Hенормален и психично болен шеф - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Hенормален и психично болен шеф
преди: 12 години, 7 дни, прочетена 3121 пъти
Здравейте - и аз реших да си опиша болката в този анонимен сайт, едва ли това ще ми помогне, ама все пак-надеждата умира последна...

Работя в системата на МВР, януари месец тази година спечелих конкурс за съдебната система / да отбележа, че съм юрист по образование /. Горе- долу, когато излязоха резултатите от конкурса, дойде и нов началник на отдела ни в полицията - преди това не съм познавала този човек и не съм имала никакви предишни отношения с него... Когато той постъпи при нас на работа - моят живот и този на семейството ми се превърна в един малък АД!!!

Ох, ако започна да ви разказвам всичко - то роман ще излезе - на първо място моят т. нар. "началник " започна да ме гони и преследва до дупка - щом разбра, че напускам полицията и искам да постъпя на новото място, вместо да се зарадва и да ме поздрави за успеха - започна войната на световете и уви, още продължава... Нарече ме "Невъзращенец "... "Предател в МВР... " - дава ми денонощни дежурства и също така - денонощно ми звъни по телефона вкъщи... Лишава ме и от заплати... Карал ме е, аз с 40 градуса температура - да му нося в 20. 00 часа вечерта болничен лист до службата... аз, впоследствмие, припаднах... заплашва с физическа саморазправа мен и семейството ми... ОТКРОВЕНО ВИ КАЗВАМ - СТРАХУВАМ СЕ ЗА ЖИВОТА СИ!!!! И ТОЗИ И НА МОИТЕ БЛИЗКИ - непрекъснато чувам коментари от сорта : АЗ ти заповядвам, ти ще изпълняваш и няма да мислиш-забранявам ти да мислиш и да изказваш каквото и да било мнение!!! ПРОБЛЕМЪТ Е СТРАХОТЕН!!!

Обаждал се е на новото ми работно място, където всеки момент трябва да постъпя и е говорил колко лош работник съм... при условия, че имам само награди и нито едно наказание - винаги съм първенец по добре свършена работа след всяка проверка - егати лошият работник съм, а!? !? Добре, че новите ми шефове са свестни хора и ме разбират напълно - на ръба на нервна криза съм... влязох в болница... припадам по улиците - и още веднъж - щом напусна полицията, се страхувам за живота си... този човек е умопобъркан... незнам как въобще работи в МВР и кой го е допуснал да бъде началник.... Незнам и защо се озлоби толкова много - разбирам да сме две жени, а той все пак е мъж, има семейство и дете... Мои приятели ми казват, че единият вариант е нечовешката му злоба и завист, че аз успях да се измъкна в тоя скапан живот и да прогресирам, а той си остана в блатото, наречено МВР, вариант 2 - е да ме е свалял, аз да не съм усетила, и сега да си избива неудотворената си мъжка комплексарщина... Какво да правя, кажете - как да се спасявам - касае се за собственото ми оцеляване - писах сигнали, говорих с най- главните началници, че този човек е психически неуравновесен - нищо, този човек продължава да си безчинства... опитах и с добро - пак нищо... ПОМОЩ!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 дни
hash: 87a4a96793
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ми влизай в съдебната система, какво ти пука?

 
  ...
преди: 12 години, 6 дни
hash: 3e23bdcadd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да бе много си прогресирала - сега ще получаваш подкупи от мафотските босове.

 
  ...
преди: 12 години, 6 дни
hash: 7cfb502d32
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Абе тва не може да е истинска история, в системата на МВР, ами толкова слабохарактерна! Веднага щях да го извъртя тоя, толкова медии има! Или от сподели си пускат теми, за да зарибяват хората или някой си измисля... Ако е истина, авторката да се стегне!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker