Ах, тези колеги - сладури - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Ах, тези колеги - сладури
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 3072 пъти
Миналата година си намерих работа. Отначало не я харесвах, просто ми се налагаше да я работя. Постепенно обаче свикнах, вероятно се е дължало на колегите. Е, не всички де, но повечето от тях бяха добродушни хора, които също са дошли по принуда. Скапан живот, да.

Още от началото видях двама мъже (аз съм 22г). Да ги наречем Г. и Д. Всеки от тях заемаше различна длъжност от моята, но всички се водехме 'работници'. И всеки си знаеше работата. И пак си бяхме колеги, ходехме си заедно по кафета и банкети, всичко си беше окей.
Още в началото обаче, когато видях Г. и Д. (заедно!) си казах - тия са сладури. Но нищо повече. Само това. Постепенно започнах да се опознавам с тях - оказаха се невероятни хора. Г. се оказа възможно най-спокойният и позитивен човек, когото някога съм срещала. И до днес е такъв. А Д. беше забавният, остроумният, шегаджията. Понякога обаче се цупеше като дете. Но някак наистина по детски - едно такова сладурско...

Бързо преминахме обаче с Д. към по-сериозни отношения от 'чисто колегиални и приятелски'. Още от работното място започна. Разменихме си номерата, танцувахме на няколко пъти по банкети и други подобни събирания, след това се започнаха целувките, по-дръзките подмятания - и все скришом разбира се, далеч от очите и ушите на другите колеги. Е, подочуха се и разни слухове по наш адрес, но то за интригата и злобата няма почивен ден. В крайна сметка никой не го отрази това насериозно. Ние с него продължихме обаче да поддържаме тези си отношения които по-късно прераснаха в още по-сериозни, направи си станахме любовници.
Проблемът с Д. обаче е че е женен и има дете. Самият той е с 13 години по-възрастен от мен. Не правим нищо обвързващо и ангажиращо.

Наложи ми се обаче около 3 месеца след като почнах да напусна внезапно по лични причини и разни проблеми, които час по скоро трябваше да се уредят. И така 5-6 месеца заради тия причини не можех да си намеря работа, поне не и постоянно. Хванах се като сервитьорка в едно завведение за около 2 месеца, но се махнах защото се изпокарах с колегата барман. И за този период обаче срещите ни с Д. адски оредяха, засичахме се съвсем случайно някъде из улиците (живеем в средно голям град но всички си се знаем). Чувахме се изключително рядко по телефона. Лиспваше ми. Беше ми станал като най-добър приятел с когото можех да си споделям, а и той споделяше с мен.

След като напуснах заведението обаче...- познайте какво? От същото мясот, където работех с Г. и Д. ми се обадиха и казаха че отново искат да работя за тях. Не бях на себе си от радост и моментално приех. Два дни по-късно се върнах там. С ужас обаче осъзнах, че само седмица преди да почна аз - Д. е напуснал заради сериозни пререкания с борда на директорите (така се нарича при нас). Аз това го очаквах рано или късно - пред мен все се е заканвал че ще го направи, но е било в моменти на ярост. И не го приемах насериозно. Уви, ето че вече съм половин месец отново в тази компания а него го няма, наистина.

И тук идва частта с Г.
Не ме разбирайте грешно, още съм си привързана към Д., както и той към мен, чухме се наскоро и той ми обясни ситуацията около напускането си. Само дето сега Г. ми се води . . . не точно колега а направо пряк началник, ръководител. Нещо такова. То в компанията дето работя шефовете... с лопата да ги ринеш. А и отделно всеки си се прави на такъв. Но Г. наистина е повишен и аз адски много се радвам за него. Сега работим в по-добър екип от мин. година а и откакто Г. ръководи екипа сякаш работата върви по гладко. Вярно че имаме разни проблеми (чисто технически, не измежду колегите), но всички е някак по спокойно. Дилемата ми е следната - започнала съм да гледам на Г. не само като колега/ръководител но и като на хубав мъж. Проблемът при него е същият като при Д. - женен с дете. И това доста ме възпира да се държа по дръзко с него (както с Д.) защото се познавам със съпругата му и е супер готин и слънчев човек, не искам да бъде наранявана по някакъв начин. А и знам че Г. адски държи на нея. Но освен това и виждам как ме заглежда, как ми говори как се държи като цяло с мен. Има едно специално отношение, което не може да остане скрито.

Има ли ми нещо? Защо все по такива мъже си падам? Все заети (още повече пък с деца)..Сбъркана ли съм нещо?
Не знам и аз вече...на моменти си мисля че може да съм луда.. Или е заради тежкото детство което съм имала.. Не се подценявам - умна съм хубава, имам образование, дори ми предстои последна година в университета да взема висше, бакалавър по счетоводство и контрол. Не искам съвети какво да правя с хората около мен, не затова пиша, а за да си излея мъката. Просто твърде много ми се насъбра напоследък и няма с кого да споделя - приятелите ми са все момчета, а момичетата в обкръжението ми са твърде скучни за мен, вглъбени в себе си и своите си лични драми, едва ли биха отразили по някакъв начин моите проблеми. А пазя в себе си толкова много тайни - мои и чужди...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 22da75fb0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, сбъркана си! Не разваляй чужди семейства, защото да знаеш че всичко някой ден се връща, понякога и двойно!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 655522777c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе как така все не искате да наранявате никой, пък на сила си търсите белята. Гледал я бил по-особено. Това, че така ти се иска и си фантазираш някакви неща, не значи, че той го мисли. Пък и така да е, най-малкото ще е супер грозно, да не кажа ку*венско от твоя страна да спиш с мъжа на тази твоя позната. Според мен се огледай малко по-надалеч от носа си и ще видиш, че съществуват и свободни мъже, не е задължително и да са ти колеги ;)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6901e500b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Авторката:
Да съм ви питала за съвети? Не, нали? Не съм искала някой от вас да ми дава наклон в живота а и аз сама си знам какво да правя и какво не. Целта на тази тема беше по скоро да споделя, не да търся нечие съчувствие или супер безполезен съвет, мерси за мнението ви все пак.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0b7c195632
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Какво искаш да кажеш с това '' Или е заради тежкото детство което съм имала ''. Защо мислиш, че детството ти има общо с това? Разкажи, ако желаеш! :)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 01b7e23d77
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Напротив - казваш "Сбъркана ли съм нещо? ". Това означава, че искаш оценка, а не съвет. Или задаваш yes-no question.

Аз бих ти казал YES. Твърдо. Бич.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c7aaede310
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, все пак, ще ми простиш, но ще те посъветвам да не бъркаш доброто и колегиално отношение с флирт. Намери си някое свободно момче и не се бутай между шамарите.

Потърси вината в себе си- хората около теб намираш за скучни, караш се с бармана и напускаш работа, пък и самочувствие не ти липсва. Надявам се да има и нужното покритие.

Не се карай на хората в сайта- тук всичко е анонимно и имаш възможност да погледнеш на себе си острани, да чуеш различни мнения. Не се приемай толкова насериозно. Ако знаеше какво да правиш, както твърдиш, нямаше да споделяш тук, нали?

Хайде със здраве и умната с готините СЕМЕЙНИ колеги. Не се превръщай във въртиопашка.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9c1907954f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От 2: Авторке, не бъркай това, че се опитваме да те накараме да се видиш отстрани, с даването на съвети. Съвет бих дала на човек с проблем, не на незнаеща какво иска ..... жена! А за съчувствие ... хаха направо се просълзих от историята ти, как пък да не ти съчувства човек?! Освен това, ако сама знаеше какво да правиш и какво не, изобщо нямаше да се чудиш къде да ''споделяш'' и да постваш километрични теми.

Колкото до безполезния ми съвет ... за жени като теб нищо в тоя ред на мисли няма да е полезно, сама си отговори защо ;)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 6901e500b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   2 и 8 (нали за един и същи човек става дума),

аз доста добре си знам какво искам, разбра ли? Някъде, ако си видял/а да питам "Какво да правя?" - моля, посочи ми. Или нещо друго, което да е с подобен смисъл.

номер 7 - самочувствие имам, но е с покритие, да. Знам коя съм и каква съм, не съм се замозабравила заради този или онзи, спокойно.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 04c1c8f839
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За изливане на мъката си има приятели - този сайт едва ли е подходящ за тази цел. Макар че силно се съмнявам, че не си очаквала в коментарите всякакви неща, включително и такива, които няма да ти харесат. Не разбирам желанието за споделяне в анонимен сайт анонимно на лични неща, вместо да го направиш с най-добрата си приятелка.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 04c1c8f839
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Впоследствие виждам, че не съм дочела края на историята ти- излиза, че нямаш такава. Странно как човек на твоята възраст не е успял да създаде едно истинско приятелство през годините. По-скоро върху това трябва да се замислиш.

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 73dca5f5bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами ти си младичка, сигурно и хубавка и глупавичка и за Г. и за Д. си лесен улов. Те са женени, по големи, с повече опит, врели и кипели, ласкаят ти самочувствието като те карат да се мислиш за мъжемелачка и лоша мръсница, разбивачка на семейства, и хоп- паднала си в капана. Не си давай големи надежди, малко женени мъже си оставят съпругите заради готината колежка студентка :). Ще си останеш само любовница, а дали си струва?

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 56c30b9ddb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Объркност, несигурност, нормално състояние в съвременния начин на живот за една жена, която тепърва ще навлиза в истинския живот. контактите с женени мъже, обикновено доста по- възрастни, са по - спокойни и не натоварващи, затова неволно жените се насочват към тях за временно ползване до срещата с истински партньор. не е почтено, но всеки си има свое решение и тълкуване на ситуацията. ползата е взаимна, страданията също, но в различна степен. съвременните норми ни притесняват, но това е физиологията която трудно се съобразява с правилата.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e79ba50382
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   към 11: никъде нищо не е споменато за приятелство, не бъркай нещата, ако обичаш.
към 12: донякъде си права, но в доста малка част от изказването си. грешиш, че си въобразявам това и онова. аз просто споделям, че ми харесват дадените хора и точка.
към 13: интересна гледна точка, която доста съвпада с моята, но уви - всички само критикуват и наливат акъл, макар и самите те да го нямат. благодаря. :)


авторката.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 525fc8fde7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Прочети си пак финала на историята и пак ми отбележи за какво става дума - точно, че нямаш стабилен приятел с когото да споделиш всичко това. И това "ако обичаш" говори само, че си наясно с това.

№14

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker