Да напусна ли работа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Да напусна ли работа
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 1439 пъти
Здравейте. Момиче на 20 години съм. От известно време работя в голяма компания, изкарвам добри пари като за студентка без особено голям опит. Проблема е там, че от скоро започнах да получавам паник атаки, постоянно съм притеснена и тревожеща се по време на работа, доста често плача, след като свърша работа. Като цяло не се чувствам добре. Това се дължи на промяната на част от задълженията ми. Не съм достатъчно уверена за такъв тип дейности (нищо незаконно или непристойно). Когато започнах, задълженията ми бяха доста по-лесни и приятни. Мисля, че доста ми идват работата и университета… Не съм от хората, които успешно може да се справят с по няколко неща наведнъж или поне така смятам засега. Както на повечето хора- парите са ми много нужни, семейството ми няма големи възможности, а така мога да се оправям сама и да помагам малко и на тях. В момента дилемата е дали да напусна работа и отново да живея много скромно- бедна студентка или да работя и да бъда може да се каже дори нещастна. Дори съм сънувала част от нещата на работа. Получавах нервни тикове на окото, днес отново започнаха. Стресът ми идва в повече. Искам да работя, да бъда колкото се може по-самостоятелна… вече търсих други обяви, но няма нищо подходящо за мен… Какво бихте направили на мое място?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: 57429dbd8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Послучай интуитивно сърцето си, то никога не лъже, ще си намериш нещо по-спокойно и безстресово. И ако не е тайна какво работиш. Питам не за друго, Ами за да знам да не почвам там. xD

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 528e6b28c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Ами не знам момиче,хубаво в твоя случай е че си млада и почти навсякъде ще те вземат на работа,затова защо не пробваш някъде на друго място за по-адекватен вариант не се сещам

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: e961149dfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   От авторката: Благодаря Ви много за мненията, хоум офис съм, позиция специалист обслужване на клиенти, няма да издавам фирмата, за да не бъда разпозната :D Не е за хора със слаби нерви като мен :D Ще продължа да си търся нещо по-спокойно, което няма толкова много да влияе на емоционалното ми здраве. Плюсът на тази работа е, че съм си вкъщи и се съчетава много добре с университета. Но явно няма как да има 2 добрини :) Бъдете здрави!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6cec152492
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Започни работа на 4 часа. То навсякъде си има стрес, но така ще ти е по-леко.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: b674b50f4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   момента дилемата е дали да напусна работа и отново да живея много скромно- бедна студентка или да работя и да бъда може да се каже дори нещастна

Много ограничени възприятия. Комуникацията е всичко, имаш пряк ръководител сядаш и говориш, затова ти е шеф. Какво те притеснява, защо не можеш да поемаш повече задължения, може ли да намалиш дневните часове, може ли да не вършиш тези неща с които впоследствие си натоварена.
И освен това си хоум офис, ами ако си в офшс ад, където освен клиентите и колегите те дразнят.
Освен това прочети по темата, как да не приемаш нещата навътре и как да общуваш с клиенти. Комуникацията с различни хора е трудна, но ти трябва да развиваш уменията си. Как да запазиш спокойствие, да се държиш професионално и т. н. Факт е, че огромната част от хората на твоята позиция само с тона си, заслужават да им набиеш една, толкова простотия навсякъде, липса на речник, изказ, липса на желание проблемът да бъде решен, вместо това заяждане и грубост. Помисли и върху това. Освен това, винаги има много решения, но при теб явно си маркирала два пътя и край, а това не е така. Както и "бедна студентка", клише от времето на соца. Мислете, развивайте се, търсете позитивното, борете се, не се сомосъжалявайте, мрънкане и търсене на лесното. Живота е жесток, студентка или не, на твоята възраст трябва да си финансово независима.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 0ad8b5da15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Като човек с опит в работата в кол център бих ти препоръчала да се информираш за друте проекти във фирмата и ако е възможно да се преместиш в по-лек проект или такъв, който е само на имейли/чат. От личен опит знам, че ако попаднеш на подходящ проект за теб, в който не ти крещят клиенти в слушалките по цял ден, работата може да ти бъде не толкова нароварваща. Също така е и нужно малко повече време докато свикнеш с естесвото на работа. След известно време ще правиш всичко машинално много по-бързо и лесно. Моят съвет е да не се отказвашнтолкова бързо. Успех!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 3538d1314b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   От авторката към номер 5: Явно съм изпуснала да уточня, за което се извинявам. Говорих с прекия си началник, даде ми лек компромисен вариант, който всъщност помага само, когато има свободни места за него, а това е рядко. Най-вероятно ще попитам дали може да мина на 4 часа, както предложи номер 4. По принцип съм човек, който приема всичко прекалено навътре, затова ми е трудно да се “боря” с такива ситуации. Наясно съм, това си е мой личен проблем и трябва да продължавам да работя върху него. Иначе за “клишето от соца”, всеки си има мнение, може дори да се използва на шега. :) Старая се да съм финансово независима, давам всичко от себе си, надявам се да успявам да се справям занапред.
Към номер 5: За жалост, в момента няма свободни места за други проекти с моя език (работя към проект в друга държава, не е с български език). Възможно ли е да споделиш в коя фирма си работила? :) Засега няма да се отказвам, благодаря ти!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: b674b50f4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   авторке има толкова много обяви за работа в кол центъра. Винаги можеш да си намериш в друга фирма, ако в твоята няма. Оцеляват най-гъвкавите, а не най-умните!!! Търси решението, а не проблема и пречките.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: ccfcd7212c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ако само клиентите са проблем, а екипът е добре, не напускай. Ако и двете са зле, тогава се махай. На такава възраст още ги възприемаш емоционално нещата, с времето ще свикнеш и ще ти е напълно безразлично кой ти крещи, кой те псува и т.н. Ако ти си вършиш качествено работата, а те продължават да са агресивни, проблемът е в тях.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker