Ако разберат, че има нещо повече с шефа не знам... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Ако разберат, че има нещо повече с шефа не знам...
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 3325 пъти
Здравейте!
Преди известно време се запознах с един човек, паснахме си, след някакво време започнахме да излизаме. Говорихме си нещо веднъж и споменах, че си търся работа. От тогава нищо повече не сме говорили. Може би месец по-късно той ме взе с колата си и трябваше да мине през офиса си. Тогава ми каза, че съм на интервю за работа.. аз се шашнах.. дойде ми твърде изневиделица.. не ми бил казал, защото знаел, че ще откажа.. накара ме да влезна в някаква стаичка и там един мъж ми обясни каква точно е работата и ако реша мога да започна.. оказа се, че приятелят ми е един от шефовете там (не бях до тогава много наясно с какво точно се занимава, освен че ръководи някакви проекти).. не исках да започвам, но кризата ме принуди, защото нямах друга възможност за ситуацията в коя то бях и просто нямаше как да не започна.. и така се съгласих и започнах.. вече 4 месеца съм там. Колегите ми разбраха, че го познавам този шеф.. но нищо повече. Ако разберат, че има нещо повече не знам.. сигурно ще трябва да напускам.. ще ме нарочат, че понеже е шеф и еди кво си.. а не е така.. с него принципно историята е дълга, но и двамата сме сериозни един към друг и смея да твърдя, че се обичаме.. не знам.. вие бихте ли ме осъдили? Какво мислите по въпроса?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1a383750f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен няма за какво да се притесняваш, стига разбира се той да не е обвързан и вашата връзка да е "нелегална". Да ме разбереш погрешно, няма нищо против такива връзки, всеки сам решава какво да прави. Просто го казвам това, защото ако връзката ви е нормална вообще няма място за притеснение. И да разберат колегите, голяма работа. Ти все пак си заедно с него от преди да започнеш работа. Така че, живей си живота и се наслаждавай на човека до себе си. Но ако той е обвързан, тогава наистина всячески трябва да се опитваш никой нищо да не разбере в фирмата.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d10015d483
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо някой да те съди, стига той да не те величае повече от другите? Ако си вършиш работата на равно с другите - няма проблем!

Ian_the fucker

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c041116fec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мисля, че не трябва да ти пука. Работа се намира с връзки, но не се задържа с връзки. Ако не струваше, отдавна да са те изхвърлили!
Преценил е, че си качествена, заложил е името си, когато те е препоръчал и ти явно си се доказала. Дръж връзката си дискретна, бъди делова на работното си място, но ако някой някога те конфронтира директно, дали си с него - не отричай. Кажи просто, че работата е рабта, личния живот е личен живот.
Не напускай заради разни колеги, а просто си върши работата и им докажи, че не си във фирмата като негова любовница, а като добър специалист.
Двойно трябва да си по-добра от тях, но ти ще се справиш, вярвам в това, защото знаеш, какво е без работа! Не го излагай! Докажи се и няма да имаш проблем.
Щом не ти е директно шеф, просто защо се притесняваш?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 781ea2f4e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз не бих ти се разсърдила!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2185787d1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не се притеснявай за нищо, но си върши работата съвестно. Бъди в добри отношения с всички. С него не си показвайте интимности, защото само това може да раздразни колектива.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3afbd5e79c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авт:
Ами не, той не е обвързан, не е женен, няма деца, нищо.. въпроса е, че е тип плейбой и е имал, така да го кажем, връзки с доста жени.. може би и в началото и с мен да е било така, но въпреки, че още от началото той се грижеше за мен и ми показваше, че се интересува от мен, което доказа не веднъж дори още преди да стане каквото и да било м/у нас.. в последствие се и влюби.. казвал и показвал го е неведнъж. Но колегите ми нямат много добро мнение за него като цяло и със сигурност ще ме набедят за к**вата на офиса и т. н.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a9e8a20317
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Еми те сигурно знаят.. по начина, по който те е "изсипал" на интервю, това може да стане само с близки познати хора и приятели. Няма лошо.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2185787d1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Отново 5 ти пише, след като прочитам отговора ти в номер 6. Запомни това, което преди ти писах: Не се притеснявай за нищо, но си върши работата съвестно. Бъди в добри отношения с всички. С други думи, важното е ти да бъдеш харесвана от колектива, защото ти работиш там. Какво те си мислят за него няма да има никакво значение, когато те започнат да те одобряват като част от екипа.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 37c14424c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ако искаш да спечелиш уважението на колегите си, то си върши добре и съвестно работата. И не парадирай с връзките си и с привилегии, които би могла да имаш, защото на много хора им е писнало да работят яко, а някоя хубавица да се появи и да си клати краката и да вършат и нейната работа, щото се харесва на шефа. Така че не се отпускай - върши си работата.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 368fb7ec98
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Шефът ти е нарушил правило №1 на шефа: Не си вади патката, където си вадиш хляба...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker