Гадния шеф искаше секс! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Гадния шеф искаше секс!
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 4930 пъти
Работих едно лято при него. В началото се държеше съвсем нормално. После разбрах, че ме бил взел на работа не за друго, а точно затова. Последният месец започна да ме сваля. В началото на бъзик, после на сериозно. Не ме е докоснал слава Богу. Но идваше и ми говореше постоянно някакви неща, особено като се напие. Един ден му викам:
-Днес не съм добре.
А той:
-Един секс с мен и ще видиш как ще се оправиш.
И някакви такива.

Много ми стана противен и напуснах.
Това ми беше първата работа. Не знам как е нормално да реагираш в подобна ситуация. Направо не ми се започва работа. Постоянно получавам неприлични предложения и предложения за работа срещу секс. Защо все на мен. Не се обличам и държа предизвикателно-напротив. Дори съм срамежлива и не съм много разговорлива.

Може би не трябва да обръщам внимание, но това ме обижда много. Чувствам се като долен парцал, който всички искат да употребят. Те не гледат на мен като на човешко същество, а като на... срам ме е чак да кажа...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8f4d73e079
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре си направила като си напуснала няма некви боклуци само да ни зползват нас жените!!!!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a576123876
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добре си постъпила, като си напуснала!
Тони, 20 г.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 9401b66fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Никога не съм изпадала в подобна ситуация, но мои приятелки са ми разказвали. Вероятно си подбираш такива работодатели. Може би и образованието ти е такова, че кандидатстваш за неквалифицирана работа, в малки фирми, в които споменатите разгонени пръчове са собственици? Помисли си, кое е било общото между тези мъже, които са ти предлагали секс срещу работа.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 76d3b658e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има страшно много такива.От години се сблъсквам с наглостта на мъжете,дори и по телефона.Един тип изби рибата,като на моя обява,че търся работа,почна директно с анатомичните особености на тялото си,най-вече под кръста...
Онези работодатели,които първо започват да питат колко тежиш,колко си висока,как изглеждаш,омъжена ли си и имаш ли деца,категорично имат планове за секс.Не би трябвало да ги интересува как изглеждам,а какъв е опитът ми в професията,която ме вълнува.И дали мога да изпълнявам задълженията,които се изискват от мен.
В последните години се случва да попадам по телефона на един особен тип,който започва разговора по един и същ начин,но тонът и начинът,по който говори,е особено унизителен и най-вече заповеднически,нетърпящ никакво възражение-"можете ли да почнете веднага работа,след 1 /или 2-3 часа/ми трябвате".Разпитва задълбочено за връзка и дори лични данни на мои близки.Задаваше въпроси за наемателя ми/младо момче/,как се казва,адрес по лична карта и дали имам връзка с него!ЖЕНИ,ПАЗЕТЕ СЕ!Този тип не търпи отказ,настоява на своето си,държи да се почне работа веднага и тонът му е повече от настоятелен.Може и мошеник да е,кой знае.Преди време си търсеше жена за детективска агенция,сега преди седмица пак попаднах на него-търсеше дистрибуторка с личен автомобил във вестник Позвънете в началото на ноември горе-долу.И така 3-4 пъти за 2-3 години попадам на него.Яд ме е,че не пазя телефона му,но едва ли е един и същ-звъня от друг номер после и аз не му вдигнах.
За повече подробности/стига да ги помня от миналите пъти.../ питайте,ще ви отговоря,защото ще следя темата и искам да предпазя други,които може да се излъжат.Аз не посмях да отида на уреченото място за "работа" след 2 часа.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c444a04c2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Виж като не щеш се праиш на будала. като ти намекват нещо такова просто го пускаш покраи ушите си или се праиш на неразбираща

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: b6dbab3693
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Нормално в наши дни.... липса на добродетели, вяра, възпитание... време на дивашко забогатяване, загуба на всичко човешко.... жалко.... просто се пази от подобни... има и нормални хора все още... слава богу...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 18b35e128a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма общо с темата, ама просто ми мина през ума като прочетох: Как пък един път шефката не искаше секс?

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 20b67bc4ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Абе 3 дали е образована или не дали е малка или голяма фирмата не е от значение. в малката фирма ти казват направо, в по голямата фирма му викат работна вечеря. пък ако е крокозъмбел с висше образование или средно мислиш ли че някои ша я потърси.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7b86eb5455
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Да си призная че и на мен ми се случва често да не кажа постоянно, но слава богу не с шефа а с колеги много по възрастни от мен с разлика да речем 10 - 15 години, ами странно ми е как пък не ме попита някой младок на моята въраст ами все такива, а не съм някоя нафукана и отракана, срамежлива съм и ми става хипер неудобно от такива коментари, но в днешно време се налага да слушаме какви ли не простотии... добре си направила че си се махнала, защото можеше да свърши зле за теб, моята най - добра приятелка беше изнасилена от шефа си който избяга в чужбина и сега дори не може да го осъди, не че системата би направила нещо, но поне опит... успех и дано не ти се падат повече такива олигофрени

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: b9fe1911f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Стойте си дома тогава и никой от вас нищо няма да иска. :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7fbab8e324
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не е нормално работодателя да се интересува от неща несвързани с работата. Личните въпроси нямат отношение към работата. В САЩ дори се зачита за неправилно при кандидатстването за позиция да споменаваш например „лични интереси“ или „други интереси“, които нямат отношение към работата, а и работодателят няма право да пита, не е легално.

В Западна Европа по принцип предпочитат при кандидатстването се зачита за хубаво да споменеш съвсем кратко за други интереси, като идеята е, че все пак те искат и човек, колега, не само служител и искат да знаят, че може да се комуникира с теб и в човешки план. Това е въпрос на обичай и двете имат логика.
Но задаване на въпроси с откровен личен характер и особено интимен, не може да бъде легално.

В България има закони, които защитават от сексуален тормоз, но каквато ни е гнила системата, наистина да напуснеш си остава най-прякото решение.
Аз лично бих посъветвал жените да не си мълчат за това. Това е голям проблем и трябва да се вдигне шум около него и да има някакво спокойствие за хората на работното място.

В САЩ 25% от жените са жертва на сексуален тормоз на работното място, като една значителна част не са потърсили съдействие, защото не са смятали, че щв има ефект. А САЩ е буквално побъркана страна на тема сексуален тормоз и имат много сериозна система. В България нищо чудно почти всички жени да са жертва и почти никоя да не е потърсила помощ. Това е проблем с огромен размер, но нищо несе прави по него, дори не се споменава открито.

Между другото, има и мъже жертви на сексуален тормоз. Но това е дори по-брутално, защото те съвсем не смеят да си признаят. Те са доста по-малко, в голяма степен, защото жените шефове за сега са значително по-малко. Но независимо от пола, ако човек има власт, то вероятността да злоупотреби с нея и да се брутализира е доста голяма.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 36276ddb85
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Няма по страшно нещо от сексуален тормоз на работно място. 2 години директора на предприятието в което работих ме преследваше и торможеше. Стигна се дотам да ме заплашва, че ще ми отвлече детето. Звънеше ми в къщи през почивните дни, че има проблем и трябва веднага да отида в предприятието. Първия път се вързах и отидох, добре че в администрацията имаше охрана та успях да избягам навреме. Молби и заплахи се редуваха едно след друго. Накрая ми падна пердето и написах жалба до генералния директор в София, областния управител и комисията в парламента по защита от дискриминацията. Ебаха му майката отвсякъде, отидох при Антония Първанова, която беше в тази комисия и разказах всичко. После се оплакаха и други жени от него. Е за сексуален тормоз не го осъдиха, но му започнаха едни проверки, уволниха го дисциплинарно за злоупотреби и беше следствен в пловдивския затвор. Отидох му на свиждане, но не пожела да се видим. Много исках да му лепна една плюнка в лицето. В крайна сметка се отърва от затвора с рушвети, но се разболя и остана безработен. Що женички си отдъхнаха. В крайна сметка аз, за да се отърва от него напуснах и избягах в Пловдив, но и той бял ден не видя. Травмата си остава за цял живот, от тогава много внимавам, усетя ли такова нещо и бягам докато не е станало страшно. Не му мислете, бягайте, но така че всички да разберат защо си отивате. Направете го за резил и хич да не ви пука. Ако ви се занимава с бюрокрация обърнете се към комисията по дискриминация, уволнението ви е в кърпа вързано, но поне ще го направите за смях. Това му стига на изрода

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker