Шефът ми е страхотен :) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Шефът ми е страхотен :)
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2213 пъти
Искам да обясня, че с него имаме любовна връзка, аз съм жена на 24, а той е на 27. Но не за това ще говоря. Работим в клон на голяма фирма и той е управителят. Шефовете ни решиха да го промотират много по-нагоре и останахме сами и се чудим откъде ще я захванем. Когато почнах работа в клона той пак беше управител. Да кажем, че не ме посрещна много добре, като ме привика в стаичката си и ми направи забележка за една блузка с която бях. Беше много грозна забележка, един вид, че съм се облякла като курва. Не бях срещала такъв човек, така взискателен към себе си и към околните. За най-дребни грешки къса листи и наново. Идва пръв, отива си последен. Но не отричам-работата върви. Други в цялата фирма може да не взеха допълнително пари по празниците, а той ни издества не само една заплата плюс, а заплата и половина. Познава дейността ни до последната буквичка, толкова е в час. Опазва ни от издънки още преди да сме ги направили :), дори може да ти каже къде точно ще сгрешиш преди да я почнеш както се казва. Въпреки, че е взискателен към работата умее и да поддържа приятелска и весела атмосфера и колектива е супер. Няма да коментирам личните ни отношения, но те датират от 1 година, като пак е правил рязко разграничение между тях и работата, не ме е толерирал. Предвид образованието и позицията ми бях му дясната ръка, но не се лъжете, не, ако някой е направил нещо привикана за обяснение съм първо аз. Както и да е, знам си го и не му се впрягах :). Сега обаче се издигна, а неговото място заех аз :(. Заплатата се качи, но някак си се усеща липсата му. На всички липсва и не съм сигурна, че мога да го заместя пълноценно. Вкъщи той повтаря само подготвена си, уверена си, можеш и знаеш, ще се справиш. Просто искам да имам неговата аура и хората да ме следват така, както него. Не, че не слушат, но на него вярват, а моите дела си ги поставят под въпрос, чета го в очите им. Срам ме е да му го кажа вкъщи :), затова питам вас, нормално ли е да се чувствам леко несигурна и объркана?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 491ab2e90b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нормално е, от всяко дърво свирка не става. Не казвам, че ти нямаш неосъзнати лидерски качества, може и да имаш, но предшественикът ти е вдигнал много летвата и страхът ти, че няма да се справиш така, както той се е справял, допълнително те сковава и блокира потенциала ти. Честно казано не знам какво трябва да направиш. Но иначе е демонстрирал безсилието си пред теб още с първия ти работен ден, когато те е привикал, за да ти направи забележка, оттук нататък е било ясно как ще се развият нещата:)
М, 34

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 42818da36b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Аз не разбирам смисъла на темата. Шефът ли ти е страхотен, любовника ли... или си неуверена на новия пост, който заемаш? !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker