След около една минута излезе шефа ми и зад него за моя голяма изненада имаше двама мъже! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

След около една минута излезе шефа ми и зад него за моя голяма изненада имаше двама мъже!
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 5528 пъти
Аз съм мъж на 27 и работя в една филма от известно време. Първоначално всичко беше перфектно, но по-късно се налагаше да оставам до късно на работното място, защото работата все не свършваше. Така стана, че докато седях в стаичката сам и преглеждах документи, взех все по-често да дочувам разни стонове, хлопане, пъшкане и някакви ридания откъм офиса на шефа ми.

Един ден реших най-накрая да погледна какво се случва, защото това нещо продължаваше от 2-3 седмици вече. Отидох до вратата и почуках. След около една минута излезе шефа ми и зад него за моя голяма изненада имаше двама мъже. Не можех да повярвам на очите си. Този човек има жена и две деца. Очаквах да го заваря или с жена му или с любовница, но не и с двама мъже.
По-лошото е, че той ми каза, че ако кажа на някого за това, ще ме уволни.

На другия ден аз си бях казал, че ще съм гроб, защото наистина имам нужда от тази работа и аз имам деца, а пък жена ми в момента е безработна... Та бях си казал, че ще се правя, че това не се е случило, но както си работех тези хора нахълтаха в офиса и неудобно ми е дори да го кажа... те ме насилиха, направиха ме един от тях и ми казаха, че ако не си мълча за тях, това ще се повтори, а ако напусна работа щели да ме намерят.

Моля ви дайте ми съвет какво да правя. Срам ме е да го спомена на някой приятел или близък и затова искам съвет от вас, защото съм анонимен тук.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7fcae793a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Незнам дали някой ще повярва, но аз лично немога :( Съжалявам

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 88a300e5b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо публикувате такива очевадно измислени истории и даже ги слагате в графа "работно място", като продължвате с това безхаберие (модераторите) много бързо сайта ще заприлича на spodeli. info. Все едно не можете да се усетите, че това е фалшива измислица. Сега остава и да не ми публикувате коментара.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f23b82f6e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Иска ти се, ама няма :Д

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b95af1b45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ами може и шефът ти да са го натаковали за назидание, защото е бил неудобен свидетел на някоя друга срамна сцена :D
Извини ме, но злорадствам, даже и историята да е истинска - кой те кара да стоиш по нощите в офиса, при положение, че не става въпрос за спасяване на твой бизнес, а си обикновен служител? Ако има въобще такива хора, които зарязват семействата си и ги няма по цели нощи, защото работата никога не свършва, (и то на цената на една заплатка! ) - заслужават да ги таковат денонощно.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 536c0a3915
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Знаех си, че никой няма да ми повярва. Историята ми наистина е абсурдна, но това се случи. И искам да кажа, че със семейство, което седи гладно в къщи, не мога просто така да напусна работа. Какво ще ядем? Кой ще плаща сметките? Тези въпроси май никой не го вълнуват. Не е толкова просто. Да не мислите, че не обмислих опцията за напускане?

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 658594d10f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Историята е измислена, според мен. Който прави такива неща, не ги прави в офиса си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: da31dc6cf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Братче, на знам истинска ли е, ама мене ако ме натаковат, прощавай, просто си вадя едно разрешително за оръжие отивам при шефа да ми каже къде са тия, и те са пътници. Сори, но аз това бих направил.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b95af1b45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Добре, хипотетично, ако е истина - Може би целта на занятието е била мъжагите да те въвлекат в хомобратството и после да те оставят омекнал на шефа ти? Запитвал ли си се дали шефът ти нарочно не те държи да си му нощем под ръка? И отговори ми честно, любопитно ми е - хареса ли ти? по-хубаво ли е, отколкото с жена ти?

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2b52adbca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   сори, авторе, и аз не вярвам на историята ти. що за шеф имаш: всяка вечер до късно да прави секс с двама В ОФИСА си?? толкова ли няма друг терен? а и да рискува да го видят подчинените му? това е бардак, а не фирма!
освен това ако наистина ти е хвърлил око, по-вероятно е да заминете в командировка, семинар, тиймбилдинг, да те ухажва там, а не да прати двама да те опънат с цел да си мълчиш или да обърнеш резбата
Ж41

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ba97cc1cdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ако историята ти е вярна ти си си го търсил, някой кара ли те да оставаш след работно време? Дори шефа да е с жена в офиса си, ти защо чукаш на вратата му? Всеки човек би си помислил, че оставаш в офиса не с цел да работиш а да чуваш, после си почукал с цел да се присъединиш. Иначе защо да чукаш, при такива звукове късно вечер.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 25f34e97b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Нямам си и на идея дали историята е истинска, но... много рядко се случват такива неща. Аз съм на 19, но си мсиля, че мога да ти дам съвет. Противно на очакванията на всички ще ти кажа, че ти вярвам. Защо ли? Защото, когато бях на... 13 или 14, бях пред едно училище и плачех за нещо и изведнъж дойде някакъв дядо. Отначало ме успокояваше, а после започна да ме пита дали съм правила секс. Опита се да опипа половият ми орган, а аз избягах. Казах на майка си и тя бе ужасена. Къде останаха мъдрите и сигурни хора от миналото, които те закрилят, а не се опитват да те изнасилят? Истината е, че измряха. Вярвам на това, че не ти е харесало, но... ако останеш там, сексуалният тормоз ще продължи. Децата ти са гладни, но готов ли си да жертваш достойнството си и гордостта си в името на едни пари? Още нещо - готов ли си да комлексираш децата и жената си по този начин. Не се надявай, че тази трамва няма да избие някъде. Ще започнеш да натоварваш семейството си и накрая... оставаш сам. Тогава ще се запиташ - защо не продавах листовки и вестници, вместо да се правя на герой? Това е просто съвет. И още нещо... подаде ли сигнал в полицията? Това може да е някаква организирана банда и след теб може да има още жертви на този тормоз. Трябва да отидеш в полицията и да свидетелстваш, за да започне следствието. Сексуалният тормоз на работното място не остава незабелязан от властите, а това е точно такова. Полицията трябва да знае.

Имам един страничен въпрос, на който искам да отговориш (автора) - не можа ли да се защитиш от мъжете... толкова силни ли бяха?

Това е от мен. Ти решаваш. Аз ти казвам, че и преди теб и след теб ще има жертви... а това наранява психиката. Жена ти трябва да знае. Колкото и да те боли, ако е достатъчно умна и разсъдлива ще прозре нещата. Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: fc8bef9c5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ако историята ти е истинска, не мога да проумея как така мъж няма да се дърпа и да се опъва. Аз като жена не оставам длъжна.

Когато бях на 18 ме изнасили мъж два пъти по-тежък от мен, а аз съм 50кг. с мокри гащи. Вярвай не му останах длъна. Аз ядах бой, ама и той ходи надран и изпохапан. Та мисълта ми е, не се ли опъва, не ги ли удари?

Сега съвет-медицинско(изнасилването е доказуемо), в полицията и жалба. Как така ще се поддаваш на шантаж? Я си събирай акъла и действай като зрял мъж.
Маги

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3bc23f4f4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Това си е за раздел - "Измислени истории" :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a714cc6406
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Аз съм тансвестит, доста секси като жена, но до сега не ми се е случвало някой да иска да ме изнасили. Просто при секс между мъже винаги инициативата е на страната на пасивния. Не мога пък да си представя, че само за наказание ще тръгнат да ме чукат. Дрън дрън ярина.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 80dd029a4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   До номер 13:Аз съм момиче на 22 и на времето ми се беше случило нещо подобно. Бях на 10-12(не помня точно) и минавах през парка всеки ден след училище, и веднъж имаше някъкъв мъж с малко сладко кученце. Спрях се да погаля кутрето и продължих, но той ме настигна и започна да ме пита дали имам братя, сестри, ала бала, накрая ме пита дали имам косми на оная си работа при което аз засилих крачката и на секундата излязох на главната улица. Извратеняци колкото щеш, но тази история наистина няма смисъл... Присъединявам се към отбора на неповярвалите :)
Кат

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 976c52ed97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Сложи мини камера и ги запиши как го пердашат, така ще имаш коз в ръцете си ако ти прави номера и ако ти стиска ще го изнудиш да не те закача, но гледай да не те опъне и теб самия ако си някоя мижитурка и те е шубе, но като гледам е пасивен и него му пердашат газягата, така че действай смело ;)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 24172fe322
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Можеш да му кажеш: Още когато започнах работа си дадох сметка, че сте един нагъл педераст. След това, което видях и чух от вас, предположенията ми се потвърдиха.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f1fb13372f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Съди ги бе будала. РАЙОНИТЕ са за това подай жалба, срамно няма, извади си медицинско, (ама то вече е свирено) Сложи срита камера в офиса и ги побъркай. Не знам как не си им избил зъбите, много ти се чудя. Бии да те уважават, като малък бях много страхив, сега ги бия като тупани, като не са си в правото, пък после нека ходят да се оплакват колко си искат.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f1fb13372f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Ей кажи ми кой са ти тия, на S-овицата ми е доста голям багажника, та ще си ги водя на вилата да си се забавлявам с тях :Д:Д:Д:Д.. Пич не ме разбирай погрешно, но ако се опитат да ми направят това нещо, гарантирам ти че собственоръчно ще им резна малките приятлчета и ще им ги тикна в устата :Х:Х:Х:Х:Х:Х и ще им направя по една снимка за спомен да си ги гледам

 
  ...
преди: 11 години, 2 дни
hash: c069890b79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Не е твоя работа да казваш, особено на някого от фирмата. Трай си, нямаш никаква изгода от това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker