Обърках всичко! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Обърках всичко!
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 6554 пъти
От 4 месеца работя в една фирма, заедно с колегата ми С. който ми е началник смяна и работим 12 часа един до друг в колектив. В началото, когато започнах работа там ми се стори приятен човек, с много изразено чувство за хумор.. идеален колега, с който времето минава неусетно.

Смяна след смяна се опознавахме.. той имаше 4 годишна връзка и живееше, заедно с приятелката си в неговия апартамент, но все повтяряше, че нещата не вървят. От разговорите с него се впечатлих от начина му на мислене. Започнах неусетно да хлътвам по него. Закачахме се постоянно, намеквахме си разни неща...
Всички забелязваха че има нещо между нас. А аз просто се държах свободно... може би флиртувах, както и той.

Малко преди нова година както стояхме един до друг ми написа имейл, че е влюбен в мен. Не знаех какво да кажа, но му казах, че и аз не съм безразлична. Започнахме да си пишем... постоянно. Не се докосвахме, не се поглеждахме, но не спирахме да си пишем за това което изпитваме и за възможноста да бъдем заедно. Той беше сигурен че иска мен. Искаше да зареже приятелката си! Трудно му беше,защото тя не е от София и нямаше къде да отиде,а и не знаеше как да и обясни. Искаше малко време. Писахме си 2-3 седмици така. Не исках друга близост, защото не беше коректно спрямо нея и исках първо да я остави.

На него изобщо спря да му пука за нея и за това да не се издаде за мен. Тогава тя видя имейлите и му каза че си събира багажа и си тръгва. Същата вечер с него се видяхме, исках да го успокоя... Говорихме и се целунахме. Искаше да остана за вечерта при него за да не е сам. Говорихме си до късно и легнахме един до друг. За секс не бяхме мислили,за това дори предложи да спи на дивана,но аз му казах,че може да спи до мен и че няма проблеми. Да,но след като се въртяхме в леглото и двамата не можещи да заспим... стана така че правихме секс.

Малко съжалявах след това... малко се разочаровах... мисля, че беше малко притеснен и не стана така както си представях, но го гушнах и си казах... секса няма значение...важни са чувствата ми към него.
На другия ден след като се събудхме отидохме на работа. Всичко беше наред, но той стана мълчалив по едно време. Попитах го-какво има и ми каза, че не е сигурен, че тя не му липсва.

Бях разбита от думите му. Толкова много ме уверяваше, че няма чувства вече... Казах му.. забрави за всичко, върни си я. И той така и направи. Тя се върна при него, аз изгубих него и уважението на другите колеги, които едва не ме изкараха кучка, която разваля връзки... но намерих сили да преглътна унижението...

След няколко седмици пълно мълчание с него той ми проговори. Решихме да върнем уважението и приятелството ни... ако не друго. Колеги бяхме.
Всичко стана бързо и тъкмо, когато всичко стана както преди... той просто ме целуна по бузата... Говорихме и каза, че нищо към мен не се е променило. Целунахме се пак...

Бях опиянена, глупава...влюбена. Казах му, че ще бъда с него, че го искам...че го обичам...че не ми пука какво е сторил и какво ще стане, но искам да съм с него и ще чакам да е само мой, а преди това ще бъда с него, макар и скрито. И така 2 месеца... до преди няколко дни. Всичко вървеше добре, той не се раздели с нея, но вече с всеки изминал ден събира кураж... а аз... губя интерес. Не знам какво ми стана... Срещнах нов човек и мисля, че заслужавам промяна в живота си. Знам, че С. може да бъде въвсем скоро мой, но сякаш вече това няма толкова голямо значение.

А той вижда че се отдръпвам и ролите ни се размениха. Сега само той ми звъни,а на мен ми е неудобно да говоря.... желание нямам. Не знам какво чувствам вече... като се гушнем ми е уютно и чувствам слаб пламък в мен, но когато не е до мен въобще не мисля за него. Не знам какво ми става. Казах на С. че няма смисъл да продължаваме... че скоро ще намеря нова работа и всочлп юе отмине... Вече излезнах с другото момче. Мисля, че искам него и се чувствам добре. Не мога да кажа, че съм влюбена... той ми помага да живея за себе си, да уча, да работя нещо, което да ми дава самочувствие...

На С. не казах за другото момче... не мога да му причиня това. На 4 март съм на нова работа и днес му казах. Знам,че всичко ще приключи до тогава... не съм сигурна дали да му кажа сега или после. Измъчвам го и виждам как се бори за да ме задържи. 100% съм сигурна,че скоро ще намери сили да каже на приятелката си че трябва да се изнася от дома му, но не знам дали е нужно и му го казах... Но той не ме слуша вече.

А аз не искам да се връщам при него. Искам да бъда с новото момче и да имам свободата, която имам с него. Некоректно е да бъда със С. и се чувствам неудобно. Лъжа и двамата и скоро всичко ще свърши, но дотогава ме е страх от всеки ден...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: 0cd89d861c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще ти кажа само едно.
Кажи на С. за новото момче, за да може той да остане със сегашната си приятелка. А ти отиди при другия. След известно време всички ще сте щастливи от тази постъпка.

Но ако не го направиш и продължаваш да лъжеш С., че можеш да бъдеш негова той ще се бори за теб...той ще остави приятелката си и ще иска теб. А ти едва тогава ще му кажеш за новата си връзка, тогава той остава САМ. Нали не искаш да му причиниш това? Затова му кажи истината, за да може поне да запази Нея, а ти си бъди с Другия.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 54ca82e80c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Заради такава кучка като теб, аз се разделих с приятеля ми. Да ти си кучка, която разваля връзки. Приеми го като даденост, а не като обида.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 908379188a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   До Номер 2: помисли дали не е за добро. Представи си, че си семейна с този /смотан/ мъж, който заради такава като авторката не мисли с главата си.

Курви под път и над път, има ги бол. Какво искаш - мъжа ти да хлътне по некоя такава ли?

Трябва да черпиш даже че си се отървала от такъв смотаняк - искам, не искам ... стиска ми, не ми стиска.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: d90aefde2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом не го обичате бъдете честна и нека си решава сам. А към №2. Афектирана сте, но едва ли е основание да наричате една жена, която споделя. Освен това не е разтрогнала брак.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f08a392aa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм съгласен с номер 2. Не ме интересува че споделя номер 4. Кучка е и това е положението. Смисъл не може да даваш напразни надежди. Като е имал приятелка по-добре да не се е захващала. Тези глупости, че като си влюбен не мислиш са ПЪЛНИ глупости. Приятен ден.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker