Странна ситуация с шефа! Какво да си мисля? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Странна ситуация с шефа! Какво да си мисля?
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 3300 пъти
Привет, ето и моя лек проблем/озадачение, терзание... наричайте го както вие прецените.
Наскоро започнах работа в една верига за бързо хранене изцяло състояще се от млад колектив, колеги мой набор (20, 20 и няколко годишни). Включително и самия шеф е на тези години.

Държи се приятелски и любезно с всички, отнася се човечно и добре, но от известно време сякаш си общуваме повече от необходимото. Работата ми е навън и отивам в заведението на определени интервали, после пак излизам (разпространител на рекламни материали за веригата съм)
Но всеки път, когато ходя на работа, той почти винаги е там, пита ме как съм, закъснявам доста пъти не по моя вина но той все ми прощава, и дори и за кратките интервали от време, в което отивам за още листовки някак отново намира какво да ми каже, с колегите разменям някоя и друга дома, когато той е там все едно обсебва цялото пространства не остава време за нищо освен за работа и за разговори с него....

Онзи ден се заприкавахме за моето влечение към окултизма като цяло и той въпреки, че пускаше майтапи изглеждаше заинтригуван и ме разпитваше доста. Днес пък излезе да раздава листофки с мен под предтескт, че му било съмнително как бързо ги раздавам. Докато обикаляхме наоколо двамата отново си говорехме и винаги успяваше да ме разсмее така все едно е близък приятел, има някакъв вроден оптимизъм и не спрях да се усмихвам, но някак чувствах, че цялата ситуация е странна...
Дали си въобразявам или приятелското му отношение е прекалено и прекрачва някаква дистанция....
В последно време дори откакто работя там с него си общувам почти най-много. Имам приятели, които по-рядко виждам...
И си говорим свободно като връстници приятели, нямам страх от него, нито успявам да гледам на него като на строг и взискателен шеф....

Толкова е забавен, не прави обстановката тягостна а напротив, имам чувството, че с колегите не бих могла да си говоря така, а и не остава време. Отивам-шефа е там разменяме реплики, отивам да работя, после пак така, след работното време още разговори и шеги ии все едно всичко се върти само около това...!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7ed75f4034
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами очевидно той се опитва да се сближи с теб и в определен момент ще направи пъвата крачка.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 171beccbd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е, какво не разбираш? На колко години си? Човекът се държи като приятел, нищо озадачаващо не виждам...

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e7f34b9ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Осъди го за сексуален тормоз! Нали така е модерно днес?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c34cf9cd22
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката: на 20 съм, но ме озадачава, че намира толкова време да прекарва с мен и прекаленото му приятелстко отношение... не, че ме дразни и съм против, но се тревожа, че прекрачваме някаква дистанция и се боя ако след време се сприятелим да не се появят някакво чувства. ТОй е толкова позитивен и забавен, че само то една дума може да ме разсмее ii няма никакво напрежение, така сякаш се познаваме от години, не винаги нося на майтап, но неговите шеги ги разбирам и даже му отвръщам на тях.... :X... странно е за мен. Рядко се чувствам така свободно и весело в компанията на почти непознати а тук това започна още от първите дни...
А иначе, знам че си има приятелка от 3 години и е сериозен човек...

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 171beccbd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От кого се боиш-от него или от себе си? Щом човекът има сериозна приятелка-не се бъркай! То така излиза, че който е мил с теб-айде юруш на влюбването!

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2a988404a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мило момиче, попаднах веднъж в почти идентична ситуация с твоята, с разликата, че работата беше друга, не в твоята сфера, но като цяло пак млад колектив, млад шеф, държи се прекалено приятелски, абе все едно не ти е шеф, а просто колега. В моя случай се поддадох на чара му, защото ми харесваше много, с уговорките на работното място да не показваме нищо, тъй като и той беше обвързан. В началото всичко беше супер, виждахме си се 1-2 пъти на месец на дискретни места, беше изключително мил и внимателен, проявяваше разбиране, правеше дребни жестове към мен и т. н. Но това не продължи дълго. След 2-3 месеца така, явно като отшумя първоначалната еуфория разредихме срещите си, а и поведението му към мен на работното място доста се промени. Пак си беше приятелски настроен, но се изнервяше лесно от дребни неща и винаги си го изкарваше на мен пред колектива. Случи се няколко пъти да ми повиши тон за много дребни неща, за които нито отговарях аз, нито беше моя вината и това доста ме обиди, държа се грубо с мен пред всички, нещо което не можах да преглътна току-така. После му мина естествено, но за мен унижението и обидата си останаха. След тези случаи пожела отново да се видим, но аз отказах с оправданието, че съм започнала сериозна връзка с друг човек/което си беше самата истина/ и искам да съм честна в отношенията си с него от самото начало. Той нагледно уж прояви разбиране и каза, че няма проблем и ме разбира и че ще бъдем занапред просто колеги, нищо повече, но не беше така. Около месец, два след моя отказа всичко наистина си беше нормално, шегувахме се както преди, държеше се човешки с мен, но в един определен момент нещо му стана и започна почти ежедневно да се отнася отвратително с мен- унижаваше ме пред колегите, викаше ми за глупости и се опитваше да ме искара или некадърна за работата или мн проста, макар и без да го е казвал директно, започна да ми възлага задачи, които изобщо не ми бяха задължения, задържаше ме след работа и т. н.. Много обидно ми беше, не знаех какво да мисля, работата беше много добра, но той изведнъж се обърна на 360 градуса. Сега след като е минало вече време осъзнавам, че аз си бях виновна затова - не биваше да допускам още в началото да се случи нещо. Хората не напразно са казали- Не си вади оная работа, там където си вадиш хляба. За себе си знам, че вече ще си имам едно наум. Вярно е, че хората са различни, може пък твоя шеф да не се окаже като моя, но си имай едно наум.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9c732e9b46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Твое шеф е свестен. Моя всеки ден ми предлагаше секс и ми се натискаше. Даваше ми по-големи заплати, за да плакне очи с мен. Беше женен, имаше две порастнали деца, имаше любовница. За малко да стане работата, ама така и не му се отвори парашута. Поне си играех с него да ми дава повече пари и си правих, каквото си искам на работа. Възползвай се и ти. Като мислят с долната глава така им се пада. Разори го!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 0f15fc9cca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Явно се разбирате. Но за добра връзка трябва 1, 2... год опознаване. Най вече трудности! ND

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 1ab3cbd15e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нали не е семеен? Приателка днеска има, утре - не. Ако толкова държеше на нея нямаше да флиртува с други мацки. Щом и ти го харесваш, можете спокойно да се опознаете, не виждам дотук нищо лошо. Стига де не те ползва само като освежител за въздух. Тук трябва да мнимаваш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker