Шефът ми ме побърква ме... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Шефът ми ме побърква ме...
преди: 15 години, 6 дни, прочетена 7332 пъти
Здравейте на всички!
Историята ми едва ли е нещо ново под слънцето, но имам нужда от съвет. От около половин година започнах работа в чуждестранна фирма с офис тук в БГ. Нямам пряк шеф тук, за такъв се води управителя на фирмата за БГ. На 22 години съм а той на 34, годините му не ме притесняват ни най малко, смея да кажа, че съм старателна в работата си нямам досега никакви конфликте с него (пропуснах да кажа,че работим само двамата). Както може би се досещате, от известно време насам изпитвам нещо към него...Интересен мъж е, симпатичен и то доста, но е прекалено вглъбен в работата си и сякаш не ме забелязва :( Когато ми се отдаде случай деликатно подмятам нещо, докосвом го уж случайно или докато се е надвесил над бюрото го гледам много продължително дори самата аз се забравям..но не смея да направя нищо повече..Понякога имам чувство че му се иска нещо тъй като идва до бюрото ми уж да види нещо на компютъра, а после забравя, доста често ме моли да остана и след работното време понеже имало много работа (а на мен ми е ясно че това и на другия ден мога да направя :) ).. влияние оказва и това че той много отсъства от офиса и от града..и когато се върне умирам от желание да направя нещо но...Знам че не е редно най малкото заради факта че работим заедно, но ме привлича ужасно много, преди време мислех че е само сексуално, но явно има и нещо повече..
Ще съм благодарна на всеки който реши да ми помогне със съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 6 дни
hash: ef087ffed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нали знаеш, там където си вадиш хляба, да не си вадиш... И това не е ново под слънцето. А за съвета, не искай веднага да стане нещо. Изчакай да видиш как ще се развият нещата.То ще си покаже. междувременно прецени доколко е физическо влечение, и доколко - друго.

 
  ...
преди: 15 години, 6 дни
hash: ffd9eeaafc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нищо ново под слънцето!
Често срещано явление!
Не мога да дам съвет! :)

 
  ...
преди: 15 години, 5 дни
hash: 3b1c3a422f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Е, сега съм сигурна, че надолу ще изтърпиш доста критики. Но моят коментар няма да е от тези. Аз лично те съветвам да пробваш. Не слушай морално остарели приказки като: "Не си развявай ..... там, където си изкарваш хляба". Аз лично имах връзка с шефа си, която бързо приключи, но отношенията ни и до ден днешен са прекрасни. А най-лесно може да се отпуснете и да си изживеете хубави моменти ако пийнете заедно ;) Пък после каквото стане. И все пак внимавай. Изисква се и голяма доза дискретност. Разбира се трябва и да проведете някой разговор кой какво дава и кой какво иска и очаква. Но според мен си изживявай винаги нещата така, както ги чувстваш :) Успех от мен!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 дни
hash: 27f90ae8c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Несериозно...Не си проличава да те интересува статуса му-женен, с приятелка, разведен, самотен...
Просто си си наумила да зарибиш богатия шеф. Дори не се питаш дали ти на него му харесваш. Защото, ако питаш мен, ако това беше така, отдавна щеше да си го разбрала.

Според мен въобще не си негов тип и оттам нататък ролята, която играеш е на натрапница. Жалка роля....

 
  ...
преди: 15 години, 4 дни
hash: d4e4502b4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От авторката:
Ммм...първо благодаря на всеки за коментарите и съветите!! Сега специално към №4: естествено че ме интересува статуса му не е женен, няма връзка или приятелка. Това че не съм го споменала не значи че не ме вълнува а просто вероятно съм пропуснала.
Второ както съм написала той не ми е шеф или както ти се изрази (богатия шеф) по-точно колеги сме, това че е управител не го прави богат или нещо подобно. И естествено че се питам дали му харесвам все пак ако бях " жалка натрапница" по твоите думи дори нямаше да споделя тук и да искам съвети..
Извинявам се и за заглавието..просто нещо съм объркала..

Наистина забравила съм да спомена някои неща които всъщност съм сметнала че едва ли имат значение но нека да добавя факта че в същата сграда но в друга фирма работи моя близка роднина (имам предвид жена на възраст ;) постоянно се отбива при нас, двамата се уважават много и се замислям дали това не е една от причините той да не предприема нищо към мен за да не разбере тя и да помисли че той ме използва един вид..

Така или иначе не съм от хората които не търпят критика така че съм благодорна че сте си направили труда да дадете мнение каквото и да е то :)

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 41c7db0571
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Здравей искам само да споделя, че и аз имам връзка с колегата на работното си място от близо 2 г. така че ако го искате и двамата няма проблеми само да има желание!!!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 037eb9a9e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Колкото повече различни хора, толкова повече различни мнения. Изборът си е твой - ти решаваш как да постъпиш. В случая щом сте двама в офиса и няма други колеги около Вас, няма да има кой да говори зад гърба Ви.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: ad702e3ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ами, щом няма приятелка, те съветвам да предприемеш нещо повече! Най-добре директно му разкрий чувствата си, кажи му как го възприемаш. Така ще го направиш и него щастлив, и работата ви ще върви по-добре.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker