Нямам силни страни! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Нямам силни страни!
преди: 2 месеца, 20 дни, прочетена 806 пъти
Здравейте. Аз съм студентка на 21 години. Имам сериозен проблем. На никоя работа която съм работила до сега, не съм се справяла. С изключение на една, но напуснах поради здравословен проблем. Всъщност в началото, където и да започна се справям перфектно. Но незнайно защо после всичко оплесквам. Блокирам и това е. Не знам какво ми става и защо се получава така. Осъзнавам, че не е нормално. И все пак не съм мързелив човек. Старая се. В момента не работя. Не знам какво ще правя занапред. Струва ми се, че съм некадърна и май е така. Не знам дали ме бива в нещо изобщо. Не съм постигнала нищо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 892c2ecf2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Не бъркат само тези, които не правят нищо. Не се отказвай, старай се, бъди упорита и най-важното, учи се от грешките си и не ги повтаряй. Всичко ще се нареди.

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: a028996385
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Май е редно да си направиш собствен бизнес, където няма да имаш началник.

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: f5c2c6bbf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Спокойно, бе жена!

Ти си още много млада. Нали си студентка - сега си гледай учението и не мисли за работа!

Като завършиш - ще си търсиш работа по специалността. Там би трябвало да се справяш.

Освен това животът е непредвидим- може да срещнеш подходящия човек за теб и да създадеш семейство, да бъдеш майка...
И въпросът с работата да бъде на заден план.

Познавам две семейства, при който млади интелигентни жени(с висше образование) се омъжиха млади и вече имат по 3-4 деца, и си гледат децата и не ходят на работа. Но имат добри, свестни и работливи мъже.

Така, че не се тормози. Моли се и се уповавай на Бога!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: c687c3a941
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   На 21, докато си още студентка, просто подсъзнателно не ти се занимава с работа, за това и не се получава.
Предполагам, че като завършиш и си намериш наистина сериозна работа, нещата ще са по-различни.

Иначе за да може, да ти дадем правилните съвети, напиши какво си пробвала да работиш и какво разбираш под "да се обърка".

Това, което забелязвам с младите хора днес, включително и стажантите във фирмата в която работя - по някаква причина си правят гадни номера един на друг. Правят го младите на другите млади - никой от по-старите служители не би направил такова нещо, а и никой от младежите не би посмял да прави номера на по-старите. Може и ти да си попадала на такива и да си достатъчно наивна за да не усетиш, че се проваляш заради други хора.

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 66f1593f66
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Всеки човек се ражда с някакъв талант, просто не си открила твоят.
А Бг училищата възпитават и обучават според търсенето, а не според есенцията на децата, много родители правят същата грешка от егоизъм.
Е, време е да откриеш своя талант.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 70db155fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Не се притеснявай твърде много и не го мисли. Още си млада - все пак си на 21. Както се казва живота е пред теб и тепърва ще откриваш в какво си добра и в какво не. Има време да се шлифоваш. Нещата постепенно ще се наредят. Горе главата.

Такива като номер 5 изобщо не ги слушай. Приказки от 1001 нощ. На първо място трябва да се научиш да бъдеш самостоятелна и сама да си изкарваш прехраната, а не да разчиташ на някакъв си мъж. Защото ако станеш майка на Х деца, само мъжа ти работи и ако се случи да се разделите и ти си безработна в днешно време как ще живееш, къде ще отидеш, кой ще ти гледа децата. Ала бала портокала пише човека зад номер 5. Някой който живее през 1930 г!! АМАН от такива!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: f75b65772e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Подсъзнателно саботираш работата си, за да напуснеш или да те изгонят, да си внушил, че си некадърна и седиш без работа. Тук ти казват, че си много млада да чакаш да завършиш: казва ти го една жена, това беше моята най-голяма грешка, че късно тръгнах на работа! Освен ако не учиш медицина, а ти май не учиш това: на нашите лекции правиха отстъпки кой присъства, който работи, а ние неработещите все бяхме задължени да сме редовни, докато бяха млади натрупаха в сивото си някакъв опит и после по-лесно ги взеха за други неща, при нас намиране на работа стана трудно и тромаво все питаха нямаш ли никъде опит, не правеше хич добро впечатление, че нямаме, сега всички те, които работеха, докато учеха са на позиции и взимат по-добри пари и по интервюта се научиха как по-добре се отговаря и какво се търси на пазара на труда, отрано я уроци да взимат или друго. Моят съвет е да не се отказваш от работата, дори да не е по специалността и да трупаш всякакви умения, утре те ще бъдат твоя капитал, а не дипломата.

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: b74b753319
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Може още дълго да търсиш в какво си добра и това е ок. Но не си базирай самочувствието на постиженията в професионален план. Не си струва. Много работодатели имат нереалистични очаквания и са все недоволни. Искат повече и повече от служителите си, а не дават нищо насреща. Колкото и да си съвестна и талантлива, само гледат да те изцедят и използват максимално, за да върви техния бизнес. Дори и да си най-добрата служителка в някоя фирма 20 години или да печелиш награди за професионалнист в твоята сфера и да има статии за теб в Капитал, пак няма гаранция, че ще си щастлива. Постижения можеш да имаш в много други сфери - да помагаш на приятели, да доброволстваш към благотворителни организации, да създадеш семейство. Всички тези неща ще те направят много по-щастлива и ценна за обществото, отколкото ако си служител на годината в някаква си фирма.

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 421f389ce9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Имаш силна страна, търси коя е тя и я реализирай успешно.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: dc780a93ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Имам потенциал, който все още не съм открила!

Аз съм студентка на 21 години, в търсене на себе си и кариерния си път. Все още не съм открила къде е моето призвание, но знам, че мога да се справя, стига да имам шанс да пробвам. Предишните ми работни места са били успешни в началото, но външни фактори не са ми позволили да се развия напълно в тях.

Вярвам, че всичко се случва с причина и че опитът от всеки неуспех е стъпка към успеха. Не се предавам и продължавам да търся правилната възможност за мен. Не се страхувам от предизвикателствата и съм сигурна, че когато намеря подходящото място, ще мога да разгърна способностите си и да се докажа.

Аз съм трудолюбив човек и винаги се стремя да дам най-доброто от себе си. Вярата ми е, че упоритостта и отдадеността един ден ще ме отведат до успеха, който желая.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker