Как да го забравя като го виждам всеки ден? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Как да го забравя като го виждам всеки ден?
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 10823 пъти
Здравейте! От доста време имам проблем, който не мога да споделя с никого, но вече имам нужда да го освободя от себе си... Ако някой може да ми даде съвет как да постъпя, ще съм много благодарна!

Омъжена съм от около година (а сме заедно от 4 години). С мъжа ми живеем добре, обичаме се и всичко е нормално (има и хубави мигове, има и проблеми).
Но (разбира се, че има НО) вече почти две години съм влюбена в един колега от работата (дори не мога да повярвам, че го казвам! ).

От начало всичко беше нормално (макар че аз го харесах още първия ден като го видях) - с него си говорехме съвсем спокойно. След време започнахме да се закачаме на шега, сприятелихме се, дори мога да кажа, че бях от "предпочитаните" му приятели на работа. Той е общителен по принцип, но все си мисля, че има по специално отношение към мен. Винаги като минава покрай мен ме закача, помни всичко, което съм му казвала, все ми намига и повтаря името ми. Въпреки, че си има приятелка и то от доста години.

От начало си мислех, че просто ми е симпатичен, но с течение на времето, чувствата ми се задълбочиха. Много често мисля за него, дори го сънувам доста пъти вече. Тези чувства не съм споделяла на никой, всичко тая дълбоко в себе си. Дори на колегата никога не съм намекнала, че го харесвам - опитвам се да се държа с него като с всички останали, за да не се издам, но ми е много трудно, разтрепервам се като е до мен...

Започнах да го избягвам, не ходя на обяд вече с него, нито излизам на кафе-паузата, ако той е там. Всячески се опитвам да го изтръгна от главата си, защото знам, че нямаме бъдеще... Той изглежда щастлив на снимките с приятелката си, а мъжът ми пък настоява да си имаме дете вече. Много съм объркана.

Не подозирах, че мога да хлътна като ученичка... но се случи. А не го искам! Обичам мъжа си и не искам да го наранявам, нито да се разделяме. Боли ме, че не съм негова изцяло, че мислите ми не са насочени само към него. Той е добър и сериозен човек (дори прекалено сериозен и можеби затова се влюбих в моя колега - той се закача с мен като съученик, а тази тръпка я няма с мъжа ми).

Моля, помогнете ми - как да го забравя, като всеки ден се засичаме на работа!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 8077687a58
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хлътнала си, защото е забранения плод. Направи сравнение кой е по-добър на един лис. С какво те е впечатлил единия и с какво другия и виж кой си струва повече, ако е мъжът ти браво, ако не е. Вие все още нямате деца, момчето не е женено един развод и си с любовта на живота ти. Хубаво помисли и в двата случая съм сериозна.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: d8bb2b3229
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Цялото ти внимание и мисли ще са върху мъжа ти. Ти самата знаеш, че с колегата ти нищо няма да стане. Когато човек се влюбва се променя, така да се каже и метаболизма в главата му. Колегата ти е просто една гледка, при която се ускорява метаболизма в тебе. Може би ако така технически анализираш нещата ще го забравиш.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 94c977d06b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Направете си дете със съпруга си. Хем няма да го виждаш, хем ще е доволен съпругът ти, пък и ти най-верояно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: d3bf5ab027
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А, бе девойче, семейството да не ти е хазартна игра!? ! Това е отговорност - огромна. Бъди по-разумна и си избий хлапашките чувства от главата си. Ако сега се "подхлъзнеш", знай че връщане назад няма да има, а съпругът ти един ден няма вече да е до теб и горчиво ще съжаляваш за грешката си!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5d1bd81846
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз съм авторката - Благодаря за съветите!
Номер 1 - правила съм подобен лист в ума си много пъти. Мъжът ми безспорно води с доста точки. НО, на сърцето не може да се заповяда, за съжаление :(
Номер 2 - постоянно се опитвам да си наложа да не мисля за него, да приема, че е само временно и несериозно. И успявам. Но щом го видя, пак се започва от начало... Не знам какво ми става.
Номер 3 - вариянта за детето - и аз си мисля, че това е най-доброто в момента. Но ме е страх, след година като се върна на работа, да не се появят отново тези чувства :( Нали уж влюбването отминава, но кога ще стане при мен? !

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: d963bd9984
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Две години? Ако го беше налазила, досега да сте си писнали и вече да няма никакви проблеми.
Да, на сърцето не може да се заповядва и затова са импулсите - за да се изживяват, а не да се замитат под килима. Спреш ли импулса сега, ще се появи след време в още по-тежка форма, и това ще се повтаря докато стане толкова силен, че направо ти отнесе главата и не можеш по никакъв начин да му се противопоставиш.
Тези неща са далеч отвъд разума и съветът с листа със сравненията е смешен.
Може би най-адекватен съвет, който все пак подлежи на някакъв контрол от страна на разума, е дал/а №3.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 38db7ed78a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А не можеш ли да имаш платонична любов с колегата? Винаги всичко ли трябва да е изконсумирано?

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5d1bd81846
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   №4 - разбирам, че брака е голяма отговорност. Да не би да съм искала да стане така? !
№7 - то Е платонична любов (ако изобщо е любов). Аз не говоря за консумиране! Точно обратното - искам просто да се отърва от чувството, а не да го подхраня.
Имам принципи и не бих изневерила на съпруга си! Точно за това ми е тежко, че имам някакви чувства (които НЕ ИСКАМ) към друг човек... Ако зависеше от разума - отдавна да се бях справила с проблема...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5b48aafe4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Напусни работа. Така ще забравиш този човек. Щом нещата са стигнали до тук, ако наистина обичаш съпруга си го направи. Сред мъжете съществуват такива типове, които това да свалят всички жени, да са весели, игриви, закачливи, просто е тяхно второ призвание. Към теб се държи, вероятно така, защото е забелязал, че поддаваш. Само си го помисли, че те мисли за лекомислена и вятърничава. Той флиртува с теб, а ти му отговаряш, тези игрички могат да бъдат понякога разрушителни. Ако обичаш съпруга си-дари му цялото си сърце, безрезервно, щом е с теб, това е твоя човек. Другия е лигльо, който си играе игричките, там където му позволят. Не, няма чувства към теб. Това е неговата маска. Повярвай!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5d1bd81846
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да напусна работа... Ами то в малък град не е много лесно после да намериш друга...
Някакви други идеи?

Авторката

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2341b92315
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ще ти разакажа моя случай, подобен на твоя. Аз съм на 28(мъж)колежката ми е на 30, работим заедно от 6 години и от около 2 години сме влюбени(поне аз в нея, не съм сигурен за нея)Тя има връзка от около 8 години с момче, който лично познавам и тя познава моята приятелка(работим заедно:). Моята приятелка миналата година се съмняваше че има нещо между нас, видяла как се гледаме и ме попита и аз и казах просто че се уважаваме много:)но тя знае че лъжа и знае че двамата се харесваме и то много(вижда го и в нейните очи, как ме гледа) и естесвено ревнува от нея. Не искам да се женя за нея, просто незнам защо ме кефи, не е много красива или умна, но я желая. Постояно мисля за нея като е близо до мен, няколко пъти я каня да поговорим, тя не иска(какво да кажела на приятеля си)понякога ме отбягва, а това ме дразни и почвам и аз да я отбягвам, ако и пиша ми отговаря, но тя не ми пише. Понякога си мисля че се държи със всички така с всички се държи добре, на всички се усмихва и ходи след всеки(като малко кученце)прави разни физономи (не само на мен а на всички)и само аз съм влюбения:). Искам да поговоря с нея на открито(макар че съм и казвал че я харесвам и тя ми е казвала че и тя ме харесва, но не съм сигурен дали беше честна или просто ей така го каза)незнам дали ще мога да се сдържа ако имам такава възможност да не я целуна(макар че и това съм го правил, естесвено тя се обърна и целунах бузата, може би затова не иска сега да сме заедно сами извън работа, на работа няма проблем може да си говорим, но аз не искам да говоря за двамата на работа, казвал съм и това защото тя настояваше да говорим ако искам, но на работа )но поне ще ми олекне че съм и споделил че не само я харесвам а че съм влюбен в нея. Ако може да си останем приятели(не че сега не сме)но ще сме по открити един към друг(незнам дали това е добра идея)Или другото ако се съгласи да излезе с мен, то със сигурност ще има секс(няма да може да ми устои):)Което напълно ме устроива и ще ми олекне, от там насетне не знам какво може да се случи:)
Според мен е нужен разговор, говори открито. Кажи му че го харесваш но не искаш секс(ако не искаш)ще ти олекне а той ще те разбере. Или го направете, един живот се живее:)пиши ми при теб как е!

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: ca5ad6a91a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Все едно чета за себе си, аз съм в същото положение , с тази разлика че още не бях женена когато го срещнах, но така и не намерих смелост да го попитам. И до ден днешен, не мога да го забравя, трябва да се правя на безразлична, но като го видя и всичко в мен се преобръща. Ех, ако можех да върна времето. Сега като се замисля съм била мн сляпа. Пропуснала съм мн възможности, може ли да съм толкова глупава? Казват очи които не се виждат се забравят, но явно не е така, така и не го забравих. Между нас останаха мн неизказани и неизживяни неща. Сега когато е невъзможно да сме заедно, аз още повече мисля за него -какво е можело да бъде. Може би всичко е само в главата ми никога няма да разбера? И аз незнам какво да прявя, мн е трудно а трябва да го виждам всеки ден. Мисля че и тои не остава безразличен, и ме следи с поглед и с всеки следващ ден става все по трудно и по трудно. Може да го идеализирам, но знам ли какво ще ни поднесе живота?
Остави на времето да покаже.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 56088e1810
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Авторке, какво стана?

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5e8bd2eacf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Аз съм в същото положение. Той е първата ми любов... истинска... неповторима... Беше всичко за мен.. вярвах му, докато един ден просто не дойде на срещата и прекъсна връзката с мен. Годините минаваха и аз просто се омъжих. Уважавам съпруга си и някакси живеех празен живот в името на децата... Един ден той ме потърси. Дълго се колебаех дали да му повярвам. че винаги ме е обичал.... и т. н. Разказа ми, че не живее добре с жена си, че са пред развод и аз повярвах като глупачка... Винаги съм го обичала и от този момент той беше въздуха и слънцето за мен... На една от срещите видях с какво отегчение си тръгна, а аз исках да бъде честен. Просто да ми каже какво съм за него.. той мълча през цялото време. После не спирах да го търся с надеждата, че съм се заблудила, все пак той ми даваше други надежди. Умирах бавно.... душевно бях празна, задушавах се, при мисълта, че ще го загубя... И случайно разбрах, че през това време е щастлив със съпругата, която уж ненавиждаше, на море.
Това ме уби и се превърнах в локва, в която всеки можеше да си измие мръсните обувки.... Плаках като дете.... Въпреки не мога и знаете ли, просто бавно умирам.. Какво да направя? Дори да го срещна в небитието пак ще го обичам... Помогнете....

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f1f9fe37e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Някой ще ме посъветва ли как да го забравя? Може би грешката е в мен, защото когато обичам, обичам изцяло, .. и от тази обич вероятно му нагорча, а аз исках да изживеем времето, което сме пропуснали да се обичаме, да бъдем истински.... Греша ли? Аз също не живея добре със съпруга си, дори не консумираме брака си.. той сподели същото. Незнам къде сбърках, знам, че той е дихание за мен и просто не съм предишната без него... моля дайте ми съвет!!!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: af48b4b2a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   Скъпи влюбени,
няма по-хубаво чувство от пеперудите в корема, от това какво ще бъде утре, от цялата мистерия от любопитството и изобщо всичко човешко, от любовта!
Аз винаги съм следвал сърцето си, разбивал съм табута, намирал съм "пътя към щастието" няколко пъти. Не можех да приема, че няма да преживея чувството на споделена любов. Не допусках сценарий в който покорно ще си стоя и търпя, или ще чакам другия да предприеме нещо. За това съм зарязвал професии, градове, приятели - зачерквал съм дори и себе си, в името на СПОДЕЛЕНАТА ЛЮБОВ. Другото което мога да споделя с вас е, че никога не съм играл на два фронта - това е нечестно спрямо самия мен, заблуда. До тук всичко звучи като от приказка и така и беше... но в повечето случаи само за няколко седмици, в най-добрия случай месеци.
Какво обаче се случва след като "романсът на живота ви" е споделен?
Реалността те размазва като товарен влак.
Тук е момента в който може би ще си подрежете розовите крилца.
Какво се случва след като се отдадете на любовта си:

1. Най-вероятно тя не е споделена - много скоро става ясно, че човекът когото обичате, просто е искал да ви завоюва, да прави секс с вас, или да задоволи егото си с факта, че ви "притежава" емоционално. Не след дълго осъзнаваш грозната истина. Любовта се заменя от болка и горчивина. Мечтите са попарени, изпепелени. Задаваш си въпроса колко дълго може да я карате така, защото вече го няма пламъка в очите, няма го копнежа. Тортата е сервирана и изядена. Сбогом. Няма да се видим повече.

2. Дори любовта да е споделена и всичко да започне бляскаво, идва друг момент - опознаването и съвместният живот. Не знам дали повечето от вас си дават сметка, че да виждаш един човек по няколко часа на ден е коренно различно от това да живееш с него, да споделяте ежедневието си и всичките си навици. Разминаванията по отношение на това може да са фатални и да са причина комуникацията помежду ви да бъде съсипана, а вие, изнервени до краен предел. Започват караници и скандали. Започва битката на егото - кой ще доминира и ще налага правилата в къщата... Колкото и да сте разширили кръгозора си, просто има хора които винаги ще ви дразнят. Един ден чашата прелива и всичко отново е съсипано.

3. Не изключвайте възможността да не си паснете в секса, независимо по какви причини. Това в първите срещи минава, но след известно време се превръща в катастрофа и завършва с раздяла. Не пропускайте да вземете предвид, че някои хора имат перверзни мисли и фетиши, които ако вие не можете да им дадете, те ще потърсят извън връзката рано или късно!

4. Нека приемем, че нещата се случат добре - любовта е споделена, сексът е чудесен, живеете предимно в разбирателство. Но, партньорът не може да е моногамен, а вие не приемате това? Също предизвестен край.

5. Здраве, деца, финансово положение.... за някои хора тези неща също са важни. Не е гаранция, че "несподелената" ви любов може да ги предостави, или вие на него/нея.

Спирам до тук с изброяването.

Разбира се има вариант в който всичко да е наред и да доживеете старини като щастливо семейство - рядка комбинация, до която малко хора достигат поради ред причини.

Така че, скъпи влюбени.... не ви давам съвет да спрете да следвате сърцето си, но ви дадох примери, които аз съм преживял.
Вече съм си дал сметка, че да обичаш някого, не ти гарантира щастлив живот. Той трябва да се построи отделно.
Едно нещо знам със сигурност - не стават ли нещата по естествен път, взаимно, без драма, значи има защо да е така! Внимавайте, погледнете отблизо. Понякога страстта надделява. Ако не можете да се въздържате, отдайте и се, бъдете смели, но не си съсипвайте животите и връзките заради "непроверени" емоции. Мечтайте, но бъдете и реалисти. Ако сте прехвърлили 30-те, не си позволявайте лукса да си рестартирате живота. Не, че няма да успеете, но просто не си струва цената, която ще платите с тялото и ума си и с нервите, които ще похабите през това време, съответно и здравето си.
Отворете вратата си широко. Ако любовта влезе и реши да остане - чудесно! Във всички останали случаи просто си живейте живота.
И правете по нещо добро за някого от време на време...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9068877a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Честно казано, поредната тема за хора с проблемен брак, намиращи се на ниско еволюционно ниво. Авторке, успокой животинските си страсти, всичко е химия в мозъка ти. За да си щастлива с друг, първо трябва да си щастлива със себе си. Няма как да не те хванат или колегите ти да не разберат т. е да унижиш съпруга си... Опичай си акъла заради една емоция да не си преобърнеш живота с краката нагоре.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 94c29ee1ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   постът на номер 16 трябва да бъде закован в началото на "Любов и изневяра" като постоянен! много добре казано!
за съжаление никак не е достатъчно да обичаш някого, за да живеете щастливо до края на живота си, необходими са много повече неща като общи интереси, цели, разбирания, сходно интелектуално, културно, финансово и др. положение много помага и много други дребни детайли, които обаче могат да обърнат колата ако липсват. а за хора като авторката "следвай сърцето си" е оправдание на всякакви глупости, които човек може да натвори...
на въпроса "как да го забравя": опитай да си дадеш сметка дали това е любов, хубав спомен, наранено его, мечта по непостигнатото или нещо друго. запази хубавия спомен, но приеми, че това е невъзможно за постигане. не всичко в живота е възможно, просто не можеш да имаш всичко, което поискаш. пък и да можеш, не е ясно дали си струва. както се казва, внимавай какво си пожелаваш, защото може да се сбъдне...
Ж43

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2a1693a946
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Любовтa почукa нa моятa врaтa , сегa ...моятa врaтa е влюбенa!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e466fac4eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Здравейте,
аз съм авторката.
Наистина коментарът на Номер 16 заслужава да стои на главната страница :) Много мъдро и истинно!
Благодаря за всички коментари, дори и за злобните (всеки има право на мнение)..
Ще ви кажа как стоят нещата към днешно време: С мъжът ми вече си имаме детенце на 1 годинка. Напуснах работа и се преместихме в друг град. Никога не бих наранила или унижила съпруга си умишлено! Затова и никой освен мен не е разбирал за влюбеността ми в онзи човек. Не съм го и виждала вече повече от 2 години. С мъжът ми живеем много добре, разбираме се, обичаме се, той е и много добър баща. Всичко си имаме, щастливи сме! НО, въпреки всичко ... мине не мине време и сънувам другият човек,... и то са толкова дълбоки и силни сънища, че дори и след като се събудя, се чудя дали не е било истина! И после с дни не знам какво да правя, какво да мисля. Все едно, че наистина съм се виждала с този човек.
Не знам защо го сънувам... изобщо не мисля за него, с месеци дори не се и сещам за него ... и въпреки това се появява в сънищата ми!!! Не го искам! Наистина не искам да го сънувам, нито пък да се сещам за него, но защо така се получава???
Ето, послушах всички разумни съвети, направих всичко, за да го изтрия от съзнанието си! Но явно не се получава... А и нали уж е вярно "Далече от очите, далече от сърцето"??? Да, ама не.
Можеби наистина това моето не е любов, а просто КОПНЕЖ, подсъзнателен стремеж към несподелена и невъзможна любов!
Не мога да разбера какво е, нито да го опиша..
Ако някой от вас може, нека да заповяда.....

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 5f39894e76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Има ли друг в това положение? Дали ще го забравя някога? Минаха повече от 6 години, а той е още в мислите ми. Не го виждам изобщо, но не мога да го забравя. Постоянно се въртят в съзнанието ми разговорите и погледите ни с него... Не знам какъв е сега, аз продължавам да го виждам същия като преди.... Той сигурно отдавна не изпитва нищо към мен, а аз продължавам да сграда и да се питам какво ли щеше да е, ако бях избрала него!?
Авторката

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: da0bbd40e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Авторке,извини ме но ти си безнадежден случай.Доколкото разбрах дори секс не си правила с него,а толкова години не можеш да го забравиш.А ако беше стигнала до секс-просто не те виждам.Вземи се в ръце,момиче,радвай се на детето си и на хармоничния си брак-това е привилегия,отказана на мнозина.Колегата много отдавна те е забравил и не си спомня за теб.Знаеш ли колко"колежки"е изчукал след тебе?Изтрий си завинаги от главата спомена за този служебен Дон Жуан и бъди благодарна,че си проявила на времето здрав разум да не се превърнеш в една от бройките му.Служебни флиртове и любови-това е илюзия,но ако съпругът ти разбере и те изрита -тогава ще видиш как се оцелява сама и се гледа сама дете в тоя суров живот.Бъди умна!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: cc2c795ba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Имаш добър съпруг и дете, а може би вече и още едно? Вече не си ученичка и е време да спреш да мислиш като влюбена тийнейджърка. Този човек едва ли се сеща за теб след повече от 6 години. А и когато сте се запознали е бил във връзка. Вероятно и той вече е женен и има деца. Просто се съсредоточи върху семейството си и си избий от главата тези мечти за романси. И аз съм имала такива неосъществени влюбвания и също като теб съм се питала какво ли щеше да бъде, ако... Но в настоящето няма "ако", има тук и сега. Вече съм омъжена, чакам първото си дете и мисля за бъдещето, не са миналото. Ти трябва да направиш същото.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker