Работа в максим - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Работа в максим
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 1091 пъти
Здравейте, пише ви 19 годишно момче. Лятото е почти тук и тъй като ще е така да се каже "последната" ми лятна ваканция бих искал да си прекарам добре. Да отида на море с приятели, да излизаме вечерта, да ходим насам-натам с компания и тн. Единственият проблем е, че за тези неща трябват поне някакви пари, а джобните които нашите ми дават няма да са ми достатъчни, но пък и не мисля, че съм в позиция да им искам още, особено сега с тази инфлация и всичко друго. Имам книжка от вече около година и ми е приятно да си карам колата. Мислех си, че ще ми дойде добре да карам някакви хора от точка А до точка Б за по няколко часа на ден и да изкарвам някакви къси кинти. Наясно съм, че парите няма да са нищо кой знае какво, още повече когато горивото е вече толкова скъпо, но мисля, че ще са ми достатъчни за това за което ми трябват. Това, че ще мога да работя когато искам и по колкото искам, определено ми звучи привлекателно. Единственото нещо което ме притеснява е, че реално тези таксита са незаконни и един приятел ми каза, че постоянно им правели акции. Изкара го все едно е по-опасно от това да пренасям наркотици през границата. Аз се пробвах да потърся повече информация по въпроса понеже цялото това нещо ми звучеше доста преувеличено и единствено намерих някаква статия в сайтът на НОВА от 2020. Обаче от тогава, до сега, не виждам да има по-малко хора които го правят, затова искам да се допитам до някой който го е правил, ако може да ми даде повече информация по-въпроса. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: 950ed6b6c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Не мисля, че ще изкараш добра печалба от това. По-добре виж обяви за хамалски услуги. Ходиш когато те устройва и дават между 50 и 100лв за свършена работа.
Иначе най-лесния начин е търговия. Трудното е да намериш какво да продаваш. Примерно можеш да обиколиш битаците и вторите употреби около теб и за вложение от 30лв да вземеш стока от която може да извадиш над 100. Трябва обаче малко да проучиш пазара и да се ориентираш какво да търсиш и продаваш. Съответно дали ти се занимава с куриери или смяташ да разчиташ на лично предаване или дори на познати. В такъв случай да съобразиш стоката според обкръжението си.
На пазара за 10лв можеш да купиш Iphone (I cloud е гарантиран), ps2 винаги работят и спокойно се продават за 50. Въдици, бинокли и всякакви дреболии и антики. Тоест трябва да прецениш кое ще можеш да продадеш преди следващия пазар. Все пак парите ти трябват на момента и колкото повече влагаш, толкова повече ще изкараш.
Може да се възползваш и от други дадености на населението ти място. Примерно търговия със плодове. Купуваш евтино от някоя близка борса и заставаш на някой главен път с няколко касетки. Казваш че са от на баба ти градината и така. Бонус е ако дядо ти има излишна ракия по 10-15лв литра също е далавера.
Успех и весело изкарване на лятото!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker