Притеснявам се от колежките си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Притеснявам се от колежките си
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2412 пъти
На 18 г. съм и започвам работа в дискотека която откриват утре, персонала е изцяло подбран само познати на шефа ми и всички сме момичето... до тук добре, но вчера се запознах с колежките си те са по големи от мен с по поне 5 години, работи ли са само по клубове и дискотеки, а аз съм по малка от тях и до сега никога не съм работила в дискотека работила съм по механи но в дискотека никога и по принцип никога не съм сервирала на табла-учила съм се на ръка да сервирам, а те знаят всичко и са работили. Адски съм притеснена от това как ще се справя и от тях нищичко не знам безпокоя се че ще се издъня и че те по някакъв начин няма да ме харесат и няма да се сработим. Бихте ли ми дали съвет какво да правя как да постъпя!?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: bd4adb16cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! И аз имах същия проблем това лято, работех в един от най-големите хотели по бг черноморието и аз съм на 18 и не бях работила с табла, а всички колежки имаха 5-15г. стаж.. но да ти кажа свиква се, а и аз нямах избор. Недей да носиш много тежко наведнъж на табаата, ако трябва се връщай. И винаги особено в дискотека си искай да ти платят, когато оставиш поръчката!!!! На мен колко пъти не са ми плащали... а уж всички бяха заможни и интелигентни хора... аа и никога ама никога не се поддавай, не им показвай, че се чувстваш по-малко от тях. Дръж се на положение и не позволявай да те командват. Успех!! И пиши как вървят нещата!!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3647f58c34
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всяко начало е трудно, но съм сигурна, че ще се справиш. Ако шефът ти не мислеше така, нямаше да те наеме. Понякога се издънваме, понякога се справяме неочаквано добро. Млада си, сега е времето да опитваш и да не се притесняваш толкова. Важно е обаче винаги да тръгваме с нагласата, че ще се справим - в повечето случай някой като тръгне с нагласата, че няма да може да направи нещо, не се бори докрай да го постигне и в крайна сметка наистина не се справя. Виждала съм хора с много по-малко подготовка, но борбени да настигат и задминават колегите си.
Не се притеснявай, че те имат опит. Ако са свестни жени, можех пък да ги попиташ за някой съвет. Тръгни с нагласата, че са позитивни. Все пак на 23-27 години и те не са престаряли. Почти е невъзможно в едно заведение да работят само току-що завършили. Все пак и те са били в твоята ситуация и не вярвам това да им пречи.
Ана

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker