Ще ходя на интервю в Кауфланд - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Ще ходя на интервю в Кауфланд
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 55579 пъти
Здравейте преди месец ходих до Кауфланд да питам за работа, от там ми казаха да занеса снимка и автб.
на следващия ден занесох нещтата, и ми казаха, да чакам да ми се обадят.

И днес ми се обадиха и ми казаха да ида на интервю в петък. Много ми е притеснено и затова пиша тук, може ли да ме светнете какво питат и горе долу колко време ще съм на интервюто, и колко човека ще ми задават въпроси и дали всички ще бъдем в един кабинет в смисъл и другите, който ще бъдат на интервюто.
Много моля да пишат хора само който са сигурни 100% и да кажа на 19 съм това ще ми бъде 1-то интервю... :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: f3d97fee34
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Здравей! Аз също съм на 19. Преди няколко месеца също като теб се притеснявах за първото си интервю. За жалост, то не беше и последно. От зимата миналата година до сега, само по интервюта ходя и нищо. Та поне за това мога да ти помогна.
В една стая може да си само ти, а може да има и още най-много 2-3 момчета или момичета, които са кандидати също като теб. На повечето интервюта на които съм била, принципно съм била само аз и един-двама интервюиращи. Но преди време бях на интервю за един супермаркет и там бяхме общо 3 момичета и един интервюиращ. Принципно това няма значение. Колкото и хора да сте, не бива да се притесняваш. Поне не го показвай.
Ще ти задават въпроси относно CV-то ти - къде си работила преди, колко време, защо си напуснала, какви умения имаш (например можеш ли да работиш с касов апарат и т. н. ). Отговаряй им спокойно и покажи увереност. Ако усетят, че не си сигурна в себе си, въобще няма да те потърсят.
Общо-взето едно интервю не продължава повече от 10 минути. Няма нищо страшно.
Но помни - дори да не ти се обадят пак, не бива да се отчайваш. Аз направих тази грешка, много навътре приемах нещата и ето, че още си търся работа. То до голяма степен всичко е и до късмет, но поне каквото зависи от теб, го направи! Желая ти успех! :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e5dcc233b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти, не съм ходила на интервю в Кауфланд, но съм работила за немски фирми и съм немски възпитаник, горе-долу ще ти кажа, какво изискват.
Не пишеш, за каква работа става дума, но все пак.
1. Облечи се скромно и чисто - черен панталон, чисти обувки, бяла риза, черно сако. Не е нужно да са нови и маркови нещата, просто бъди спретната. Така отиди, дори да е интервюто за продавачка, с поддържан вид. Това показва, че си се постарала, за теб мястото е важно.
2. Ще те питат общи неща, как научи за фирмата, за мястото, какво си работила и такива работи
има и въприси като
- какво би направила ако.... и проблем свързан с точната длъжност
-как си представяш живота си след 10 години.
Моля, не казвай с деца и мъж, може и така да е, но кажи, че ще си отдадена на работата
-ще те питат за твои недостатак и твое предимство.
Изброи само предимствата, недостатък не казвай, кажи, че не ти е известен, нека работодателите сами преценят.
За фирмената им култура е важно да си със самочувствие, да си винаги на разположение - не да кажеш - О, искам да работя от... до...
Дори да си за нискоквалифицирана работа, трябва да покажеш, че знаеш с какво се занимава фирмата, колко филиала има в България, каква е политиката ?.
...
Не се притеснявай, бъди себе си и за нищо на света не мрънкай за други работи и работодатели.
Не поставяй условия, освен за работната заплата. Имай предварителни представи, какво искаш. Кажи, че си решила да дадеш всичко от себе си и имаш намерение да направиш кариера в Кауфланд.
На интервюто си само ти като кандидат /не знам как е за по-нискоквалифицираните длъжности/, ще има един-двама човека от отдел персонал.
Дори да са българи, те са били много добре инструктирани и мисля, че ще действат както се действа навсякъде във фирмата - между другото, Кауфланд е същност една марка на Лидл.
Запознай се с фирмената история, разгледай магазини на фирмата и си набележи неща, които намираш за уникални. Дай всичко от себе си, никакво притеснение!
Успех

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 7454f20b4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

3.   Бачках там, ща сасипат... да знаеш от сега! няма личен живот, работа от сутрин до вечер няма коледа, няма нова година... ако си свършиш възложената работа искат да работиш още

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 499233422d
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

4.   Много работа, малко пари, кофти отношение.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 4e08dcdaff
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Благодаря виии^
И все пак очаквам още кометарчета///

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 45242f1304
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

6.   Номер 3, браво бе добър съвет даде на момичето! Аман от такива като теб, хем ги мързи, хем акъл и съвет да искаш от тях! Пък ако има и как цял ден да си клатят краката и някоя колежка да пощипват от време на време, няма да е никак зле а? И накрая да не забравим че накрая винаги има някой виновен...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 7454f20b4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

7.   Номер 6, това което казваш е хубаво и праивлно, но в някоя друга ситуация, в някое друго измерение. Работлив съм и то много, но просто казвам на момичето къде отива. Сега ще отиде и след няколко месеца бачкане ще пусне история как я съсипват от работа. Защото те не ти възлагат задачи да свършиш, а те пукат от бачкане в буквалния смисъл.
Номер 4, пък е бил изчерпателен, точен и ясен.

Няма съвети за добро интервю, просто бъди себе си и отговаряй на въпросите им.

Но да знаеш, че си избрала лоша позиция за първа работа, то на 19г...
Аз също бях заблуден, и ти ще дойдеш на моята като видиш как те привикват в почивните дни на бачкане, въпреки че си си резервирал 1 ден отпуска и го чакаш от седмици. Ще видиш как оставаш на работа до след 10 и правиш работата и на другите, как няма да имаш и секунда личен живот.
Но ще си спомниш за думите ми на нова година и коледа, когато няма да можеш да бъдеш с близките си...
Така че, номер 6 да мълчи... мен упреква че помагам със реален съвет на момичето, а той какво каза - едно голямо нищо.. само ме упрекна.. ОК нека съм лошия, но казвам истината за Кауфланд!!!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: dbc3fe3e37
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Номер 3 и 4 са прави! Аз също работих там и ми спукаха шушоните... Извинявай се за израза, но е така... прочети в БГ работодател

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 73cc43cf02
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   №6 Май ти си от тези който си клатят краката. Изглежда не си работила на физическа работа и да имаш шеф на главата. Колкото и да се стараеш бързо и качествено да си свършиш работата те искат още и още, ако може да работиш за петима и да взимаш четвърт заплата ще е най-добре.
Кауфланд е немска фирма изисква се немска точност и спретнатост, ок, но нито дават немски заплати, нито наемат достатъчно работници. Винаги управителите излизат с номера търсим хора но не можем да намерим, зад щанда трябва да сме 4 жени на смяна но никога не са били 4, само при откриването и когато идват немците на оглед влизат допълнително персонал. Спазват работното време от 8 часа но не ти отчитат чистене след втора, смяна, че всички шетаме до 12, 30-1 часа през ноща след като магазина е затворил в 22. Пишат ни, че сме на работа до 22 а защо ли се прибираме след 1 сутринта, къде ли ходим.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 45242f1304
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 6 :Горките хорица, спукаха им д'та от работа и ела ги виж сега, вие какво искате всичко на лесно и на готово ли? Веригата била немска и имало немски изисквания, ще има защо да няма, целият свят роботи така, само на тях милите им отрязали Коледа и Нова Година! Нали претендирате че сте "Европейци"... ми работете като такива де, какво само ревете по-форумите! Оо да и като за финал "Европейците" за каквото се тупате в гърдите че сте, не пълнят кръчмите още от сряда вечер и не мърморят че нямат свободно време... май и затова България е на поне 50 години след тях във всяко едно отношение, ама кой съм аз да ви съдя....

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8e63795c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Не съм авторката, но коментарите ми бяха много полезни като информация. По принцип аз съм работохолик и друг път съм работила повече, отколкото трябва и не ми пречи, но стига заплатата да си струва. А тук предполагам няма да си струва, някой ако може да каже каква е заплатата.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 73cc43cf02
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11 Заплатата е различна за различните длъжности и в различните градове. Нали се сещаш, че в Сливен няма как да дават същата заплата за същата длъжност като в София или Мюнхен напимер, макар фирмата да е една и съща. Нямам нищо напротив дори ще работя повече от служителя им в Мюнхен ако ми дават същата като неговата заплата.
Нямам проблем за почивните дни нито за коледа или новагодина ако има за какво №10.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 08d43f3aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   10 амапропускаш,че европейците получават и европейска заплата, нали? И то достатъчна, за да си копуват дрехи всеки месец, да си плащат наемите, тока, водата, да правят парти в петък вечер без да се притесняват дали ще им стигнат парите до краяна месеца. Като изисква човек, трябва да може и да дава, а не да кара работниците си да обръщат всяко левче по три пъти преди да го изхарчат.

Лола

П.П. И преди да ме нападнеш, живея в Европа, работя по немски маниер, тъй като съм и немски възпитаник.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d45740ffc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Номер 6 или 10 съм по-избор на клиента. Към Лола( и не само)... ти като живееща и работеща по-немски маниер и съответно получаваща немско възнаграждение и прочие не си ли съгласна че немците или който и да е други са си извоювали тези заплати и стандарт на живот и то не с марморене и плюене по-форуми и седянки? Да вземем само за пример едни "марзеливи" гърци или който и да е други. Имат хората проблем излизат всички заедно на улицата и не мирясват докато не получат това за което се борят. При нас как стоят нещата, излизат даскалите на протест, полувина държава ги уплюва - нестига че нищо не работели, ми и големи заплати искали... после пък излизат полицайте на протест, айде и те под ножа - нестига че корумпирани ми пари ще искат, и така с всички отрасли, защото максимата "не е важно на мен да ми е добре а на вуте да ми е зле" важи с пълна сила! След това на дневен ред идват управляващите, за тях е ясно не чинат, само крадат и си пълнят гушата, пък ние пак ще си бъхним по-празниците и то за без пари. Мили "трудещи се" кой са управниците, не бяхте ли вие тези който ги избрахте, и не са ли представителна извадка на народа или някой друг ги избира докато вие се трудехте в кафета и чалготеки! Вкрайна сметка не зависи ли от "всички"вас те да не пипат в кацата с мед, ама не е луд тоя де яде баницата ми тоя дето му я дава. Така че не се жалвайте че Кауфланд или където и да е другаде искат да се бачка, защото ако хладилника ти е празен и децата ти са гладни няма да те интересува Коледа ли е какво е, а ще бачкаш и на двойни смени и за по-малко пари. Докато се не промени този манталитет - да се чака наготово, да се чудим как да прекараме другарче, само да се плюе и прочие... това ще се сърба, защото това е надробено и продължава да се дроби. Хайде ходете сега ме плюйте и оборвайте, това няма да промени нормите и заплатите в Кауфланд!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 425cbb2a4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Подкрепям Лола, не само защото съм немски възпитаник с немска култура на работа.
Съжалявам, но немците са там, където са, защото работят и гърците са там, където са - защото НЕ работят, а само знаят да протестират и да искат - откъде? Ние сме там, където сме, защото ни крадат, но в България има много мързеливи и много работещи хора. Средно положение сякаш няма.
И на Запад Лидл (Кауфланд) плащат много малко за нискоквалифициран труд. Изобщо - който е ниск квалифициран трябва да знае, че е заменяем на пазара на труда. По принцип, този тип работа всеки здрав човек може да я върши - от 16 до 65 години. Конкуренцията значи е убийствена.
Който учи и се специализира в някаква област, става сравнително ценен и уникален на пазара на труда. Един инжинер не можеш туко-тъй да го замениш с друг, не че ще намериш втори специалист... Така става, че в условията на пазарна икономика на пазара на труда, хората получават различни заплати за единица труд. Да не говорим, че с един час трдуд един инжинер може да създаде повече БВП от един ниско квалифициран за цяла седмица....С едно свое решение, взето за част от секундата един мениджър може да създаде повече БВП от един ниско квалифициран за 100 години. Колко ниско квалифицирани трябва да работят, за да създадат толкова например, колкото Стив Джобс за един час“ - може би цял град в Китай...знам ли.
За съжаление на нискоквалифицираните хора, както и на доста по-мързеливи люде, комунизмът като система се срути и днес лекарят печели повече от шофьорът на такси, а който не работи, няма какво да яде.
Кауфланд, не отричам, има много строга политика към трудещите се, но такъв е животът - алтернативата за тези хора е безработицата. Евала на авторът, че се стреми към работа. После, ако не ти хареса можеш и да напуснеш, но имаш стаж и трудови навици.
Ще разочаровам действително много, но заплатите за нискоквалифициран труд и на Запад са точно толкова, за да ти стигнат да покриеш разходите си за живот изобщо. Нито евро повече. Нито евро по-малко. Явно са пренесли политиката си и тук, само че на български стандарт - клиентелата е българска, цената е българска, доставчиците, наемите български, редно е и заплатите да са български, или? Но искаме немско качество като пазаруваме, тогава ще трябва да работим по немски...в България на български заплати, за да не станим Гърция, а една малка Германия един ден, защо не?
А.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 08d43f3aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   "Номер 6 или 10 съм по-избор на клиента. Към Лола( и не само)... ти като живееща и работеща по-немски маниер и съответно получаваща немско възнаграждение и прочие не си ли съгласна че немците или който и да е други са си извоювали тези заплати и стандарт на живот и то не с марморене и плюене по-форуми и седянки? "
Мили номер 6 или10 както искаш... немсците са най-мърморещия народ в света, те просто си недоволстват ей така заради идеята ;)
Лола

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 425cbb2a4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Лола, източно-германцита са мърморковци, не цялата нация. И те като нашенци са минали през училището на комунизма и част от тях чака да дойде Хонекер и да им раздаде по още 500 марки и по банан за „добре дошли“
Иначе, ако решиш да си мърморко, винаги можеш да намериш причина. Да ми се дават обаче гърците като пример е гротескно. Те могат само да са антипример, българите сме им за пример - каквото имаме, сме си го изкарали, няма подаръци от Големият западен брат. Ако не си помогнеш сам, и Господ не може да ти помогне, а аз не познавам, някой, който си е помогнал с неработа и тропане с крак „Искам, искам, искам“.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 08d43f3aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   17, вече 7 години, т. е. през цялото време откакто съм в Германия, живея в западната част и общувам основно с западно германци. И ще ме прощават, но те си мрънкат.
Лола

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8e63795c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   А., моите уважения, но от 3 години живея в Гърция и се преродих, откакто дойдох тук. Мога много да говоря по темата с какво гъците са повече от българите, но ще се отклоня много. Не казвам, обаче че във всичко са по-добри. По-важното е, че стандарта на живот е дооооста по-добър от този в България.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 425cbb2a4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   19, моите уважения, но със заеми и баба знае - за сравнение - най-скъпо продадената хай-тек компания в последно време е Скайп - за около 2,5 милиарда долара ако не се лъжа...това за „братята“ гърци са нищо пари - те ги изяждат и изпиват за 2 седмици.
Вярвам ти, че си се родила там, но ако останеш там, яка ти гъзинка. Над 3000 гръцки фирми са се пререгистрирали в България. На работещите гърци им писна от тази (псевдо)държава.
Българите може да живеят бедно, но са си изплатили комунистическите дългове, когато доста хора пак се раждаха, благодарение на заетите пари от Парижки и Лондонски клубове...
И гърците няма да се измъкнат, спокойно. Българите песен могат да пеят за МВФ, но това е зад гърба ни. Оставиха ни нашите родители една бедна държава БЕЗ ДЪЛГОВЕ. Гърците ...ами оставят една сравнително бедна държава с изкривен манталитет ...и през 2020 г. 465 МИЛИАРДА дълг. Никога не могат да го изработят с тяхното сиртаки. Ще им го опростят ли?
Ха-ха-ха, няма такова нещо, ще ги купят за жълти стотинки и ще ги научат да работят. След по-малко от 5 години не само ще сме ги изпреварили по стандарт но и по инфраструктура...и представяш ли си - без заеми и без сиртаки по площадите, а по български - с проста и чиста работа.
А.

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8e63795c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   А. пак съм аз. Незнам какво ще стане след 5 години и не ме интересува ни най-малко. Знам само, че сега живея добре, ако стане така, както казваш, ще се преместя в друга страна, където да живея по-добре. Не разбирам хората, които си стоят в България и чакат ли чакат тя да се оправи, а пък животът им отиде в чакане и мизерия. Не визирам теб. Всички ти знаем автобиографията.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 425cbb2a4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   21, радвам се, че си доволен и щастлив човек...
Аз не си избирам държавите по това, което можели да ми осигурят, просто отивам някъде, където мога да работя, да творя в областта си, да се уча... и да науча - това никога няма да бъде държава като Гърция, защото в там работещите хора нямат елементарни условия за работа, докато не работещите... ами те скоро ще разберат, силата на българската поговорка „Който не работи, не трябва да яде“...
Иначе, правилно - светът е отворен, и аз не разбирам хората, които мърморят, а си стоят, където са - не само за държава, говоря тук за работа, семейство, жилище... всичко. Човек винаги има право на избор. Който не го упражни, сам си е виновен. Тук приветствам хора като авторката, това е начинът да промениш нещо и да изплуваш от лайната-работа, работа, работа
А.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 21813e9bb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   21, с миене на чинии или с гледане на старци живееш по-добре?

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8e63795c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   23, не уцели, пробвай пак :)
от 21

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 0f5ad09eb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Ходих мина интервюто и ми казаха, че след седмица ще ми се обадят, майка ми ме чакаше нейна колежка работи в Кауфланд и на нея и казали, така и след седмица ис е обадили и започнала работа...
Аз искам да реда продуктите някой може ли да ми каже дали се остава след работно време

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: bd5516f04d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   То да не е концерт пожелание,където те турнат.Хубаво,че не те мързи,като гледам душиците които подреждат стоките къде бачкат в Пловдивския кауфланд как хвъркат

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 2851b88c04
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Да остава се след работно време. по принцип никои не може да те накара да останиш до по късно но ако искаш да се задържиш ще трябва да оставаш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 20 дни
hash: 433e056393
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Здравейте! Подадох молба за работа в Кауфланд и след една седмица ми се обадиха и ми казаха, че молбата ми е одобрена успешно. Извикаха ме на интервю и после на обучение (пробно). Аз подадох молба за Служител-Аранжор, а те ми казаха, че ще работя съвсем друго.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 568ca394f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Номер 2, не съм съвсем съгласна! Когато е постъпвал на нова работа моят приятел винаги е казвал какви пари очаква, какво не му харесва и че се налага да отсъства понякога, понеже свири в група! Не са го върнали от никъде, винаги е имал респекта на шефовете и са го молели да не напуска! Ако се държиш като плужек, най-нормалното нещо е да те настъпват непрекъснато!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 51fae74816
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   29, как така свири в група? Той да не е някакъв тинейджър, та се занимава с глупости? Кой нормален работодател ще търпи такъв човек?

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 568ca394f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   30 - тийн е, да. От около 30 годишните. Да правиш нещо, което те кара да се чувстваш щастлив е най-хубавото нещо и е далече от глупости. Глупости в приятните неща виждат единствено тесногръдите хора. Кагато си цениш персонала и възможностите му и отношението и заплащането са адекватни. Може би трябва да се запиташ защо Ти не го получаваш, та чак ти се струва невероятно....
Катрин

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5dd69c25ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

32.   От какво се притесняваш? Няма да те изпитват и няма да ти задаван въпроси, които не знаеш. Най-вероятно ще те вземат ако се държиш съвсем естествено и нормално.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 6d1233022f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Аз също сам на 19 и първото ми интервю бе за работа в McDonalds. Също като теб и аз се притеснявах, но се оказа, че е било напразно. По принцип само одобрените кандидати с техните СВ-та се канят на интервю, затова не трябва толкова да се стряскаш-щом те викат, значи са те харесали.
Лично мен ме интервюира едно момиче. Седна срещу мен и направо започна да ми обяснява всичко за длъжността, смените, заплащането и т. н.
Въпросите бяха по-скоро от типа-защо искам да работя там, дали мисля, че мога да се справя и предпочитаната от мен смяна.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1f199f09ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   някой можели да ми каже какво е заплащането. В централният склад на Кауфланд в с. Стряма до Пловдив

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 8351bb0d9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Около осемстотин лева на месец - чисто

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 771d647d58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   калфланд - не отиваите на работа там лъжат те
давати договор почваш работа и на 8 ден те махат не ти казват за какво.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 008772f826
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   № 38 това, че не си знаеш правата, си е само твой проблем!
Дават ти договор-прочете ли го преди да подпишеш?
Махнали са те на 8-ия ден, а в заповедта за освобождаване какво пишеше?
Като те лъжат, пускаш сигнал в инспекция по труда!
И винаги ако смяташ, че си неправомерно освободен, можеш да заведеш 1 дело, като воденето му е безплатно за служителя, ама ти това не си го и чувал нали?

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 262046760d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   Кауфланд е немска фирма. Да така е. Но я елате в Германия да видите дали работятя по празници. Дали работят в неделя. Дали взимат като заплатите в България. Просто това го правят Българските мениджъри. В момента съм в Мюнхен Кауфланд тук не съм видял. Но Берлин има доста, бил съм и в други градове в Германия. Просто не сравнявайте немски магазин с български. Няма нищо общо.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: faae258c69
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   40, в Германия работното време е ограничено от Законодателя под натиска на църквата. Ако отидете в магазин там, ще забележите, че персоналът е 2-3 ПЪТ по-малко и прави същата работа. На който не му оттърва, да си стои у дома. Никой насила не те кара да работиш

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d85d4f3e07
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   аз пък искам да сваля една касиерка в Кауфланд .но не знам как.ако и подаря картичка и вътре напиша че я харесвам и искам да я поканя на среща -как ли ще реагира.ще опитам и ще разбера.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a9f6a48cc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Общо за 2011г. от джобовите на българските потребители в касите на чуждите вериги за влезли 2 млрд. 894 млн. лв.
Оборот за 2011г. на българските граждани в чуждестранните търговски вериги в България:
- Кауфланд (Германия) - 821 млн. лв.
- Метро (Холандия) - 728 млн. лв.
- Билла (Австрия) - 454 млн. лв.
- Лидл (Германия) - 372 млн. лв.
- Карфур (Холандия) - 209 млн. лв.
- Пикадили (Белгия) - 185 млн. лв.
- ТМаркет (Холандия) - 125 млн. лв.
Бедният българин храни богатите холандци, белгийци, германци и австрийци! И тези с тъпите коментари за немския стандарт в кауфланд да си ги заврат там където слънце не изгрява

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: faae258c69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   номер 43 - виждаш ли, а българите нямали пари!
Сега сериозно - що за глупости са това? Свободна пазарна икономика сме, ще купуват хората, където искат. По същата логика могат западните държави да почнат - в джобовете на българските гастарбайтери са влезнали еди колко си милярда...
„Бедният“ българин храни себе си като купува евтина и сравнително качествена храна. Преди да дойдат тези вериги у нас бяхме зависими от цените, определяни от няколко наши мутри, сега пазарът е по-свободен и да не забравяме, че повече от 80% се държи все още от малките магазинчета.

В днешно време всички държави печелят от общия и свободен пазар в ЕС - капиталът иначе няма граници, нека се радваме, че сме го привлекли. Никой няма да инвестира парите си без печалби - добре е, че печелят
Друг позитивен ефект е, че създават работни места с платени осигуровки и на трудови договори, докато малките квартални магазинчета работят в сивата икономика.
Има и предимства, и недостатаци на всяко нещо, разбира се, но да печели някой не е престъпление.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b38d817416
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

45.   Така и не разбрах каква е заплатата за месец работа в Кауфланд в Пловдив....?

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f6efb956bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   1500€ заплата в "Кауфланд"Германия от 22:00 до 6:00 платени осигоровки и данъци, бонуси и т. н... Няма място за сравнение.. :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b38d817416
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Не ме интересува Германия а в България колко плащат на месец в Кауфланд-Пловдив...? Ако някой знае дее...?

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 770fa720f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   Ако те е поканила В. Д. НЕ си прави труда да ходиш.

 
  ...
преди: 9 години, 29 дни
hash: 1177395a28
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

49.   До номер 44 ако си мислиш че тези вериги плащат данъци на България много се лъжеш ,те не че не плащат данъци ами и крадът ДДс от България за милиарди левове поради простата причина че са тук!Знаеш ли че Била е обявила че магазините им работят на загуба и не плащат данъци?А вносните им боклуци който минават граница се водят между складови стоки и не плащат ддс ,това си е чиста кражба от държавата която ощетява мен теб и всеки в тази държава без играчите по веригата разбира се !Но простия човек си мисли аааа те са немски и честни а всичко българско е лошо и лъжливо!Какво изнасяме ние за Европа ?Държава която само внася а нищо не изнася е обречена на мизерия ,правете си сами сметката

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: d45af1cc5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   Привет! Току що кандидатствах онлайн за непълно работно време. Мога да кажа, че повечето от написаното е вярно, тъй като най-добрата ми приятелка работи там на щанд месо и ми разказва непрекъснато. Това са - честите смени на преки шефове и различния подход на всеки от тях към работата, съответно графика. Нивото на повечето персонал е с ниско АйКю, има простащини и интриги, макар и на тези ниско квалифицирани длъжности. Намаляването на персонала е тенденция от година насам и работата е много и често тежка. Демек - малко мъже се задържат. Но - след 3 г работа заплатата й се увеличи значително, взима бонуси, плащането е навреме, болнични, когато поискаш и другите екстри, които са описани от фирмата са реални. Та, смятам да се пробвам за 4 часа

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker