Как да стана известна личност над 30? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Как да стана известна личност над 30?
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 925 пъти
Вече съм над 30 години, но като слушам някои песни докато вървя из града си представям, че ме снимат камери и фотографи. Е в една от тях се пее точно за голямата слава, снимки в списания и по афиши.

Късно ли е да стана актьор и модел на тази възраст, много съм младолик? Виктор ергенът все пак стана звезда на горе-долу моята възраст. А и за мен славата е основна цел. Мислил съм за собствен бизнес, но не толкова заради повечето пари, а просто ако се видя на корицата на сп. Мениджър примерно ще ми се е сбъднала детската мечта. А все още и по телевизията не съм се появявал в предаване.

Напуснах една работа със скандал, защото на тези офис длъжности само работиш да правиш фирмата богата, а дори не виждаш лицето си в рекламните материали на фирмата, там избират модели или актьори, които никога не биха се унижили да работят такова нещо в действителност. А и като актьор човек реално може да практикува всяка професия, наужким разбира се. Не случайно всички искат да са инфлуенсъри в днешно време, сигурно печелят една докторска заплата без особени усилия като хонорар за реклами.

А времето тече, младостта е само миг. Чудя се дали вместо да кандидатствам за офис длъжност в чужбина не е по-добре просто да пратя снимки към агенция за модели там? Разбира се като науча добре местния език бих искал да стана актьор, но на първо време да гледам билборди с моя лик би ми било супер вместо да се гърча в някакъв офис без едно "Благодаря! ".

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 39445a608f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Качи клип, в който твърдиш нещо скандално и немислимо, нещо, което ще ядоса всички, и славата ти е в кърпа вързана. Сутрешните блокове веднага ще те налазят. Е, може и да те ступат напът за там, но целта оправдава средствата. : D

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c6ed4ec335
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   След 30 е друго вече... Може и да можеш... Ама колко човека можеш и с какво да ги привлечеш? Ето например Цанов стана свръх известен за кратко време и малко жени ще му откажат, малко телевизии ще му откажат да го вземат на супер висока заплата и където поиска там ще е успешен. Но можеш ли и с какво? Да станеш като него...

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5d29333217
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Вече е лесно да станеш известен. Най-лесните и бързи начини за това са два:
Първи - да се правиш на клоун и да вършиш простотии, хората да те имат за тъпак. Тогава ще натрупаш моментално слава. Трябва ти един тик-ток профил, в който да качваш простотии, скечове, да имитираш интересните на деня, да се скараш с някой по-популярен от теб и за 5-6 месеца си станал звезда. После идват рекламодателите - ще рекламираш кремчета, тоалетна хартия, разни хазартни игри, ънбокс кутии. Ако си достатъчно находчив, ще направиш мърчове, ютуб канал и ще почнат и сериозните рекламодатели. Ако си достатъчно находчив ще напишеш и книга и един онлайн курс, който променя животи. Ама това, ако преди това упорито си работил 1 година- година и половина. Българският Форбс редовно класира инфлуенсъри, тъй че може да започнеш от това списание, за да стигнеш до сп. Мениджър

Втори вариант - ако изглеждаш добре, хващаш някоя инфлуенсърка, плащаш и една екскурзия, правите си куп снимки, да те тагва навсякъде, по сторита, публикации, случайно на стори споделяш скрийншот, в който най-долу от галерията ти се вижда чепа и става скандал. Моментално привличаш гей аудиторията, почваш със снимки по бански, с еротичен характер и намекваш, че си Би. И после пак идват рекламодатели, ти им взимаш парите и трупаш популярност. Ако имаш някакви знания, правиш маркетингова агенция и яко работиш. Тогава имаш шанс за сп. Мениджър.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: a2abb1d69b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   В Youtube имаш поле за изява колкото щеш.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 01aa00e6e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   ти си застаряващия младеж, който иска инфлуенсърка нали

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 6dea096ea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   А в наши дни е лесно, правиш простотии, качваш ги в Тик ток и си готов. Е, вярно, ще си известен като "оня ид... т", но ще си известен.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 33315e5aed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Човек... известността може да бъде самоцел на някое 10 годишно хлапе, после като се осъзнае, ще иска да ПРАВИ НЕЩО, което харесва, пък ако е в публичната сфера известността ще е следствие.
Осъзнай се.
Иначе, вероятно можеш да станеш разпознаваемо лице и след 30, но трябват умения или да нямаш срам, за да се направиш на дебил в социалните мрежи. Едно от двете.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker