Недооцена в работата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Недооцена в работата
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 774 пъти
Здравейте приятели, бих желала да разкажа и аз своята история и да помоля за съвети приемам и критика разбира се! Благодаря на редакторите ако публикават историята ми, както и на тези които дадат отзиви и съвети. Ще започна от там че съм на 28г. живея в малък град. Започнах работа с голямо желание и мотивация в хотелския бранш като камериерка, като се имаше предвид че съм с Висше образование, но тази работа що годе ми се видя различна а и тъй като исках нещо ново да пробвам се съгласих да ме вземат след разговор с началството. Първите два месеца бяха безпроблемни, но третия ми и последен месец беше Ад! Още към края на втория месец мениджъра ни започна да се държи арогатно с мен ходеше и питаше как се справям колежките които бяха на високи позиции, не ми е ясно защо се допитва до хората а не вижда и преценява сам? Започна да се държи троснато с мене, което ми подсказа че не ме е харесал, но може би там имат намеса и други колеги с разговор към него. Засичах на няколко пъти и колеги да разговорят с него. В последствие ме извикаха да ми кажат че не се уж справям с работата и ще ме освобядат аз го приех нормално без да вдигам скандали, защото не съм такъв човек и исках всичко да приключи колкото може по-рано и веднага, а до сега нямаше оплаквания реално погледнато. Станах ли жертва на експлоатационен труд и правилно ли е че ми прекратиха договора преди 6м.? По-принцип като цяло не съжелявам че ме махнаха аз видях че това не е моето място нито среда за работа, но реших да изчакам поне до 6м. и тогава щях да се махна сам, но просто че чувствам недооценена и все едно се подиграха с труда ми. В общи линии това е историята!

Нежно цвете 28г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: c97acd72f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   За да се задържиш на едно работно място дълго, зависи най-вече от старите работници. Ако ще да си най-големия некадърник и скатавкаджия, ако успееш да им спечелиш симпатиите пак ще задържиш. Нормално мениджъра да се допитва до други колеги, и най-вече старите работници. Той не работи директно с теб по цял ден за да преценява. Някой , доброжелателни, , колеги са те, , сготвили, , И мен ме бяха, , сготвили, , така в една фирма. Имаше двама стари работници мръсници и расисти. Подковаха супервайзъра срещу мен и бях чао след два дена. След два месеца минах от там нарязах им гумите на колите и си имам самоуважението. Щом си решила да бачкаш като чистачка отвори си фирма. Пак можеш да вземеш да чистиш и хотели. Вече ще се гледа с друго око на теб. Няма да си зависима от мнението на старите рабтници за теб, а ще работиш директно с шефа. Ще можеш да си подбираш клиентите. Ти ще решаваш, с кой ще работиш и с кой не. Вече ще си предприемач, а не слуга на някой.

Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 7f2483cb41
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Бойкотирайте ги тези мутри и не им наливайте вода в мелничката. Хванала си се да работиш камериерка за 800 лв. при селската мутра и те е употребил. Хващай си чантата и ходи да работиш в белия свят. Нека внасят туземци родните експлоататори

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: e73913d891
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Изобщо да не ти пука. На мен ми е било гадно, защото работата ми беше висококвалифицирана и се толерираха мързеливците, а аз опъвах каиша. Накрая на тях им вдигнаха заплатите, а на мен не и шефа ми се опитваше да ме съботира да не напусна, но и аз го бях решил. Сега не бих казал, че съжалявам, защото се налагаше.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 43ccb01987
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Малко е странно да са те нарочили като се има предвид, че хотелският бранш изпитва недостиг на хора. Едва ли старите работници са искали да те махнат, за да вършат и твоята работа. Ако си си вършила качествено работата, остава вариант да си конфликтна или все с претенции, а такива никой не иска.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9e306f4311
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката:Благодаря на всички!

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 8feb9cbcb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ние от къде може да знаем дали наистина си се справяла с работата? Нали си вишист, не си професионален чистач и нямаш опит като такъв? Имаш висше образование, а не знаеш какво пише в договора ти ли, не можеш да си направиш труда да прочетеш, че до 6-тия месец си на изпитателен ТД и ако не са доволни от теб може да те освободят, когато си искат. Нали си на 28г., не си ли чела поне кодекса на труда. Какво си завършила изобщо? Имам опит с такива много 'работещи' хора, които никога не търсят вина в себе си, а винаги работодателя е виновен. Ами може пък да има оплаквания от теб от гости на хотела например. Като имаш висше си търси по-добра работа. Регистрирай се в бюрото по труда, защо ходиш да чистиш, като не умееш?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker