Не си въобразявам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Не си въобразявам
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 1196 пъти
Преди време на работното място имах конфликт с колежка, която постоянно доносничеше и настройваше шефката. Един ден се случи въпросната колежка да си стои в къта за почивка наблизо докато останалите работим. В пристъп на яд реших да я снимам и да кажа на началството. Обаче стана още-по лошо за мен, защото мисля, че без да се усетя ме е снимала и е дала да на някой да ме монтира. Всъщност по-едно време ми се стори, че ме снима, но не бях сигурна. Сега много съжалявам, че не направих нищо.
По-късно се махнах от там. Един ден бях излязла по работа и забелязах няколко човека да ме гледат странно, с отвратени и съжалителни погледи едновременно. След известно време започнах друга работа и веднъж едно от момичетата ми каза нещо което ме накара да започна да се съмнявам. От нищото просто каза: "Показаха ми една снимка на някаква как прави с... ка. Хайде, да прави каквото прави, ама как може да се остави да я снимат. " И това беше. След няколко дни пък по телефона говорихме с позната и тя спомена нещо за някакви снимки и ме попита дали лесно може да се направи монтаж. Не помня какво отговорих но от този момент започнах да се тревожа. Ще кажете, че си въобразявам, но не е така. Отидох дори на психиатър и потвърди, че съм здрава. Писах на въпросната вече бивша колежка от чужд профил и започнах да я разпитвам за себе си. Попитах дали има мои снимки и ако да, да ми изпрати. Тогава тя отговори: "Да, май имам някакви" Но така и не прати нищо и ме блокира. От тогава минаха 2 години и забелязвам все повече погледите на хората, отношението към мен се промени а от няколко места вече ми отказват работа. Месля, че ако има снимки(сигура съм, че има) са стигнали и до майка ми, защото видях същия поглед. Не знам как да и обясня и да я помоля да ми каже, без да изглежда, че замазвам нещо и се оправдавам. Никога не бих я разочаровала и засрамила с нещо такова. Тя ми е последната надежда да разбера къде са тези снимки. Две години почти разпитвам и никой не иска да ми каже. Моля ви, не ми казвайте, че си въобразявам. Знам, че не е така, усещам го! Дайте ми съвет, идея, какво да направя и как да разбера.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: e1f404b2f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Въобразяваш си. Ти даваш ли си сметка колко снимки на някаква, дето прави свирки, циркулират само за 24 часа в нета? Толкова, че дори да видиш такава снимка някъде, е практически невъзможно да я намериш втори път.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b2c2834a8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Номер 1, не си въобразявам. Мисля, че го е направила за отмъщение и снимката се разпространява от човек на човек, просто за да не стигне до мен. Ако беше качена някъде щях да я намеря. Може да звучи налудничаво, но изобщо не е невъзможно, особено с днешния софтуер. Ще кажетете, че това струва много пари, но има хора които биха го направили безплатно за приятел или срещу някой, когото мразят например. Както казах, проверих и не съм луда.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: fb7c41423a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Абе я се стегни. Първо, въобразяваш си. Второ, дори да има такива снимки, какво? Не е незаконно, всички сме хора и в личния си живот имаме право за се задоволяваме както си искаме.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e7baac6bfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Аторке, малко си откачила. Няма снимки, пък и да има - кво ти пука ве. Всеки, който му пука за тебе ще ти повярва, че са монтаж. Е, голяма работа.
Другото е, че 100% си омазала нещата като си и писала. Усетила се е, че си ти, заради това ти е казала, че има снимки и след това те е блокирала.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: fa53adc616
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И според мен си съобразяваш. Може наистина някакъв неприятен слух или нещо друго за теб да има, но какво от това?
Разкажи всичко това на майка си, питай я за нейното мнение, роднини сте все пак и ако има нещо такова ще ти каже.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6403761d2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   5, направих го. Казах и, но тя не е от хората, които казват направо в очите. По-скоро ще си замълчи. Та, казах и и тя каза че съм луда, за какво и било на тази снимка на чужд човек в телефона и, че нямало такива работи и да отида на психиатър. Както казах, тя е от тези дето ще си замълчат, и да има нещо само ще подмята. Не мисля, че си въобразявам. Тя е отмъстителна и направо ме мрази. Защо близките ми биха ме излъгали, защото съм сигурна, че ме лъжат?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: dc6500eac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Момиче, манииите за преследване са характерни за шизофренията. Ако искаш да изглеждаш така в очите на другите, продължавай.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f75bb262d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   7, не съм шизофреничка. Имах конфликт с две момичета в работата. Откровено ме мразеха и продължават. Веднъж ми се стори, че едната ме снима, но не бях сигурна и нищо не направих. После, след около година, започнаха подмятанията за снимки, монтажи, че даже и видео. Не съм толкова луда, че да си въобразявам всичко това. Възможно е, вчера гледах видео с Киану Рийвс и ако каналът не се казваше Unreal Keanu нямаше и да разбера, че е deepfake.
А и по-добре да ме мислят за луда и т. н, отколкото някъде да има мои снимки или видео, пък макар и фейк да са.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker