Компаньонка в Германия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Компаньонка в Германия
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 34966 пъти
Здравейте!
Бих искала да стана проститутка в Германия. Има ли някой да ми даде отговори на някои основни въпроси. Възползвам се тъй като сайта е анонимен.
Интересува ме къде и към кого трябва да се обърна, за да работя легално и да не работя за сводник, или някакви такива измисленяци.
Предпочитам в публичен дом, или в нощен бар, или нещо такова. Ясно ми е, че пак прибират %, но всичко е легално и без някакви мърлячи да ми се правят на мъже да ми прибират парите.
Тъй като досега не съм се занимавала с това, въпреки че винаги съм мечтала, все не ми е достигала смелост, защото доскоро бях девствена. Но след като го направих за първи път се почувствах доста зле, защото се почувствах употребена и човека си замина и аз викам кво поне пари да ми беше оставил. Казах си, че повече за без пари няма да се дам. Не мога да разбера жените, които си лягат с всеки срещнат за без пари-унизително е. Значи, или си лягай с някой, за да правите любов, или като няма чувства поне му вземи парите. Както и да е... Това е друга тема.
Мисълта ми е къде има такива места в Германия, как да ги намеря?
И знаете ли дали има на някои места опция да си избирам клиентите, защото не искам с някакви дъртаци и грозници да се занимавам. А държа да подчертая, че избрах тази професия не заради парите, защото имам други опции и то много добри, тъй като семейството ми са... връзкари и могат да ме назначат на големи позиции. Значи не ме интересува да печеля много пари, от тази гледна точка го казвам. Примерно да си избирам и работното време. 2-3 пъти в седмица, или нещо такова.
Моля хора с опит да коментират и хора посещавали такива места. Не ме интересуват коментарите на хора, които говорят наизуст без точна и конкретна информация.
Значи има ли такива места, как и къде да ги намеря?
Също така някой има ли информация за условията примерно в стриптийз клубовете? Танцьорки с консумация ала-бала... И последно да попитам има ли такива места, където примерно има сцена и правиш секс пред много хора?
Надявам се да пишете по- скоро и да тръгвам вече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 18e53bf271
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Ами първо ще те разочаровам - ще трябва и с чернилки(негри, араби и друга измет) да се занимаваш, и миризливи и гнесни и дебели. Това си е професия и са важни парите, не клиента.

Съветвам те да си намериш някой интелегентен мъж с който да направиш семейство и да не се занимаваш с глупости. Всичко може да стане - и да те бият и да те насилват, не се знае. Просто едва ли ще можеш да контролираш в момента нещата.

От друга страна след да кажем 10 години като остарееш за какво ще ставаш? Кой търси дърта проститутка? Нито образование, нито професия и опит, кой ще те вземе на културна работа? Ще бачкаш мизерна работа.

Като се замислиш струва ли си в дългосрочна преспектива?

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0498f8104d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Здрасти, няма да оспорвам избора ти, но мисля, че имаш правото на информация. Аз не съм работила тази професия и съм нямала контакт с такива жени, но съм живяла дълги години в Германия и знам езика, имам достъп до информация и чета много литература и ползвам техните медии.

Та първо - НАУЧИ НЕМСКИ. Абсолютно е невъзможно да си самостоятелна без езика, английски е предимство, но не е достатачно.

Второ - Проституцията в Германия е разрешена и е регламентирана подобно на другите свободни професии (адвокати, архитекти и т.н.). Открива се т.н. Gewerbe и се самоосигуряваш. Почти всички българи работят така там в момента, питай (не е нужно да казваш какво ще работиш), но ще получиш информация, как да се справиш. Ако искаш съвсем компетентна информация и имаш пари да си платиш - обърни се на място към т.н. Steuerberater - това е вид счетоводител, но по-скоро консултант. Взимат много, но няма да си имаш проблеми - ще ти отвори този вид фирма, ще ти помогне с бюрокрации, така че да си 100% ОК.

Трето - прочети книгата „Fucking Berlin" http://www.amazon.de/Fucking-Berlin-Teilzeit-Hure-Sonia-Rossi/dp/3548372643

По истинска история е.

Моето мнение е, че си нямаш и представа, каква е тази професия. Доста си наивна, мислейки си, че ще можеш да си избираш хубави и приятни младежи, които да ти доставят удоволствие в леглото, а отгоре на това и да ти плащат.

За мен това е не по-различно от професията на келнерката, на камериерката - не можеш да си избираш клиентите - плаща ти се и ти си обслужващият персонал, но вместо да занесеш чашата с кафе, трябва да предоставиш най-интимните си части на някой непознат, независимо от вида, възрастта му, дали ти е приятен или не.

И още нещо - макар, че в Германията проституцията е законна и реглементирана, а сутеньорството е забранено, shit happens. Не може полицията да контролира всичко, в много райони няма контрол вече. Говори се и за нова тенденция - flatrate публични домове - клиентите си плащат на входа едни 80-100 евро и в бара ги чакат момичетата - всеки може да си избере и да прави, с която и каквото си иска в следващите 3 часа. Момичетата получават 10 евро на клиент. Не съм чула да има богата проститутка, честно казано.

Иначе - лесно сигурно ще си намериш работа - пълно е с публични домове (Puffs)

Успех

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 433d9745bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Поредното момиче подплашено от мизерният живот.
Да търсиш помощ и спасение при лъвовете, не е най доброто решение.
Толкова ли е страшно, ако работиш нормална работа със месечна заплата?
Това се нарича малодушие.
Някой, ако е ставал позлатен след като е спал с жена, защо да не й плати в замяна, но аз не съм чувал, че някой е ставал позлатен, така че съответно и пари не е редно да се искат в замяна. ;)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0f791afd99
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Всяко заведени е клуб задължава момичетата с работно време и без право на избор. Само уличната проститутка може да си избира клиентите и работното време, само че там на улицата без сутеньор си разкъсана, а имаш ли сутеньор той няма да ти позволи избор на клиент и раб. вр.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ffcd5936f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   да, така е, коментарите са точни, работят почти до сутринта, вземат на клиент, на питие купено от клиента... хубави момичета, красиви.... конкуренцията е голяма, не съм видял да се усмихват от сърце, професионално само... избора е твой... подкрепям номер 2, намери си свестен човек до себе си, създай семейство, ще плачеш един ден... сама

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a026275509
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Те хубавите, млади, чисти и богати мъже не търсят проститутки по нощни барове. Защо да плаща като всяка би му вързала. За да търси мъж такива услуги или иска ведъж да пробва нещо различно, което никоя жена няма да му позволи, или нещо не му е наред и не може да си намери приятелка.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: cd69567a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Е, стига де. Звучи ужасно това. Не може всички места да са такива. Нямаш ли право да откажеш на клиент като не го харесаш? Не може хич да няма нормални места. Още инфо?

авторката

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ca75d8c368
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   E не.... Падам колко простотия съществува по света...
Техните били връзкари та можели да я уредят на готина проститутска поцизия хахаххаххахахаа! Проститутката си е парцал от където и да го погледнеш.... Адски грозна и низша професия. Жалко е че дори ти липсва стимул да постигнеш нещо друго.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: cd69567a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Виждам, че повечето коментиращи, дори не са прочели какво съм написала. Въпросът не опира до пари изобщо. Само пари са ви в главата.
Въпросът е, че имам нужда от секс, но не искам да ме употребяват без пари. Въпросът е, че това ми се вижда единствената интересна професия. Нашите не могат да ми уредят проститутска позиция. Могат да ме назначат при тях, или където другаде поискам, на каквато и да е позиция. Но предпочитам да умра, отколкото да бачкам седнала в офис на компютър, или някаква такава умряла професия. Аз падам от смях с 10 коментар-какво значи да постигнеш нещо? Задължително ли е, да бачкаш в банка, или някаква още по тъпа професия, за да си уж успял. Успял човек значи да си сбъдваш мечтите и да те правят щастлив. Но на теб ли съм тръгнала да обяснявам.
6 и 7 коментар ми бяха от полза. И ми става ясно, че това което търся аз го няма, което е много жалко и значи цял живот няма да работя явно, защото нищо друго няма интересно в този скучен свят пълен с ограничени, безлични и скучновати хора. А относно съветът да си хвана мъж и да създам семейство-да може, ама след около 50 години. То и истински мъже няма-повечето са разглезенки принцески-същински педерасти. Да не говоря за хората от мойто поколение-наркоманчета прости като г*з-дай им само партита и анфетки.
Мерси пак за съветите и коментарите, отказахте ме засега.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: fde946a753
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Аз съм работил в заведение, където собственика имаше и кабаре... Швейцария, Фрибург, каберето се казва Л'етаж /етажът/ на втория етаж, над заведението. След работа се качвах горе. Всеки месец идваха по 10-12 момичета. Сменяват се на месец. Последната седмица престига човек с албум на момичетата и патрона си избираше. Винаги имаше и българки. Получаваха 10 процента от консумацията на питиета, има и кабинки за секс, но само ако тя пожелае и цената беше 400 франка. Чаша шампанско е в пъти по-скъпо отколкото долу, където работих/72 фр горе, 14 фр. долу/Знаеха френски и английски и можеха да контактуват с клиенти. Работят цяла нощ, без почивен ден. Всяка е с нейн диск с музика и от време на време отива на пилона и се почват еротични танци. Има 2 варианта за клиентите:1. Направо се настанява и някоя отива и го заговаря. 2. Пред входа има табло със снимки на момичетата за месеца и си избира и вътре знае какво търси. Няма никакво насилие, сплашвания. Всички са с договори и винаги до втория ден идват от полис етранжер за проверка. Това, което са ми казвали момичетата, че не е толкова леко, трябва да си повече от психолог, идват луди, олигофрени, умопомрачени, все някакви чудаци.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0f791afd99
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Авторке всъщност може но трябва малко акъл. Значи отиваш хващаш си някаква почасова работа за прикритие и си хващаш/харесваш 4-5 любовника, който лъжеш постоянно, че ти трябват пари, не им държиш сметка къде ходят, какво правят, само като те навестят да си знаят тарифата. Или като те навестят /ако си добра това ще е често/ почваш да говориш с тъжен поглед: ох скъпи "квартирата не е платена" "на децата ми в БГ трябва да пратя пари"- никой не знае, че нямаш деца "мама е болна трябват лекарства" "татко ще оперират-пари за лекар" Много момичета правят така и не казват, че са проститутки а просто имат повече любовници. В Турция например така работят, защото ако излезнат на улицата турските жени ще ги разкъсат, а така всичко си е скрито покрито.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0cefda996e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Като чета някой от коментарите-злобните, само едно ми идва на ум-Ммм, да това са европейци. И към авторката мила опитай се да попитай някой който е работил именно в Германия. И гледай този някой да не е пълна ливада. Другото което е важно според мен е езика-не английски а немски-все пак ще работиш в Германия. И преди да тръгнеш просто си помисли хубаво-това ли искам? До скоро.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: aa88700be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Абе авторке, ти чуваш ли се какви простотий ръсиш. Да успееш в живота за теб значи да станеш проститка, 10 евро на клиент. Мале, мале, не знам защо въобще си правя труда да пиша. И какво мислиш, че ти ще си избираш клиентите - хубави, богати и когато поискаш. Егати простотията. Ти си пълна и толкова заблудена иди*тка... направо.. И като имаш в предвид, че аз съм на 14 и съм много по разумна от теб.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2654ba5e32
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Значи не ме интересува да печеля много пари, от тази гледна точка го казвам. Примерно да си избирам и работното време. 2-3 пъти в седмица, или нещо такова.
-----------------------

Отвори си БОРДЕЙ. Така ще си определяш времето както искаш. Иначе хванеш ли се с това за всички ще си обикновена проститутка от Източна Европа. На никой няма да му пука нито ще се интересува каква си що си в България ако ще Бойко Борисов да ти е баща. Иначе преди да се хваща само за СПОРТА се поинтерувай от историите на момичетата завърнали се в БГ с разбит живот и психика преди да предприемеш такава стъпка. Тук едва ли ще намериш такива жени, но който търси.. намира.


Viki

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ae60c720ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Добре де, не останаха ли никакви други работи, възможности, перспективи за едно младо и здраво момиче, освен да стане проститутка в Германия? Толкова ли изпаднахте, или просто сте родени с представата че живота трябва да ви сервира само рози без да полагате никакви усилия? Кой ви е казал че живота се състои само от секс? Много се разлигавихте, ужасно! Сигурно си дъщеря на някакви български новобогаташи, дето от липса на проблеми се е разлигавила до неузнаваемост. А после защо в Германия мислели за българките като за проститутки- ами защото такива като теб за съжаление преобладават! Стегни се и направи нещо стойностно и достойно от и със себе си!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ce8561db73
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   аз ти предлагам да пробваш на витрините в германия ти си решаваш кога с кой и колко да работиш

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f727e7b416
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Смесваш 3 неща като желание и в общи линии става но не в Германия

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 365f20e314
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Авторке, порасни :)) Много са ти наивни мечтите... Има хиляди други професии, коите не изискват да си пред компютър...
Точно, когато след секс ти хвърлят парите и си тръгнат, би трябвало да се чувстваш използвана! Намери си приятел, не търси секс, ами любов, седни да учиш, за да стане образован и достоен човек от теб, а не поредната пропаднала проститутка...
Жените работят тази професия от немотия, по принуда! Не си проволяй САМА живота!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d9d7647560
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Авторке , мисля ,че мога да ти помогна. Ако имаш интерес пиши.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b2891e196f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

31.   Не съдете момичето. Просто чувствата са й били наранени.. Може би няма на разположение близък човек, който да е изслуша и успокои след като този мъж я е "отворил" и я е зарязал. Явно го е приела прекалено навътре.. Наранени са й чувствата, наранена й е гордостта.. То всяка на нейно място ще го приеме навътре.. Една ще взима наркотици, друга ще прекалява с храната, трета.. чрез друг порок ще "канализира" душевната си болка. Защо вместо да й кажете няколко мили, подкрепящи думи.. че този ще го забрави, че ще срещне някой, който ще е уважава ще е прави щастилива.. вие сте съсредоточили върху това, че щяла уж проститутка да става.. не че няма шанс да го направи наистина (може вече да го е направила), но според мен по - подходящо е да бъде подкрепена и успокоена за преживяното с това момче дето я е зарязало. Виждам, че е писала под н11 - друг проблем не можа да открие себе си. Това може да се случи на всеки - не само на хората с богати родители. Дори човек със супер "подредения" и целенасочен живот може да изпадне в такава душевна дупка.. колкото и невероярно да ви звучи. Трябвало е да й вдъхнете повече позитивизъм за живота й, за бъдещето й. Когато хората сме наранени говорим какви ли не небивалици.. а това е просто един зов за подкрепа от околните. Една силна нужда от разбиране и съчувствие. А когато получим тези неща, когато ни се "вдъхне" позитивизъм, когато почувстаме искрена подкрепа по мил и внимателен начин (н24 й е писал добре, но е леко подигравателен в началото и малко груб), ние по естествен път ще "влизаме е правия път".

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f648532674
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Момиче, надявам се си правиш майтам и искаш да видиш как ще реагират хората! Ти изобщо имаш ли представа за какво става дума? ! И как всеки надрусан и пиян може да те пребие или да прави каквото си иска с теб защото си е платил? Е това ли ти е мечтата? Да те пребиват пияни араби? Я слез на земята! И да, това, че момчето с което си го направила за първи път те е зарязало е гадно, но и аз преживях нещо такова, пък и през ум не ми е минавало да ставам к... ва! Ами по-добре се осъзнай, знай си цената и ще видиш, че ще срещнеш правилния човек! Този с когото ще ти е кеф да правиш секс и през ум няма да ти минават такива глупости за пари.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f648532674
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

33.   Като толкова искаш да работиш със задника си вместо с главата си що не пробваш да станеш порно актриса? Една идея по-добре е от това да си курвата, която всеки може да използва както си иска.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ebebe72482
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

41.   Аз работя това в Германия от 2 год. Не се изкарват чак толкова много пари-от 1500 до 3500 евро на мес. чисто след като си платиш наема за стаята. Може и 5000 евро, но трябва да знаеш перфектно немски/ както аз, защото съм следвала в БГ/ и през уикендите да не спиш или да спиш по 3-4 часа, защото тогава идват най-много клиенти. Някои момичета взимат стимуланти или наркотици, за да издържат по цяла нощ, но аз не съм от тях. Значи, можеш да си ги избираш естествено. Напр. аз им казвам "Имам термин", което озн. заета съм или директно им тръшвам вратата. Но за тази цел трябва да работиш като самонаета и да имаш данъчен номер. Ако работиш в бар, там се работи 50% на 50% и нямаш право да избираш клиенти, защото шефовете ти седят на главата и се сърдят..
Обаче ми писна вече в Германия, искам по-богати клиенти, бях в ОАЕ и много ми хареса. Така че скоро може да приключа с германците и да се ориентирам към арабите.
За справка на злосторниците: Имам висше и полувисше обрамование, говоря 2 западни езика, разведена съм и правя това по финансови причини/ за скъпоструващи операции на гръбнака и очите ми/ и второ, защото нямам приятел или съпруг, а имам нужда от секс. Като авторката, също съм отвратена от БГ-мъжете, особено разведените-гледат да те изчукат само, ако може да е на твой терен и стотинка да не похарчат. Боклуци..

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 8cf9aa9432
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

42.   3500 евро на месец чисти след като си платиш стаята, ами то това означава, около 7000 бруто, а и на сводниците си дала половината, значи една семпла проститутка (не те познавам, но щом имаш нужда от такива операции, едва ли бих искал да те чукам) прави оборот по 14к месечно, т. е 4, 5 пъти повече от един програмист с висше образование. Моята годишна бруто заплата е под 50к и то преди да съм си платил стаята... Ти какво искаш повече?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 77c3dda7ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   До 41 от 40:
Никак не мисля, че съм "семпла" при ръст 178 и в момента в един БГ сайт съм на първо място по оценка/няма да казвам кой/, очилата и гръбн. изкривяване не са фрапиращи и се виждат само от опитно око, но съм перфекционист и смятам, че над 30 год. една жена без пари не може да се поддържа.

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 77c3dda7ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   А какво е това съкращение 40к? Не съм го чувала и виждала досега...

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: e8d1e9cdff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   40k= 40 000, 50k=50 000 и тн. Използва се от американците и англичаните, не е българско съкращение.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c0c6bbde55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Така малко късно откривам темата но има неща май който на много не са ясни дори и работещите както коментирате аз имам къща в Германия не пуф не сална не витрина а къща момичетата плащат 600 евро на седмица а всичко друго е за тях аз от тези пари покривам данък и всичко необходимо :) всяко едно момиче без значение красиво или не както много гледам се изразяват :) изкарва на ден по близо 1500 може и повече може и по малко най малко по 1000 на ден аз лично преди да отворя къщата на седмица ми е идвало около 6000 и повече евро на седмица говорим не мисля че на месец 3500 евро се изкарва никой не те задължава нито в къщите нито в пуфове или витрини никой на сила не може да те накара ти гледаш преценяваш дори и шефовете да са там ако не в къща на другите места ри плащаш 80 евро вход и това е никой не може да те накара на сила не пишете празни приказки 5 години съм в Германия и къща си отворих и спрях дс работя и коли и апартаменти и семейството си издържам и какво ли не а съм на 25 години :) няма смисъл да правите празни коментари и да очаквате момичето :)

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 66eb2a3dd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Авторке, как ще обясниш на своя клиент, че не го искаш, защото не ти харесва визуално? Ти искаш хем сама да работиш, за да не ти прибира някой парите, хем да си подбираш клиентите, хем не знам какво... Ще вземе накрая някой да те изнасили там, сама си тръгнала с мечти за някой лев... Предполагам, че такива жени имат сотеньори, за да ги пази някой нещо да не им направи. Това е опасна професия! Не знаеш кой луд какво иска...

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: ef6aa499c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   Темата е провокативна, защо се връзвате?

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 8908e2ca73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   Аз бях писала по-горе, че съм работила това не само в Германия, но и за малко в Лондон, Базел, Дубай. В началото е интересно, но факт, опасно е. Освен това здравният риск е огромен, мен ме заразиха с ЧПВ, което може да стане дори и с презерватив. За други опасности като херпес, хепатит, гъбички и т. н. няма да споменавам. Можете да се заразите и от колежките си, от тоалетната чиния, от недобре измити прибори или хавлии. Преценете дали си струват рисковете за здравето. Освен това, от миналата година в Германия, както и в Швейцария, всяка една компаньонка трябва да се регистрира като самонаето лице и да подава данъчна декларация. Това означава първо да има адрес, на който някой да я регистрира и данъчно-осигурителен номер.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a1cf910212
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

54.   Един път преди в кв. Банишора, една червенокоса много слаба компаньонка ми беше казала, че работила в Германия.
Също така ми сподели, че била завършила Техническия университет- София.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker