казаха, че няма да ми излъчат превод, а и изрично го пише в сайта им.

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 0ac575e3fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Oт номер 4 до 5. Съгласен съм с номер 6, който отлично е обяснил всичко. За мен също блутуут не е кой знае какво предимство, а това че с Ledger Nano X се работи по-лесно, поддържа до 100 криптоприложения и има по-голяма памет. Безспорно има своите преимущества, но от друга страна като начало и Ledger Nano S е много добър вариант, ако имаш по-ограничен бюджет.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker