Работа за срамежливи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Работа за срамежливи
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 1138 пъти
Здравейте, бихте ли ми препоръчали някаква работа, която да е подходяща за срамежливи хора като мен? Търся някаква работа, в която се говори/ общува по-малко. Благодаря ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 97ba47f495
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   ММА боец

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: de6d82e22a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Разпоредител в Мол Галерия може би в кино :). Интересна работа е ако нямаш опит и искаш примерно по час да ти плащат.

В Бургас в мола за синема сити мисля че плащат 4, 28лв на час колкото изработиш по-добре повече пари, но тази работа е за млади хора без опит и като цяло да си между хора дет се казва. Реално нищо не правиш, но имаш ангажименти след като си тръгнат хората от филма има да чистиш ако е мръсно.

Като цяло това е, но мисля че където и да си може да работиш по 4-6-8-10 часа колкто искаш защото е почасово. Бих казал най-добре 6 часа няма смисъл повече от 8ч ако сега имаш семейство и зависят от парите ти там и 8-10ч е целта.

Ако си млад човек не бих казал че трябва да се престараваш толкова намери в мола има добри оферти за работа може и да продаваш дрехи или билетчета и мн други работи без да се говори много.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3583a2c217
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Можеш да потърсиш и малки хотели в градът ти, с малка посещаемост. Обикновено и персоналът не е голям там. Но като цяло не съществува работа, която ще ти даде "време" да се отчупиш сред хора. Трябва с "рогата" напред да встъпиш и да се учиш в движение.

На работодателите не им дреме особено дали си срамежлива. Искат да вършиш това, за което ти плащат. По-добре чети информация как да се държиш по време на интервю, въпросите, които ще ти зададат. Подготви добро CV. От там на сетне като те наемат някъде, ще се научиш как да комуникираш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ca085afab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Човека е срамежлив, а Н1 му казва да стане ММА боец, където ще бъде гледан от стотици/хиляди души докато се бие и той ще е в центъра на вниманието/прожекторите/светлините, защото всички са отишли да го гледат, където или ще победи или ще бъде победен или нокаутиран. Представи си на срамежлив човек как ще му се отрази да бъде нокаутиран/събмитнат/победен пред хиляди хора, а ако го има и в интернет пред много повече. Н2 пък му казва да работи в мол, където е претъпкано с хора всякакви 24/7, аз даже трудно се сещам за по-пренаселено място от мол. Моя съвет е да търсиш някаква работа от вкъщи. В днешно време има такива, аз също в момента си търся работа и на ден преглеждам адски много обяви и видях много такива. Има много работа от вкъщи на компютър, като повечето те задължават 1 месец да си при тях на обучение присъствено и после можеш да минеш от вкъщи. Така няма да има от кой да те е срам, а комуникирането с хора/колеги ще е през телефона или вайбъра и предполагам няма да се чувстваш толкова неловко. Кол центрове предлагат такава работа. Ако разбираш компютрите се ориентирай към тях. И там има комуникиране с хора/колеги, но е по-малко, работите са добре платени, особено програмистите. Но като цяло за това се сещам, повечето работи си искат комуникиране с хора/колеги и то доста. Ако имаш време и желание понаучи как се монтират/едитват видеа като тези на youtube. Много от тия дето качват клипове в youtube са много зле с монтирането и едитването и дават добри пари на хора да им свършат тази работа, както и правенето на thumbnail-и. Другият ми съвет е, ако не си търсиш работа на пълно работно време почни някъде на 4-6 часа. Особено, ако ти е първа работа. Добре ще ти се отрази, защото е много гадно, когато не си работил никога и директно почнеш на 8-12 часови смени... Например вчера видях обява за Еконт в София, на 5 часа работно време за разносвач заплата 1200-1500 чисто. Тук вече трябва да можеш и да шофираш и ще си има контактуване с хора доста, само за пример ти го давам. Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1d393debf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Работа в производство.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ca085afab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От Н4 до Н5 - lol, абе вие сте опасни. Ти изобщо знаеш ли какво означава срамежлив? Човекът си търси работа в, която няма да е постояно сред много хора. Аз съм работил в производство и никога повече няма да повторя тази грешка. Та там е пренаселено с хора, където и да се обърнеш. Като излизат на почивките да пушат и да си говорят отвън също е дармадан, поне 30-40 човека са в същото време отвън и стават яките клюки и глупости. Не случайно там работят предимно жени, защото на тях им се отдава да са като змиорки и да се обсъждат и нападат. Сигурен съм, че обстановката им харесва, макар и да не си го признават. До автора, слушай който искаш, ама тия пичове Н1, Н2 и Н5, ако ги послушаш и почнеш такава работа каквато те ти казват ще видиш кой ти е мислил доброто и кой е пуснал коментар ей така без да помисли грам.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker