Обсебващите колежки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122779)
 Любов и изневяра (30156)
 Секс и интимност (14526)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Обсебващите колежки
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 974 пъти
Здравейте, искам да попитам как се справяте с обсебващите колежки. Тези говорещите и смеещите се силно. На които целият офис слуша разговорите по телефона, които често пускат високоговорителя, защото така им е "по-удобно". На които целия офис слуша по няколко пъти в пълни подробности проблемите в работата. "Той т'ва каза, аз онова отвърнах... " и така цял ден. Или пуска разни песни пт на баба ми времето - като на Бойка Дангова, например. И никой не й прави забележка. Аз вече просто не издържам, само на една да се чува гласа. Тя всичко знае, с всичко е запозната. Почнем нещо да говорим в почивката, тя прекъсва говорещия и започва да дрънка. Доста по-голяма е от нас, над 50г е - ние на по 26/7 дойде последна, но открито иска да командва, защото е "лидиер и диплумат", както се изразява. Аз съм много спокойна и не давам вид че се дразня, просто я игнорирам. Утехата ми е че след месец си давам предизвестието. Но ако и на новото работно място има такава ще се гръмна. Чудя се дали да не търся нещо от вкъщи да работя и само два-три пъти в седмицата да ходя до офиса. Сега съм спокойна, защото съм млада още, ама след време... Не искам да съм с разбити нерви заради хахвви колежки. То по-добре интриги, отолкото такова чудо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9eb760fece
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Мъж съм, в офиса преобладават жени по на възраст. Сутрин тръгвам с настроение и влизайки от вратата една колежка ни осведомява кой е починал в града, на кого е рода, от какво е починал, как изнасяли ковчега...
Друга работи и мисли на глас. Чете имейл, оф таз ко иска. Оф туй как беше, говори високо, смее се, говорят за манджи, клюки от града и пр. И това е когато се опитваш да се концентрираш, когато не можеш дори мислите си да чуеш.
Навсякъде ги има.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: aa1e3f017f
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   И аз ппадах на хахави колежки. Имаше една дърта колежка. Която първо мислех за печена. Но после рзбрах, че е ми е говорила зад гърба колко по - добре работила от мен. И се държеше с мен неуважително се едно съм тъп и некдърен. Тя и пиеше на работа. И другите не я хващаха или си затваряха очите. През повечето време дърдореше простотии и беше много дразнеща. Изключително проста жена. А и беше лицемерна постоянно говореше зад гърбовете на хората.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 5cd75d2bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Купете си слушалки с активно шумозаглушаване. Пускате си музика, която ви харесва, пък около вас ако ще и бомби да падат.
Подобни шумни индивиди обикновено го правят за да привличат внимание. Ако не им се получи след известно време се кротват и спират да досаждат.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d5c286f121
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Не визирайк никой конкретно, обърни се към шефа ти и кажи, че е много шумно и това пречи на работата и концентрацията. Като някоя си песни високоговорителя ясно кажи, че ли го изключила и говори по-тихо, не ни се слушат разговорите те. Това е мода в България, да се говори високо, да слушаш разговори пълна простотия, но рибатаэсе вмирисва от към главата, ако шефа е на мястото си, това няма да е така. Сигурно имате срещи, открито повсигни въпроса без имена и обвинения, акцентирай, че имаш нужда от тишина.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 03c33dd4e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Търси си друга работа, просто е, игнорипаи такива хора, слагаш си слушалки, поне няма от какво да се безпокоиш, защото знаеш как са нещата при нея, на театър като играят тогава е страшно, интригите са по зле също, защото водят до от хубав на лош живот.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8747514d2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Така е по фирмите където са много хора. Единственото спасение е просто да работиш в по-малка фирма с по-разбрани хора, да започнеш свой бизнес или да станеш преподавател в университет примерно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3d5cbbbd69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Ние сме в малък колектив и от други ден идва нова колежка беше първо няколко дни пробно да се запознае с работния процес. Засега демонстрира голямо самочувствие, което за съжаление се оказа без покритие и е страшна лепка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker