Психически тормоз на работното място - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Психически тормоз на работното място
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 6286 пъти
Здравейте, не зная дали трябва да напиша това, до сега никога не съм писала в никои форуми. Имам проблем на работното място. От десет години работя в магазин, в който работата върви добре с шефовете се разбирам и работата ми спори. Но имам един дразнител, един от синовете на собственика на фирмата. Той има магазин до този на баща си, който не върви добре. Няма много работа. Нарочел ме е мен че му взимам клиенти.
Историята може да ви се стори много банална, но за мен е жив тормоз. Идва и ме заплашва, тръшка врати след себе си, блъска по бюрото ми. Кара ме да напусна. По мое му смятам че завижда за просперитета на магазина на баща му и си го изкарва на мен. Така е вече 10 години. А работата ми харесва не искам да напускам. Казвала съм на шефа си, но и той не се разбира много с него. Този човек е на около 40г. и е неконтролируем. Преди два дена ме заплаши че ще ме убие, може би е силно казано но все пак е плашещо. Мисля да се оплача в полицията. Не съм от хората които се занимават с оплаквания, но нямам избор. Не смея да кажа на съпруга си, за да не се стигне до саморазправа.
Не зная какво да правя. Дали в полицията ще направят нещо, дори само да го заплашат. Не издържам вече, все пак съм само една жена. Ако някой има по добра идея какво да правя да пише. Благодаря ви за това, че прочетохте писмото ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2baca24c94
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Преди да стигнеш до полиция и до саморазправи, не е зле да поговориш с шефа си за проблема. Той ще стегне сина си, ако ли не - просто казвай на клиентите да ходят в съседния магазин - ти заплатата ще си взимаш...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4448d47c95
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Запиши с телефона си заплахите иначе не знам дали ще ти повярват. Нали знаеш, че той ще отрича? Всякакви глупости може да измисли по твои адрес. Запиши го с телефина следващия път.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c3f15d4d5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Обръщане към полицията е най-доброто решение. Ако не проработи, подай жалба за издаване на ограничителна заповед.
На твое място, бих помислил и за начин да го снимаш скришом, докато те заплашва. Най-малкото ще бъде доказателство и достатъчна мотивация полицията да си свърши работата.

За други методи и аз не мога да се сетя. Този човек 10 години ти е тровил нервите вече, крайно време е да реагираш - в противен случай, мухльото ще продължава, най-малкото за да си изкарва нервите... на твоя сметка.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0a811720e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей. Пъвия коментар те съветва преди да стигнеш до полиция или саморазправа да кажеш на шефа си и той да го стегне... това е безмислено. Ти вече си казала и то многократно и няма ефект. Значи това вече е ясно, че не е ефективно. Освен това този човек шефа ти щом сина му е на 40год явно е възрастен човек и сина му одавна е пълнолетен и голям мъж, няма как да го стегне. Щом си харесваш работата ще си браниш със зъби и нокти. Осъзнаваш ли колко е трудно в днешно време да си харесваш работата и да ти е кеф да работиш? 90% от хората мечтаят да работят нещо което им харесва и да им върви. На крив човек всичко му е криво и другите са му виновни. Той си е виновен че не му върви и че не може да прави бизнес. Но понеже е някой комплексар и къде да си избии злобата и завистта... естествено, че на някои по слаб. Виж какво стягай се и не ставай подлога. Ти имаш ли достойнство? ! Как ще позволяваш на някакъв комплексар да те заплашва и убижда. Щом се мисли за безнаказан и не слуша нито баща си нито теб прибягваш до други мерки. Иначе нещата няма да с епроменят... само ще ти вгорчи живота и ще продължава да ти вгоршава всеки работен ден. Отиваш в полицията подаваш жалба описваш всичко подробно. Процедурата от там е да го предупредят. Повярвай ми ще си седне на гъза. Все пак това е заплаха за убийство ти луда ли си да не си се оплакала до сега и да питаш по сайтовете. Много ти пука дали го е казал на сериозно или не, важното е че го казал. Много е важно да с еоплачеш в полицията докато още няма саморазправа. Ако след полицията пак продължи ще с еоплачеш пак и когато е вече оплакване втори път след като полицията го е предупредила имаш право да искаш ограничителна заповед, може дори да го съдиш но трябва да еимало и поне 1 свидетел на поне ч скандал за да го съдиш. Ако и тогава не помогне вече мъжа ти да го подрежда това говедо. А иначе сподели с мажи си още сега за да ти олекне и поне да има с кой да разговаряш за тези тревоги като се прибереш от работа. Да го таиш в себе си е още по-гадно. /Успех

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8602685cc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Благодаря ви, за предложенията. Казвала съм на шефа си но той ме съветва да не обръщам внимание на глупостта и простотията му. Имам 5 камери над главата си, но шефа може да не разреши да ги покажа на полицията кадрите. Може ди с запис по телефона ще е най добре. Все пак ще отида до полицията, дано обърнат внимание на жалбата ми.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0a811720e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Дори да не им покажеш никави доказателства пак можеш да пуснеш жалба това е твое право. Не е задължително записи и доказателства. Дори и да не обърнат сериозно внимание на жалбата ти важното е че си я пуснала. После след като го предупредят ем той няма да сме еда се закача ще разбере че има сериозен човек срещу себе си и не си някаква подлога която може да си прави каквото иска с теб и да те тормози психически. Освен това ще има вече някои осведомен че имаш проблеми с този човек и каквото и да ти се случи оттук натам първия заподозрян ще е той това малко или много ще го стресне. А колкото до записите от камерите... не е нужно да ги икаш от шефа ти... даже си трай пред него за да не ги унищожи... колкото и да не се разбират жсе пак това му е син не го забравяй. Като се олаччеш в полициата и им кажеш че в магазина им акамери и да изиската записите по законен път те ще си ги изискат. И тогава шефа ти няма как да откаже да ги даде.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 8602685cc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да точно така ще направя, утре отивам в полицията и така ще го насадя този безумен идиот, благодаря още веднъж за подкрепата, мисля че прекалено много години съм търпяла прищефките на едно животно. ОТИВАМ.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f02f91ca8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Еми аз може да съм на 15 години но се пак ако те тормози от толкова много време защо не си дала оплакване в полицията или кажи на мъжа си да отиде да поговори с него как така някакъв си там ще те заплашва аз на твое място му тегла една путка майна и се оплаквам в полицията или бих довел от ония хора че и не помня имета тоест тези които гледат дали всичко е наред дали е в срок зависи и от какво е но най добре е с полицията въпреки че не ми се вярва да направят нещо най-много да се стигне до съд а тогава е много разправия. Ми дано с нещо съм ви подсетил как да се оправите не съм много по тия работи защото още съм малък :P

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9eeb722c3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Благодаря за загриженоста, аз вече ходих във полицията и те му се обадили, от тогава вече нямам този проблем, само минава покрай магазина и сумти, че вече не може да ме притеснява пък и яз вече не му обръщам внимание, трябваше отдавна да се оплача в полицията. Но по добре късно от колкото никога, така че "НАШАТА ПОЛИЦИЯ МЕ ПАЗИ" както се пее в песента. Благодаря на всички за съпричасноста много ми помогнахте, вече съм спокойна и по смела.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2dc62f12dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравейте, моят проблем е следният:аз съм учителка с 20 годишен стаж, сериозен и пронципен човек, отговорен и всеотдаен към работата си. Обичам професията си и я упражнявам с голяма любов. Имам репутация на свестен човек. Това обаче не допада на моя колежка, и бивша съученичка, която започна да разпространява грозни слухове по мой адрес, и по този начин се опитва да ме очерни. Вече от колеги чувам злонамерени намеци и откровени обиди, които отначало ми беше трудно да си обясня на какво се далжат, при положение, че не сме имали никакви спорове и пререкания за каквото и да било. Докато една колежка не ми загатна откъде идват тези клюки, откровени лъжи. Също по-късно установих, че въпросната зложелателка преди време е налитала на съпруга ми, но той я е отхвърлил. Малко по-късно сме се запознали с него и се оженихме. Лека полека наредих пъзела. Проблемът обаче е, че тази никаквица продължава да сее клюки по мой адрес и по този начин уронва авторитета, който съм градила с години. Как да се справя с това? Моля помогнете, ако сте имали подобен опит! Предварително благодаря!

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 7baac8717b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Тази тема е трябвало да я пуснеш като самостоятелна история, за да я прочетат повече хора. Ами те щом хората са я разбрали какво те притеснява? Може би е най-добре да отидеш и да й кажеш, че чуваш от много хора как тя разпространява слухове по двой адрес и не искаш повече тя да те обсъжда.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: f5b1c5d08a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Убиват ме чрез психичен тормоз!

https://geeldon.wordpress.com/2011/10/15/brain-and-satellite-surveillance-assault-and-torture/
http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_mindcon24.htm
https://www.facebook.com/canva/posts/104522783212506

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker