Не искам за нищо на света да лъжа пак приятеля си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121383)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6482)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Не искам за нищо на света да лъжа пак приятеля си
преди: 15 години, 8 месеца, прочетена 4202 пъти
Здравейте всички!
Не съм предполагала, че и аз ще пиша история тук. Досега само съм чела... Имам си приятел от 3 години. Той много ме обича, аз него също. Или поне така мисля...

Преди две години започнах работа като сервитьорка в лоби-бара на един хотел в Бургас и нормално-там се срещах с много и различни хора... Отначало не обръщах внимание на управителя, който е млад 28 год.мъж, доста добре сложен, висок, чаровен... Пропуснах да спомена, че аз съм на 21 год., а приятеля ми е по-голям от мен с една година. Че в началото всичко изглеждаше шега с управителя... шегувахме се, закачахме се... но аз знаех, че той си има приятелка от 5 години, аз също бях обвързана. А аз съм човек, който държи на човека до себе си и досега не съм изневерявала. С течение на общуването с въпросния управител аз като че ли започнах да изпитвам някакви чувства, той също не беше безразличен и това си личеше...

Малко се проточи историята, ще давам по-накратко... управителя се раздели с приятелката си, аз също с моя приятел. И бяхме заедно - 2 семици. Най-прекрасното време в моя живот... всичко беше прекрасно с него, но той много се влияе от майка си и околните хора и се раздели с мен и се върна при 5 годишната си връзка, разбира се!
Аз също се събрах с бившия и нещата тръгнаха много добре... през цялото това време аз още работех в хотела.. но лятото ме повишиха и станах администратор в обекта ни в Сл.бряг. И престанах да виждам управителя.

Живеех на квартира с прителя си и се чувствах много добре... Но лятото свърши, приеха ме студентка и аз се върнах обратно в хотела в Бургас на длъжност администратор. Съответно почти всеки ден виждам пак същия управител... той още от първия ден започна да търси някаква близост с мен, на няколко пъти се опита да ме докосне и т.н. Аз не отговарях на желанията му, все още съм със същото момче и живеем заедно. Но от няколко дни пак като че ли започнах да изпитвам нещо към упр. Много съм объркана, знам, че той още има чувства, защото го показва постоянно, пък и си личи.. не искам за нищо на света да лъжа пак пр. си, но и едновременно с това искам да бъда с упр. Много ми е странно, моля ви дайте ми съвет, какво мислите изобщо за ситуацията, надявам се да сте разбрали за какво става въпрос, защото май стана доста объркано. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 8 месеца
hash: d1d7c7038f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се занасяй с този управител, защото той няма какво да ти даде, за разлика от приятеля ти!
Николай-Бургас

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 014c27400d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приятелко ще ти дам един съвет от опит бих казала остани при човека, който наистина държи на теб. Ако мислиш че този управителя може да ти даде всичко от което се нуждаеш и да се чувстваш пълноценна впусни се в това предизвикателство, но ако мислиш че това може да е просто мимолетен спомен по-добре не си прави труда да захвърляш сериозната си връзка.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 48d9096111
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не знам за ситуацията но... Ако питаш мен не се обвързвай с управителя. Разсъждавам така, защото си споделила, че първият път не е потръгнал, а щом си се върнала при приятеля си всичко се е оправило, тоест не сте един за друг (поне според мен).

А и помисли ако искаш да бъдеш с управителя после ще имаш ли смелост да се върнеш при приятеля си все пак той не може да прощава вечно сега ти е дал втори шанс не го пропилявай.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 8c114e1d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сядай си на задника!!!

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 201c461bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мила, аз съм изпадала в подобна ситуация и определено съм сигурна, че трябва да останеш при човека, когото обичаш и който те обича! Да, тръпката от новото, интересното от интригата като цяло те завладява, но ти вече един път си я изпитала с този човек и сама си се убедила, че той НЕ Е истинският за теб. Винаги над вас ще тегне сянката на неговата приятелка или на твоя човек. Замисли се само дали си струва? Успех!

 
  ...


...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: e34622317d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   №5 е права! А и ти сама казваш, че въпросният управител доста се влияе от чуждото мнение. Готова ли си да преживееш още една раздяла с него? И има ли смисъл?
По-добре, наистина, не пропилявай вторият (и може би последен) шанс, който ти е дал приятелят ти. Късмет ;)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 5cf16a5b28
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мила, зарежи младежа, остави го да се радва на живота....наистина. "Управителя" ще ти даде Всичко от което се Нуждаеш, включая и доста изчерпателния Отговор на въпроса Ти.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: e88becfc1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Скъпа, не се заблуждавай той те иска само за развлечение, ей така като му писне от приятелката му.Не се поддавай на фалшиви чуства защото после ще боли.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker