Проблем в работата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Проблем в работата
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 958 пъти
Здравейте читатели, Моля да ми дадете съвет относно проблем за който мислих, че ще се справя сама, но се каза, че се лъжа. От повече от един месец работя обаче започнах да правя грешки на работното място, които взеха да стават по-големи и по-големи. Правих записки, учих какво ли не правих и накрая всичко рухна. На изпитателен срок съм за срок от 6 месеца. И без да искам от притеснение споделям твърде много, че съжалявам на останалите хора от екипа и те започват да се дразнят отделно се дразнят и ит начина ми на вършене на работа. А тези издънки се виждат от Управителката ми и даже много се издънвам и пред шефката грешките ми започват да и тежат. Даде ми холяди пъти шанс даже се чудя как успя да ме задържи на работа. Шефката ми е много пекана след 1500 пъти в които се провалих ми даде шанс да работя и ме държи, но се появи още по-сериозен проблем твърде често даже и постоянно правя грешки и издънки или на каса или в останалата част от работата. Много се издънвам пред шефката. Някои шефове даже и толкова не ме търпяха изгонваха ме, а сегашната шефка все пак ми дава шанс да се науча, а аз продължавам да се издънвам и я ядосвам с грешките си. Кажете ми как да накарам шефката ми да види, че имам желание да се справя и как да се издигна като ценен служител?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 2d7ecc98b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Темата е отпреди 7 месеца и едва ли мога да ги бъда от полза сега, но за всички с подобен проблем - явно този тип работа на пасва на твоята личност. Не всеки има дадености за всяка дейност.

За съжалание у нас, масово се внушава това, а то е пълна простотия. Селското мислене все се върти около насилие над личността, тормоз, защото на село се издига в култ колектива. Трябва да се помъчиш, изтормозиш, насилиш и т. н.

Съответно, пак в името на колектива, този който не се справя, не бива изхвърлен, а му се дава шанс, помага му се, търпи се и т. н., за сметка на тези, които умеят.

Отделно селската алчност и социална импотентност са изградили нагласата да не се наемат хора. В най- най-краен случай - роднини или лични приятели. Това води до там, един човек да прави всичко. Българите особено се гордеем, че сме специалисти по всичко и гледаме с насмешка на тесните специалист на Запад.

Моят съвет за такива ситуации: откажи се на секундата. Помисли в какво те бива, какво те влече. Не се тормози с нещо, което не е за теб - нито ще постигнеш висоти, нито ще се чувстваш удовлетворена.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker